Viata in Germania - cap.67

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anduc spune:

Multumesc, Rodica!

Cum sunt conditiile la maternitatea de la Uniklinik? Chiar ma gandeam sa-l trec pe lista mea de spitale pentru vizitat:) Stii cumva de la cate saptamani trebuie sa te inregistrezi la ei in caz ca alegi sa nasti acolo? La Markus Krankenhaus termenul este saptamana 35 de exemplu.

Anduc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo fetelor

o intrebare, aveti idee pe unde as gasi ceaiuri de plante? de urzica, coada soricelului, slavie, etc? ca cele din Ro, cumparate de la plafar.
ca sa-i dau in sarcina la sot sa-mi cumpere....ca eu n-am energie sa umblu prin magazine.

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Invingatorii nu renunta, iar cei ce renunta nu ajung invingatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

hallo fetelor

o intrebare, aveti idee pe unde as gasi ceaiuri de plante? de urzica, coada soricelului, slavie, etc? ca cele din Ro, cumparate de la plafar.
ca sa-i dau in sarcina la sot sa-mi cumpere....ca eu n-am energie sa umblu prin magazine.

Buna dimineata,
aici nu am prea vazut ceaiuri din plante asa cum le gasim in Ro la Plafar. Poate nu am umblat eu prin magazinele potrivite. POate se gasesc la Reformhaus?

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

reformhaus, dm, müller. dar din pacate depinde mult de marimea magazinului.

harnici la de 14 luni
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Kariguld, farmaciile f bune (nu toate) au ceaiuri care mai de care din plante. Sau Reformhaus. Daca nu, incearca in internet sa comanzi pe undeva... Aveti pe undeva vreo piata saptaminale mai mare? Puteti sa dati si pe acolo o ochiada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

eu am gasit de urzica la tengelmann.De restul nu am cautat dar probabil au .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71

Cu mare placere,Panseluta!Joia ar fi mai bun pentru mine,ca lunea e singura zi libera a sotului si mai mergem pe ici pe colo,m-as bucura tare mult sa ne vedem!Eu joia asta plec cu Lara pentru o minivacanta in Anglia,dar de saptamana viitoare ne putem organiza....

Stai pe langa gradina botanica,ce frumos,ma plimbam acolo cand eram gravida

vacanta placuta si ne auzim cand te intorci. Ne putem la o adica vedea si in Gradina Botanica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roel spune:

Anduc,

per ansamblu am fost multumita, foarte curat, nou, max 2 paturi in camera, mancare buna, atentie din partea cadrelor..ok, intotdeauna e loc de mai bine. Eu acum astept bb 2 prin august si m-as duce linistita din nou la ei..asta ca si concluzie.

la 34 sapt m-am prezentat pt inscriere..la 36 am nascut..pe neasteptate

Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salut fetelor. Am disparut ca magarul in ceata. Intre timp am ajuns in Germania, cu o intarziere de 2 luni (tati a mers mai repede ca noi cu o luna). Deocamdata inca ne adaptam, nu-i tocmai usor dar progresam.
Dupa ce m-am agitat ca un pepsi (si am reusit desi n-a fost deloc usor) am gasit loc la gradi ptr pruncii mari, ca apoi sa aflu de la doamna de la schulamt ca Vlad conform sistemului german e musai sa fie la scoala, asa ca de maine am copil scolar. No in fine, deocamdata m vazut scoala si clasa si i-am cunoscut invatatorul, e o clasa speciala unde merg copii de 1-4 ce nu cunosc limba germana, fac ceva scoala si accentul se pune pe invatarea limbii. Invatatorul m-a incurajat ca nu va trebui sa stea prea mult pe acolo, Vlad e doar la inceput cu scoala si in plus noi ne descurcam binisor germana (avem B2 amandoi) asa ca va invata repede germana suficient cat sa poata merge apoi la o scoala obisnuita de la noi din cartier. Recunosc sincer ca am emotii...

Am depus si actele ptr kindergeld. Vroiam sa va intreb daca aveti idee cam in cat timp dupa depunerea actelor (care sunt in regula, deci n-ar mai trebui sa existe intarzieri) intra banii in cont?

Bun venit fetelor noi si felicitari proaspetei mamici!

Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anduc spune:

Rodica, multumesc mult pentru info:) Intotdeauna e loc de mai bine, asta e clar. Eu am ajuns intamplator in plimbare (asteptam rezultatele la testul de diabet de sarcina) sa vad corpul mare, nou unde sunt clinicile de chirurgie si urgente accidente copii si am ramas tablou, adica arata mai bine decat un spital privat din Romania

O sa merg sigur sa vad si maternitatea.

Sarcina usoara cu bb 2 si multa bafta!

Mergi la inceput