Aspirante optimiste >20 ani (650)
Raspunsuri - Pagina 13
Mihaelafalt spune:
Mai fa un test maine dimineata din prima urina, sau fa beta ca oricum la eco nu avea cum sa se vada, daca ai 2 saptamani de la ovulatie.

ancadragoman spune:
este prea mic ptr eco si ca endometrul este ingrosat este de bine ,fa beta si vezi cum stai
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
ioana_iasi spune:
buna fetele,pai mi-am luat un test si o sa-l fac maine dimineata,of am o durere de cap si ma dore si spatele,
doc a zis sa iau utrogestan si acid folic chiar daca nu e sarcina,deoarece utrogestanul ajuta sa vina menstruatia??!!curios nu?oricumm domne cat stres am tras cred ca-mi batea inima ca la secundar
asteptam un
,teodor de 2 ani,tati si
eu!
ioana_iasi spune:
va multumesc ca azi v-ati gandit la mine,cnteaza mult sa stiti
asteptam un
,teodor de 2 ani,tati si
eu!
Mihaelafalt spune:
Ioana abia astept rezultatul testului de maine dar eu sunt sigura ca esti insarcinata.Dar la ce doctor ai fost nu ti-a facut test de sarcina sau beta? Daca nu ti-a facut nici nu ti-a recomandat stiind ca ai avut o pierdere atunci eu zic sa iti cauti alt doctor care sa stie ce sa faca, gandeste-te ca daca esti insarcinata trebuie sa ai foarte mare grija.
Te 
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mihaelafalt Mai fa un test maine dimineata din prima urina, sau fa beta ca oricum la eco nu avea cum sa se vada, daca ai 2 saptamani de la ovulatie. ![]() ![]() |
pai cam la asta ma gandeam si eu
ca de vazut in nici un caz n-are cum sa se vada acum. doar cu Beta poti sa iti dai seama exact
ioana_iasi spune:
multumesc de sfaturi mihaela si domne ajuta pe maine dimineata,nu stiu dar ma cam doare spatele,probabil de la oboseala azi am dus baiatu la cresa de la 6 si posibil ca de asta sunt obosita....ufff ce fain ar fi maine sa fie II dar na cu o sa fie ....
asteptam un
,teodor de 2 ani,tati si
eu!
ioana_iasi spune:
dar daca endometul e gros nu-i semn ca uratii sunt pe drum...???unt cam chistata dar intreb ca sa stiu si eu pt viitor![]()
asteptam un
,teodor de 2 ani,tati si
eu!
madabout2003 spune:
Ioana eu cred ca nu aveai neaparat nevoie de eco ci de o beta...Testul de sarcina chiar daca e f pozitiv trebuie confirmat de beta... In locul tau eu asta as face
!
Oricum sper sa vi cu vestea buna cat mai repede!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07