Sezatoarea canadiana (211)
Raspunsuri - Pagina 6
carmençita spune:
Pai Doloress, stiam eu ceva, dar bartinetile, maica, ce sa fac, ma lasa memoria.
Uite ceva de genul asta:
http://www.sanavita.ro/unguent-natural-cu-castan.html
Ceea ce mi-a retinut atentia a fost ca zice ceva de fragilitate capilara.
Bai da' care mi-a furat nikul, ca eu sigur nu am fost la intalnire?
Ziceti acuma, ca daca eram eu eram bronzata, hai Mihaela, zii tot.
Carmencita
Cristian 3 ani si Alex 14 ani.
simi spune:
Multumesc frumos, fetelor!
Va pup, cred ca ma culc foarte devreme in seara asta, sotul a deschis o sticla de Tocaj din 2007 si m-a luat putin de cap!
Dar vazura-ti ce zi minunata am avut? Ei? Primavara in toata splendoarea ei!
O saptamina buna va doresc!
mikiion spune:
Sorry Carmencita vroiam sa spun Casandra. Dar ma gandeam la tine sa iti scriu sa mai mancam impreuna, ca sa-mi povestesti cum a fost la mare. ce zici?
Eu m-am dus azi la farmacie sa-mi iau un tonic contra oboselei ca nu mai merge. E astenie de primavara deja( unde e primavara nu stiu)
La Multi Ani Simi!!!!
ankalaura spune:
SIMI - Multi ani fericiti, iti doresc din toata inima!
DANA - dar de ce numai eggwhites?
Intr-adevar, azi, o zi minunata! Chiar si acum, seara, era asa de placut cand am venit eu, pe intuneric, liniste si senin!
Podeanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ankalaura SIMI - Multi ani fericiti, iti doresc din toata inima! DANA - dar de ce numai eggwhites? Intr-adevar, azi, o zi minunata! Chiar si acum, seara, era asa de placut cand am venit eu, pe intuneric, liniste si senin! |
In eggwhites sunt numai proteine, galbenusul are si colesterol.
lorelaim spune:
Simi - La multi ani cu sanatate si noroc sa-ti dea bunul Dumnezeu! Sa fii iubita si fericita o mie de ani alaturi de cei dragi
Va tzuck si o zbughi & multa sanatate si numai bine va doresc fetelor dragi
Exclusive spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Podeanu Exclusive,citind cura ta si stilul de viata realizez cit seamana cu al nostru. Ai mare dreptate cu apa, eu am inceput de vreo 7 luni sa beau multa apa zilnic, efectiv stau cu sticla dupa mine oriunde m-as duce, maninc sanatos fara grasimi (numai pui, eggwhites, avocado , as vrea si fruit of passion dar nu prea gasesti aici)si merg saptaminal la yoga. Am dat jos aproape 7 kg, si ma simt excelent. Mi-e si frica sa am laud ca poate incep sa ma doare cite una alta.Am eliminat zaharul complet, cafeaua o beau complet neagra (si ce buna e la gust). dar recunosc ca mi-ar fi frica totusi sa traiesc numai din apa 7 zile. |
Dana, am inceput treptat, cu o zi pe saptamana ptr. un an, apoi am introdus 3 zile pe saptamana de 4 ori pe an la fiecare schimbare de sezon, si de abea apoi (cand am vazut ca nu se intampla nimic, ba dimpotriva ma simt plina de energie pozitiva si joie de vivre) am incercat si 7 zile (am vrut sa elimin niste "nisip" pe care il diagnosticase mai demult o radiologista la vezica biliar). Nu stiu daca am eliminat sau nu nisipul, dar cert e ca dupa toate feasting-urile astea, corpul are un nou bio-feedback, si se revolta ori de cate ori incerc sa-l otravesc cu maioneza, o felie de pizza, sau altceva mai gras (dintr-o data mi se pune greu si ma inteapa in dreapta, in dreptul ficatului, si imi vine un gust acru pe gat). Deci corpul imi aduce aminte sa nu mai trisez cu lucruri prefabricate si "imbunatatite" de om si care nu provin din sanul Mamei Natura si de aceea nu sunt in armonie cu ea.
Pe de alta parte si portiile de mancare le-am micsorat, ptr. ca in urma acestui stil de nutritie, stomacul (e un muschi) s-a contractat si se multumeste cu mult mai putin.
Si, da, chiar daca am avut cartea "The Miracle of Feasting" a lui Bragg in mana, si chiar daca am avut acest biofeedback pozitiv, mi-a fost frica, insa boala mamei a fost ptr. mine proverbialul "cutit la os." M-am dus si am vizitat http://www.valsante.qc.ca/ unde am vrut sa stau ptr. cele 7 zile sub supravegherea unui personal calificat (naturopati, sora medicala, medic)dar cand am vazut ca se perindau pe acolo alcoholici (drogati?) la dezintoxicare, cu care ar fi trebuit eventual sa impart camera (camerele erau de catre 2 persoane )m-am gandit ca mai bine stau eu sub propria mea supraveghere acasa In a saptea zi (ca si in a 6-a) m-am simtit "plina" ca si cum de abea ma sculasem de la masa ... no cramps, no nothing ... and I felt I could go like this forever, dar ma hotarasem ptr. 7 zile, si asta a fost.