Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 9
Anne45 spune:
crispro- ca sa-ti raspund la intrebare :cand eram insarcinata in 4 luni -la a treia ecografie , medici au diagnosticat , daca se pate spune piciorusul drept , rasucit de la glezna in interior cu tendonul scurtat .Iti imaginezi in ce stare de nervozitate am trait pana cand am nascut .Doctorii mi-au spus ca este un viciu de postura .Din prima saptamana de viata si pana la 4 luni a avut ghips( 2 sapt cu ghips , 2 fara ).Au reusit sa-i corecteze pozitia dar acum trebuie sa-i faca operatie la tendon.Ne-au spus ca va fi o operatie cu laser in Z. Duminica il vor interna si Luni la prima ora il vor opera.
Nici nu-ti imaginezi cate ganduri ngre imi trec prin cap.Imi este frica ca-ci ii vor face anestezie totala .
Pana acum am amanat botezul de doua ori pentru ca asteptam sa ne cheme la orice oora , si trebuia sa fi pregatiti.In fine speram sa treaca totul cu bine.
O zi buna iti doresc
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
http://picasaweb.google.com/102421590206055963392
imaya spune:
Salutare mamici si delfinasi.
Urez LML delfinasilor nascuti astazi.
Eu am fost la targul de copii. Voiam scaun de masina dar slaba oferta. In schimb i am luat pantofiori de primavara, caciulite tot de primavara niste sosetele, lapte praf, cereale si cam atat.
M am tot uitat la scaunul http://www.ibebe.ro/products/Scaun-auto-Fisher%252dPrice-Cosmo-SP.html# dar nu stiu ce sa fac si inca nu m am hotarat. Ce scaune aveti voi?
katalina spune:
Referitor la dormitul in pat cu sotul si relatiile de cuplu:daca nu dormim in acelasi pat ,nu inseamna ca nu avem aceeasi relatie de cuplu, ba chiar e mai ïnteresanta",cind ne intilnim prin diverse locuri din casa,din motive de copii zglobii(camara,baie,garaj).e chiar mai fun asa,ne intilnim in patul lui dupa ce dorm copiii,dupa care ma intorc la puiul meu cel mic, sa ma bucur si de respiratia lui linga mine.,astfel nu ii mai suport sforaiturile si ceasul care suna dis de dimineata sa plece la job.
Un pont pt fetele care se "vad" mai rar cu sotii in intimitate.:stabiliti-va o zi din saptamina in care sa va intilniti, dar sa fie CLAR stabilit, fara exceptie,din motive de copil,oboseala sau altceva.Puteti stabili chiar si ora,ziuaX,ora X, sa vedeti ce efecte va avea ,sa mai fim si sotii nu doar mamici.(Am vazut acest pont la Academia de sex,pe Euforia,are succes la noi
Asta pina la vara, cind exilez copilul in camera lui.
rodyka spune:
katalina, si noi ne "intalnim" asa prin casa, dar nicidecum programat! poate cu 3 e deja greu sa-ti pastrezi intimitatea, eu insa nu as putea (cum mai zicea cineva pe-aici) sa programez la ora cutare sa am sau nu chef sa ma "vad" cu sotul. la noi spontaneitatea e cheia. uneori sare scanteia de la o vorba, o privire. mie imi place sa stiu ca in patul nostru ne putem ORICAND ascunde. si, in plus, chiar daca e vorba doar de a dormi, imi place sa il simt langa mine. zilele trecute gasisem o chestie tare misto, ii dadusem "like" pe fb: www.eva.ro/sex-si-sex/1/o-partida-matinala-de-sex-da-va-rog/" target="_blank">asta, si a doua zi dimineata vad notificare pe fb: "Florin Dobricean likes your link"
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
catalina2307 spune:
Multumim pt. urari. Am revenit si noi in tara cu Anastasia racita tare. Aseara a avut temperatura 39, azi a vomat de 3 ori. Ma termina cand o vad bolnava si trage de ea sa fie vesela....
Drumul cu avionul destul de obositor de data asta....cred ca pe masura ce creste va fi mai dificil.
Am vazut ce ati discutat si noi dormim separat de cand am nascut si ne este f bine asa. Nu inseamna ca ne iubim mai putin sau ne neglijam. Ci doar ca acum avem alte prioritati iar pt noi asta este calea cea mai simpla .
ooana - am cumparat caruciorul si sunt extrem de multumita. Usor, practic, comod.
Anne - imi pare rau ca tb sa treceti prin asta, Doamne ajuta sa fie bine....
La multi ani sarbatoritilor si din partea noastra.
Edit - azi fata mea a intins manutele spre mine si a zis mama. Deci clar stia ce spune....ca tata spune de vreo 4 zile, dar asa haotic, simple silabe .
Oricum ....m-a topit. :)
Roxana_Theo spune:
Buna fetelor.
Am revenit si eu. Si azi am avut o zi mai ocupata cu calcat, spalat si mers la cumparaturi. Cu o vecina si copilul ei caci eu tot nu m-am hotarat sa plec singura cu Teo.
Merg sa citesc din urma sa vad ce ati mai facut.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
baby78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lauri_ca
Eu i-am mai dat mamaliguta, f.bine fiarta, mai subtire, eventual lungita cu LP, i-a placut. Sau cu iaurtel. Pt. galuste: 1 galbenus de ou, o lingurita de unt(sau fara dar ies cam tari), gris cat sa iasa o compozitie ca o smantana mai groasa(1 lingura max. 2). Cand au fiert legumele din supa pui cu lingurita in supa clocotita o galusca, daca se descompune mai adaugi putin gris, daca nu le bagi si pe celelalte. Cand sunt fierte se ridica la suprafata, le incerci si tu sa fie moi. mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010 |
Multumesc de reteta. Cred ca in weekend trag o supita de galusti pentru strumf...
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
Roxana_Theo spune:
Rodyka si eu sunt de aceeasi parere cu tine referitor la spontaneitate.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
anca_vlad spune:
pont pentru galuste nu dai gres indiferent cum iti iese compozitia-se pun prima data in apa clocotita la foc tare cu putina sare, cand se ridica la suprafata se arunca apa fierbinte si se toara apa rece se da focul incet si se lasa sa fiarba! Incercati! De la tatal meu e pontul! E bucatar de 40 de ani...
Eu adaug ulei de masline!
budincuta cu branza de vaci la cuptor un pachet branza de vaci 2 galbenusuri zahar dupa gust un praf de gris se amesteca se da la cuptor si se lasa 1015 min max la foc mic!
Azi i-am facut Mariei si e ff incantata!
Se pot adauga si fructe dupa preferinta, mere, caise, piersici, banane.
Cine prefera mai putin uscata poate adauga putina smantana, unt sau iaurt in functie de gust!
Controlul de 7 luni 6500g a luat 500g luna aceasta, 70cm (sa mai creasca inca un metru si ii ajunge).
de luna aceasta o sa introducem o masa de INFATRINI Intrucat Nutren nu este de gasit!
rodyka spune:
anca, tu la 7 luni ii dai Mariei sare si zahar? eu inca evit...
EDIT: e vorba de Nutren 1.0 de la Nestle? auzeam pe cineva vorbind aici, daca vrei intreb mai in amanunt. nu stiu daca folosea sau doar cauta...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)