Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

La Multi Ani Alyssa!!!! Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa, sa fi cea mai mare bucurie a celor dragi, toata viata!
La Multi Ani, Patricia!!! Te pupam cu drag si asteptam vesti de la voi!

Teddy, sunt curioasa ce bunatati mai pregatesti si azi, asteptam cu interes tortul!!!

Gabitza, cat de frumoase pot fi pozele voastre!!! Cele de la Castelul Cantacuzino m-au lasat fara cuvinte...cat de bine intretinut si cat de frumos este! Ce este cu castelul asta, este in Patrimoniul National, de cine o fi administrat ca pana acum nu am auzit de el ca si obiectiv turistic? Am vazut de curand toate indicatoarele catre el si chiar ma intrebam cum o fi... In rest voi sunteti minunati, aveti o familie atat de frumoasa, se vede cat de mult accent puneti pe timpul petrecut impreuna!

Mercedes, sper sa ii placa Biancai la karate. pe Maya am retras-o ca nu a mai vrut sa mearga. A invatat doar sa numere din experienta asta... o aud la unison cu Patrick... sunt tare caraghiosi, ai impresia ca inventeaza sunete..

Olga, ce mai faceti? Cand veniti in Ro? Pe Maya inca nu am incurajat-o sa mearga fara roti ajutatoare pe bicla, de lene.... Nu le-am adus bicicletele acasa, singurul loc unde merg cu ele este pe drum de tara, la bunici. Anul asta nu prea i-am scos din curte... si nici nu ma incumet inca sa-i las sa mearga fara rotile ajutatoare... e drumul denivelat si ar presupune foarte mult efort din partea mea .. Eu am invatat sa merg pe bicicleta cand aveam vreo 8-9 ani, direct pe bicicleta bunicului care a luat zeci de busituri prin santuri cu aceasta ocazie...

Ioana, sa iti traiasca piticul, a facut deja sase luni? Woow - se pare ca iar ramanem fara bebelusi in grup cat de curand - sa vedem cine se mai incumeta sa faca bebe, sa ne incante si pe noi cu poze de bebici....ca tare mult imi place sa-i privesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Flori, si pentru noi a fost o surpriza foarte placuta Castelul Cantacuzino din Busteni. De-abia recent a fost introdus in circuitul turistic. El are exact 100 de ani de la inaugurare, dupa 1947 l-au luat comunistii si a fost facut spital. Din nefericire nu s-au pastrat mobilier, obiecte, nimic. Si imi imaginez cum arata inintial, daca dupa o jumatate de secol arata asa. Acolo a fost spital pe vremea comunistilor. Peste picturile pe pe pereti s-a tras un strat gros de vopsea in ulei. Se incearca recuperarea si restaurarea lui pe cat posibil. A fost recatigat de niste urmasi ai familiei Cantacuzino dupa multi-multi ani de judecata si acum este detinut de un consortiu format din mai multe persoane private.
Curtea este foarte frumoasa iar panorama asupra Caraimanului si Bucegilor este extraordinara. Merita o vizita daca aveti ocazia. Sunt indicatoare din DN1 catre castel.

Iar in ceea ce priveste petrecutul timpului impreuna ai dreptate, ne-am obisnuit sa fim tot timpul impreuna, n-a fost nimeni cu noi sa ne ajute asa ca de voie de nevoie suntem impreuna peste tot, acasa, cumparaturi, weekenduri, vacante, asa ne-am obisnuit si ne si place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

"La Multi Ani!" tuturor puiutilor care au implinit deja 6 anisori.Sa cresteti mari, sanatosi, sa aveti parte in viatza numai de bucurii, fericire si multe impliniri.

As vrea sa ureaz in avans intregii trupe, "La MUlti Ani!" cu ocazia implinirii celor 6 anisori. Sa fiti sanatosi iubitilor, sa aveti mult, mult, mult noroc in viatza, iubire, fericire, intelegere si sa traiti in pace si armonie.

Nu pot sa intru zi de zi, poate ca la mine s-a scurtat ziua ... sau nu stiu ce se intampla ... nu mai am timp de toate. Cred ca am imbatranit si nu ma mai tin balamalele

Multa multa sanate copiilor bonaviori, sa isi revina si sa se bucure de zilele frumoase de primavara (se pare ca incepe si la noi sa fie mai cladutz si mai bine)... problema e ca nu-ti mai vine sa intri in casa ...
Daca e raceala , gripa ceaiuri, miere, caci altceva tot n-ajuta la nimic. Daca sunt ceva complicatii, atunci vrei nu vrei trebuie antibiotic sau ceva mai tare.
Patrick a avut de curand streptocop in gat si a fost pe 10 zile antibiotic.

Florentina, mult success in afacere. Arata tare bine aranjamentele voastre. Sa va mutati cat mai repede si sa scapati de mucegai.

Bike, Patrick merge de la 4 ani si 9 luni fara roti ajutatoare doar fiindca asa a vrut el. Intr-o zi ne-a rugat sa le dam jos si dus a fost ... Ar fi bine ca atunci cand le dati rotile ajutatoare jos, sa fie o marim mai mica de bike sa ajunga bine cu picioarele jos.
In rest nu va grabiti .. o vor face si pe asta cand sunt ready.

Noi ca si activitati extrascolare \ sportive nu mergem cu mai mult de 2 in acelasi timp. Iarna e inot si ski, primavara inot si soccer, la vara va face ceva tenis si va merge la un camp care are si calarie , ingrijit caluti plus inot , iar de la toamna cred ca sarim soccer-ul fiindca e destul de obositor inceperea noului an scolar plus a sezonului de competitii de inot.
Dans facem acasa cu WII Dance ... de ma mir a doua zi de ce ma dor muschii peste tot :) E bestial !!!!!!!

Mai avem 1 1 /2 luni de scoala yuhuuuu, eu de abia astept vacantza, nu si Patrick Mi-am mai luat cate o zi libera legata de vre-un weekend caci din cauza celor 3 saptamani de Ro ... nu mai ramane prea mult.
Acum umblu dupa masina caci imi expira lease-ul la VAN in July si fiindca vreau sa o cumpar am un hard time sa ma hotarasc

Va pup si va doresc sa sarbatoriti cat mai bine si frumos cu copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

La Multi Ani, Alex!

La Multi Ani, Stefan!

La Multi Ani, Patricia (Iepu')!

La Multi Ani, Alyssa!

Dragi copilasi, sa ne traiti, sa cresteti mari si sanatosi!

S-a dus pe apa sambetei hotararea mea de a intra zi de zi sa urez cele cuvenite copilasilor, vorba lui NewMami, parca ziua a intrat la apa si nu are destule ore. Sunt incantata ca in afara de ziua de luni cand am stat tarziu la niste negocieri, in celelalte zile am plecat la aprox. 5, nu mai stiu daca v-am zis ca pana in septembrie am program pana la 5, abia astept vara sa ajung acasa devreme, sa iau bebeul si sa o stergem in parc. Numai sa reusesc sa sa ma tin de ora, se pare ca acum e o perioada mai linistita, ma tem ca nu va tine prea mult.

Gabitza - ca bine zici de o intalnire, eu nu am ajuns nici pana in ziua de azi dar cum spuneam, poate vara asta va fi mai libera pentru mine si voi putea ajunge si eu.

Florentina - nici Anei nu-i trece tusea. Tu unde ai dus-o la alergologie? Dr Rizescu de la Budimex zice ca nu e alergie ci ca are niste secretii in gat si incearca sa scape de ele prin tuse, dar cum nici tratamentul dat de ea nu pare sa aiba rezultate vreau sa o duc si la alergologie dar nu stiu unde.
Si da, bb a implinit 6 luni, ma dispera ce repede creste, si mie imi plac tot asa, bebelaci. Savurez fiecare alaptat pentru ca ma tot gandesc ca oricand poate fi ultimul (desi nu a mai papat lapte praf de ceva vreme) si of, ce drag imi e. Cu manutele alea grasulii, are si niste falci haioase si gropite la coate, ce mai, tot tacamul. Dar uite ca poze n-am mai pus de ceva vreme, poate ma mobilizez zilele astea.

Apropo de activitati extra, Ana a fost trecuta la avansati la gimnastica ritmica si face de 3 ori pe saptamana, asa ca a trebuit sa renunte la balet la Palatul copiilor pentru ca se suprapuneau zilele. Asa ca am dus-o in loc la un club al copiilor unde face balet cu profesoara cu care face dansuri la gradi ca optional. Ma gandeam sa nu piarda firul iar profesoara a primit-o chiar si asa in mijlocul anului pentru ca se pare ca e foarte buna - eu sunt cea mai surprinsa de treaba asta pentru ca sunt afona la dans si am avut un soc sa vad ce frumos danseaza doar cu o ora luata pe saptamana la spectacolele pe care le-a avut in iarna. Luni acum iar au spectacol la Teatrul Tandarica, sper sa pot ajunge sa o vad ca e la pranz, am noroc ca e relativ aproape de birou.

Iara se facu 10 jumate, mereu imi zic sa mai stau si eu linistita cu o carte in brate sau un film, dar rar ajung, ma omoara treaba asta care nu se mai termina. Hai sa aveti o noapte fumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

LA MULTI ANI!!! pentru toti cei care au implinit si care vor implini 6 anisori! Sa fiti sanatosi si fericiti!

Anca, subscriu. Nu stiu cum zboara timpul in halul asta. Parca mai ieri a fost Craciunul, si m-am trezit ca a trecut si Pastele. Mi-as dori tare mult sa ne cunoastem cand vii in Romania, dar stiu ca voi nu veniti la mare si noi nu stiu daca mergem la munte

Ioana, tu ai program de 4 ore, de la 8 la 17? La multi ani pentru bb Andrei.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Eu daca nu apuc sa intru de la serviciu ...adio .. acasa nici gand anymore
oricum nu ma culc mai iute de 11 noaptea, dar cu toate astea nu am timp ....

Ioana, sorry ... scuze chiar daca cu intarziere "La Multi Ani!" bb Andrei, sa creasca mare si numai bucurii.
Daca gasesti va recomand sa-i iei Anei Wii Dance ... e asa de cool si ptr. noi si am baiat ... dar daca ai si fata caruia sa-i placa dans-ul .. e grozav.

Lili, si mi-e mi-ar place tare, tare mult sa ne vedem dar la mare nu ajungem. Timpul e asa de scurt din pacate iar in RO, prefer sa nu conducem ... ma doare capul ... statul pe drumuri si condusul prin RO.
Nu ma dau in vant dupa marea Romaneasca, inchesuiala, mizerie, scump fara justificare, etc ... dar m-as da in vant sa ma intalnesc cu voi
Daca dati o fuga la Medias, cu cea mai mare placere ... am loc de cazare, parintii au curte, n-ar fi nici cea mai mica problema. Sau vom fi cateva zile la Brasov, de prin August 16 pana pe 19.

O sa trimit si numarul de telephone al parintilor mei (pe PM) pentru cine vrea sa ma sune, vom ajunge la Medias pe July 30 si daca exista vre-o sansa se ne putem vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Dragele mele, urez si eu la multi ani tuturor copilasilor care au implinit s-au vor implini 6 ani!

Nu imi vine inca sa cred ca sunt asa de mari!

Eu sunt foarte obosita si tare nu mai imi gasesc timp pt. DC, dar nu v-am abandonat, sa stiti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani tuturor prichindeilor de 6 ani!sa fiti fericiti si sanatosi alturi de cei dragi.

Nici noi nu stim inca ce vom face la vara, Atatea incertitudini planeaza in jurul nostru ca nu poti sa ti planifici nimic inainte. De prin martie am aflat ca s-ar putea sa fiu reorganizata cu serviciul si sa lucrez pe o regiune fata de ce fac acum si asta inseamna ff multe deplasari dar de atunci toata lumea asteapta si stam in stand by si e total aiurea.As dori sa i las pe amandoi copii la brasov intr o tabara la inceputul lui august dar chiar nu stiu cum va fi avand in vedere job-ul meu daca oi putea sa mi iau pe perioada aia concediul si sa fiu totusi mai in apropierea lor la socrii. Naiba stie cum va fi .. nu stiu cum sunteti voi dar pe mine ma termina incertitudinile astea.

La karate au ajuns dar au intarziat cu 5 minute la ora si nu au fost lasati sa intre la ora.E aiurea ora (ora 17) la copii asa mici , acei copii pot ajunge doar insotiti de cineva asa ca nu prea am vazut rostul acelei disciplini la copii. In fine eu sigur nu as mai duce-o acolo si nic barbatu dar bia insista...vedem saptamana viitoare.

newmami-ce fain daca ati putea sa va intalniti.Mi am amintit acum cu nostalgie intalnirea mea cu nelia de acum cativa ani... nici daca am fi dorit nu ne am fi putut intalni asa....a fost fain... am recunoscuto doar cand a strigat-o pe agata mi s-a parut numele cunoscut de undeva.
Apropo daca e sa fie si noi am fi prin zona la inceputul lunii august adica zona mures-brasov, nu stiu cand veniti voi...

ioanailincam-felicitari pentru trecerea la avansati!sincer si mie bia imi canta ca vreea la dans si la inot numa sa ne tina buzunarele...

De elisor, laura si celelalte fete mai stiti ceva? eu pe laura o mai vad pe mess dar ori e foarte ocupata si nu are timp sa raspunda ori... nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ioana, abia acum am citit: poate ne intalnim la tandarica luni. Ca si noi participam la festivalul asta: http://actorromania.wordpress.com/2011/05/03/984364/
Ati facut si voi la gradi programul lor cu tinerii aia voluntari?

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Nici nu mai stiu pe unde am ramas cu felicitatul.
La multi ani, Olivia!

Flori-multumesc mult ca te-ai interesat de noi. Suntem bine. Venim si noi in Romania peste o luna si putin. Ajungem pe 17 iunie parca. La mine asta este ultima saptamana de servici pentru ca nu lucrez vara. Numar zilele! Iti admir mereu capodoperele de la Cascada de Fructe. Inteleg ca de acum te voi putea urmari si la TV?

Mercedes-si eu ma intrebam pe unde or mai fii Laura si Elisor. Nu mai stim de ele de o gramada de timp.

Anca-tu mai stii ceva de Eli? Voi parca tineati legatura.

Ioana-sa-ti traiasca micutul si sa te bucuri de el.

Va las acum ca trebuie sa mai si lucrez chiar daca sunt pe ultima suta de metri.

Mergi la inceput