Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (102)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Cred ca toti barbatii sunt facuti din acelasi aluat....
Al meu sot, daca las o hartie..punga...pe jos..o sare sau o ocoleste..si daca ii atrag atentia imi spune ca nu a vazut-o....
Asta este..sunt ai nostrii si ii iubim cu calitati si defecte

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

anca_vlad pentru pontul pentru galuste si pentru reteta de budincuta cu branza de vaci la cuptor

Felicitari pentru vestile bune de la controlul de 7 luni

multumim mult de urare!

se pare ca azi face greva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Buna fetelor.
Astazi avem si noi 7 luni (am vazut ca nu suntem in lista. Dau si eu niste date: Otilia Ioana, cezariana, apgar 9, 3680gr).
Facem urmatoarele:
- ma ridic singura in fundulet;
- ma ridic in genunchi tinandu-ma de patut sau alte chestii mai inalte;
- merg in 4 labute cate putin daca vad ceva interesant la orizont;
- pap urmatoarele: 9 am - fructe cu sau fara branza/biscuiti; 12-12.30- legume cu carnita sau out; 18.30-19 - cereale si lapte la cerere intre mese si inainte de culcare si noaptea bineinteles 2-3 mese;
- rad si zambesc mereu si ma joc toata ziua....

O zi excelenta tuturor!

mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010

Poze

bebe grabit - 6 luni

Mergi la inceput

- spun: ma-ma si ba-ba

Poze

bebe grabit - 6 luni

Mergi la inceput

cand era Bianca mica ii faceam Budinca de mere cu gris: mar ras pe razatoare, gris lapte. Se aseaza un strat de gris, unul de mar -cate straturi doriti si se toarna lapte pana se acopera. se da la cuptor.

Poze

bebe grabit - 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bratafel

Astazi avem si noi 7 luni (am vazut ca nu suntem in lista. Dau si eu niste date: Otilia Ioana, cezariana, apgar 9, 3680gr).

LML Otiliei, sa creasca mare si frumoasa!!

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

N-am rezistat sa privesc pina la sfirsit clipul pus de BABY, groaznic.O fi fost tatal copilului sau vreun terapeut ceva?DOAMNE FERESTE!!!!

Mai fetele,imi pare rau sa va spun, sotul meu isi spala sosetele in fiecare seara(are o placere,doar avem masina de spalat), si uneori si pe ale lui Catalin, el spala vasele,le sterge,le pune la loc,bucataria e luna in fiecare seara(eu gatesc mult), el hraneste ciinii, el face pachetelul pt scoala si muuulte altele.Ii place,si eu il incurajez.,si de mine are grija excesiv avem si defecte,da'nu le spun

Victo,si eu credeam ca are telefon robotul tau,ca si Rody,hahaha,

Of, am varsat cafeaua dimineata pe laptop,direct pe tastatura, si eu o beau cu mult zahar, tastele sunt inecate cu cafea pe dedesupt si cleioase de la zahar,bleah.. abia tastez...

ANNE,o sa fie totul bine

CATA, ce carucior ai luat pina la urma?
sAantaate Anastatsiei,LA MULTI ANI si felicitari pt MAMA

ROXANA ,sanatate puiului

CE SA FAC CU TASTTATURA MEA LIPICIOASA PE INTERIOR?un pont

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi
Maaa ala e nebun ce face cu copilul ala,eu nu am avut inima sa ma uit la tot,insa mi-am dat seama ca tatal e un dereglat.
Nu isi da seama la ce traume il poate supune pe cel mic

Nici eu nu m-am putut uita pana la finalul filmuletului...
E clar ca acelui copil ii face placere dar tot nu m-am indurat sa vad ce se intampla pana la final...mi se taia respiratia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

l-am vazut pe Huidu, mi se pare mie sau a slabit tare muuult...? m-am bucurat sa-l revad, tare-mi place de Carcotasi

Pai saracu' Huidu a fost la un pas de moarte...A stat in spital mai mult de o luna si nu cred ca a fost usor. E normal sa fie marcat. Plus ca am inteles ca nu e recuperat total. Bine ca s-a insanatosit si este spre bine. Si eu sunt mare fan Carcotasii +Taxi

Legat de Huidu, nu vi s-a parut totusi ca pe langa faptul ca a slabit enorm de mult, era si ceva dubios la el...in sensul ca a vorbit foarte putin si se comporta asa, ca un copil inapoiat. Mie imi place foarte foarte mult de el si cred ca daca nu se va intoarce, Gainusa nu va mai putea face Cronica la fel, dar totusi, eu cred ca Huidu nu e recuperat inca...sincer eu am trait cu impresia ca nu mai poate/stie sa vorbeasca foarte multe si ca nici de mers nu merge tocmai ok.
Doamne Ajuta sa se faca bine complet!

Mergi la inceput