Sezatoarea canadiana (211)
Raspunsuri - Pagina 12
casandra spune:
Am fost aseara la concertul lui Alifantis. Frumos! Peripetii pana am gasit sala, ca a fost tocmai in partea de Est a Lavalului, nu cunosc deloc zona, dupa ce m-am cam incurcat intre autoroutele 19 si 25, ca nu mai stiam pe unde sa scot camasa iar cu benzina eram cam la limita, cu ajutorul Domnului am ajuns si tot printr-un noroc chior am nimerit si intr-o parcare gratuita.
oanagabriela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui casandra Am fost aseara la concertul lui Alifantis. Frumos! Peripetii pana am gasit sala, ca a fost tocmai in partea de Est a Lavalului, nu cunosc deloc zona, dupa ce m-am cam incurcat intre autoroutele 19 si 25, ca nu mai stiam pe unde sa scot camasa iar cu benzina eram cam la limita, cu ajutorul Domnului am ajuns si tot printr-un noroc chior am nimerit si intr-o parcare gratuita. A spune te iubesc înseamna a spune nu vei muri |
Casandra, ma bucur ca ne-am vazut si in realitate, nu numai virtual , datorita lui Ione Si mie mi-a placut f.mult concertul, a fost un adevarat show iar Nicu Alifantis a dat dovata de f.mult umor, in plus nu si-a pierdut deloc calitatile vocala. Intr-un cuvint si a meritat excursia pina acolo (si noi ne-am ratacit putin). Iar atmosfera din sala a fost deosebita si f.calda, iar spectatorii au cintat tot timpul...
Simonna spune:
citat din mesajul lui casandra Am fost aseara la concertul lui Alifantis. Frumos! Peripetii pana am gasit sala, ca a fost tocmai in partea de Est a Lavalului, nu cunosc deloc zona, dupa ce m-am cam incurcat intre autoroutele 19 si 25, ca nu mai stiam pe unde sa scot camasa iar cu benzina eram cam la limita, cu ajutorul Domnului am ajuns si tot printr-un noroc chior am nimerit si intr-o parcare gratuita. A spune te iubesc înseamna a spune nu vei muri |
Hei, ma bucur ca ti-a placut!
Vezi ca sesame si flax sint diferite. Flax am tot vazut si eu pudra, sesame... nu m-am uitat. Daca vad, iti dau de stire.
TI-am ramas datoare cu reteta de ardei umpluti cu quinoa.
Pe care eu ii fac f. complet dupa ureche:
ceapa tocata si calita un pic,
muguri de-aia albi de fasole (bean sprouts),
dovlecel ras,
quinoa deja fiarta,
o rosie,
un ou,
capacelele de la ardeii pe care ii umplu tocate,
ciuperci tocate.
Sare, piper,
marar tocat,
ceva mirodenie - rozmarin, de ex.
(as pune si usturoi calit, dar nu maninca colegu').
Proportia la umplutura e de 1/2 quinoa si restul legume.
Singurul tric e sa pui pesmet in umplutura sa absoarba din umiditate, quinoa n-o s-o faca pt. ca e deja fiarta.
Umplii ardeii, ii ungi cu putin ulei de masline si ii dai la cuptor in vas de yenna.
Eu ii las cam 15 min pe o parte, la fo 400 de grade F. (cred), sa capete gustul de ardei copt si pielita sa se dea jos cind il pui in farfurie.
Si mai era ceva....ah, chia.
Pe punga scrie ca 2 linguri pe zi iti dau toti antioxidantii de care ai nevoie. Asa ca noi punem in cereale (dupa ce le fierbem/ incalzim) diminetile.
Ieri am avut chef sa maninc unt de amande, mi-am pus in lingurita un strat, am muiat lingurita in chia si am mincat asa, e crunchy. Noua tare ne place.
uite: http://www.pranana.com/fr/chia.php
eu chiar pungi din alea am, de la Tau, dar au si in celelalte mag. naturiste. Culmea, prima punga asa mi-am luat-o in Winners!!!!!!
Oh, tocmai ce-am descoperit ca vind si on-line... Perfect, preturi pe kg. mult mai bune ca la Tau...
Alina, nu mai caut unde ai spus ca nu mai vorbesti de curele tale si etc pt ca ti se pare ca iti analizam stilul de viata.. .zau ca n-o facem si zau ca as vrea sa stiu mai multe de cura cu sucuri... aia cu apa nu-i de mine (I still am a compulsive eater, I confess), dar as tine-o macar o zi pe sapt. cu sucuri. Ti se pare o idee buna? Si daca da, smooties e bun? Ca n-am aparat de-ala care face suc-suc. Sau mai bine termin de alaptat?
Ladies, cu plecaciuni,
Simonna
mamaana spune:
doamnelor, va doresc o primavara minunata!
stiu sigur ca de acum vine ca mi-au inflorit ghioceii in curte
iselin spune:
Buna seara tuturor!
Sa va fie de bine concertul! Am auzit ca a fost frumos.
Dar sala nu e asa ratacita, e sala de spectacole a Collegiului Laval.
Aproape de subsemnata
Diana, tu ai dreptate, gusturile nu se discuta, dar ce e frumos, e frumos, fara limita de varsta amonte sau aval. Si era Adonis baietelul (cum zici tu)...adica sa dam Cezarului ce-i al Cezarului
Tocmai s-a terminat meciul lui Lucian, dupa mine partenerul a fost destul de rezistent sau poate a fost indicatia antrenorilor lui Bute sa fie meciul mai lung pentru audienta. BRAVO Lucian!
Am nevoie de o indicatie: pentru un cineva nou venit, ce ati recomanda intre John Abbott si Dawson? Ambele sunt alese pentru ca sunt in engleza, iar programul urmarit este acelasi in ambele institutii. Care e cota de popularitate si/sau plasament pe piata aveti idee? Eu nu prea stiu, tot ce am facut a fost pe la institutii fr.
O duminica buna si insorita!
Noi incercam sa trimitem pachetelele obisnuite cu ciocolata de Paste parintilor, e ultima zi pe 20 martie ca sa ajunga exact de Sarbatori.
casandra spune:
Simonna, multumesc mult pentru reteta, deja salivez citind-o:)
O sa iau si eu chia cand o sa il duc pe Andre la gym, ca au deschis un magazin Tau chiar in fata salii de gym.
lumir spune:
citat din mesajul lui nelia Lumir, da. 51/2 asta inseamna: 3 dormitoare, salon, bucatarie si baie (observi ca se numara fiecare camera, baia fiind considerata ca jumatate). CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon) |
Mersi mult de raspuns, inseamna ca intelesesem bine.
Va doresc tuturor o zi de duminica minunata, si o saptamana cu soare (la Timisoara ploua acum).
Stefan- 2 ani si 9 luni
interviu CSQ- 5 aprilie 2011
iselin spune:
Simonna, tu esti ca tatal meu face mancare dupa inspiratie.
Si chiar iese buna mancarea lui, asa cu multe ingrediente, dar buna.
O sa fac si eu reteta ta
Eu nu cred ca ti-ar afecta alaptatul o cura de suc de fructe/legume, eventual da dureri de burtica celei mici, nu?
Exclusive, e corect si nu deranjeaza pe nimeni ce povestesti tu.
Si eu cand povestesc despre stilul nostru de viata mereu sunt luata la intrebari, dar cum spunea cineva care-mi place mult: daca am accepta mai usor pe cel de langa noi si alegerile lui, viata ar fi mai simpla.
Eu cred ca intrebarile iti sunt puse pentru ca nu avem pe nimeni in jurul nostru cu schimbari atat de mari si tocmai de aceea se nasc intrebari.
Eu de ex, dupa ce am citit te-as fi intrebat ce fel de regim in sensul acestei bune nutritii si purificari saptamanale a organismului ai recomanda tu penrtu cineva cu dureri de stomac? Sau pentru cineva care nu acumuleaza suficiente B-uri in organism?
Despre stilul de viata Seignalet/ Kousmine ce opinie ai? Ambii au fost controversati, iar in nutritia celulara Kousmine a fost pioner.
Da, s-a deschis un TAU in Pointe cLaire. Despre acesta vorbesti tu Casandra?
Mamaana, esti o norocoasa, ai vazut deja ghiocei, la noi pe langa casa inca 1/2 m de zapada in curs de topire. Care zapada in cursul topirii o sa dea i8nundatii in garaje...alta distractie...
casandra spune:
Iselin, despre Tau-ul din Pointe Claire vorbesc.
Oanagabriela, si eu ma bucir mult ca ne-am cunoscut si face to face.