Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Cornelia-mortal Stefan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Va urez de azi, in advance, fiindca maine plecam:
"Paste Fericit!", fie ca Sarbatoarea Invierii, sa aduca in casele voastre lumina, fericire, pace, sanatate si numai bucurii.
Sa aveti sarbatori frumoase si relaxante, sa va bucurati din plin de timpul petrecut alaturi de cei dragi voua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Dragutelor, aproape gata bagajele noastre.

Nu stiu daca mai apuc in seara asta sa intru sau maine dimineata inainte de plecare, asa ca va imbratisez pe toate cu drag, va doresc sarbatori pascale frumoase, sa va fie bine!! Pup mamicile si toti copilutii dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Sarbatori fericite! Sa petreceti frumos!

Ce va mai invidiez ca plecati de sarbatori...

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Urez si eu de pe acum tuturor un Paste linistit alaturi de cei dragi! Nu stiu cand mai intru pentru ca maine si poimaine suntem la tara, sarbatorim in familie; barbatul si fata au plecat deja, eu am ramas in oras sa ma destrabalez si plec maine. Ma rog, maine seara ma intorc pentru ca nu sunt conditii de dormit cu bb acolo, deci va fi o poezie, tot pe drum.

Androix - ca bine zici, la noi nu se pune problema sa nu facem sarbatorile cu ai mei. Cred ca s-ar soca daca le-as zice ca plecam la munte de Paste sau de Craciun - adica ar zice ei ceva de genul ca ne facem programul cum vrem dar s-ar oftica rau, stiu precis. Daca om fi sanatosi si la punga mai grosi la anul poate iau niste bilete sa plecam toti, sa nu mai munceasca ai mei cu mese intinse etc. (de altfel, ma plang degeaba, ca eu nu misc niciun deget, toate mesele se pun si se strang de mama si tata dar vine o vreme cand mai vrei sa vezi si altceva, just, nu?).

In fine, va las sa-mi pun si eu un film o ora si apoi sa ma culc. Aseara m-am culcat la 9 cu gandul ca dorm vreo ora si m-am mai trezit azi la 9 (cu trezirile de alaptat de rigoare). SI la 11 am mai bagat un somn de 45 de minute, sunt cam varza de oboseala si bb nici ca renunta macar la o masa de noapte.

A, si sa nu uit, incerc sa strig eu catalogul, sa iasa fiecare din barlog si sa spuna pe unde face Pastele. Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Va doresc un Paste fericit, cu multa liniste si lumina, in casa, in minte si in suflete!!!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Hristos a inviat! va doresc liste sufleteasca si petrecere frumoasa.

Noi suntem plecati de acasa la socrii de cateva zile. Maine cu siguranta ne vom intoarce acasa pentru a fi apti pentru ziua de marti. Ce fac cu copiii marti deocamdata e o enigma pentru noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La noi e cam asa: de Craciun tot familionul la noi, 6 adulti si 4 copii. A doua zi de Craciun vin nasii si finii cu copiii din dotare si suntem si mai multi. De Paste ne mutam la socrela pentru ca eu nu gatesc miel. Tanjesc si eu sa platesc undeva, sa nu am absolut nici o grija si sa imi puna si mie cineva pe masa gata facute toate cele, cat vreau, cand vreau, iar in rest sa ma plimb si sa ma bucur de vreme frumoasa. Si chiar daca de Paste nu fac mare lucru ma enerveaza ca in cateva ore trebuie sa "onorez" toate felurile pregatite si plec de-acolo mereu plina. Ei, dar nu se poate ca nici la mine nu concepe Mihai sa plecam vreodata pe undeva.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Hristos a inviat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Adevarat a inviat!

androix-asa cum tanjesti tu sa mergi undeva in zilele de sarbatoare asa tanjesc eu sa raman acasa eu impreuna cu familia mea si sa nu tb sa plecam in alte parti.

Intre timp mi-am rezolvat enigma.

Ai vostri copii ce activitati mai fac?bia merge la fastrakids si de joi incepem karatele. Cum o fi la karate pentru o fetita nu stiu dar stiu ca schimba baletul pe karate..
A invatat sa se dea in sfarsit pe bicicleta fara rotile ajutatoare si persevereaza cu rolele( deocamdata capat lovituri de role in glezna).

Mergi la inceput