Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 2
Androix spune:
Am plecat azi inainte sa va povestesc ce s-a intamplat pana la urma: sunasem pediatra dimineata s-o rog sa treaca sa-l vada pe Filip pentru ca azi o saptamana am stat cu el doua ore jumate ca sa intram la consultatie. Si imi spusese ca nu poate ca merge la un simpozion si poate trece abia pe la 8 seara cand termina programul la cabinet. Ei bine cu o jumatate de ora inainte de inceputul programului la cabinet a venit si l-a consultat pe Filip.
Se pare ca episodul de saptamana trecuta a fost ceva care nu a avut legatura cu ziua de ieri si cea de azi. Saptamana trecuta m-a sunat educatoarea ca are febra si am mers sa-l iau de la gradinita la pranz, apoi am mers la orl ca zicea ca-l doare urechea, am stat la coada la medica de familie si intr-un final am reusit luni sa-i ducem o urocultura al carei rezultat a iesit azi pentru ca se vaita ca-l ustura cand face pipi si educatoarele ziceau ca se cere des la baie. Am ajuns la concluzia ca el de fapt isi cam cauta de joaca la baie iar usturimea era inchipuita si sugerata de intrebarile noastre insistente.
In sfarsit, azi se vede ca e inflamat in gat asa ca incepem antibiotic la 8 ore, astept ora 24 ca sa incepem.
Acum Mihai vorbeste cu medica pentru ca mai devreme i-a zis ca numarul globulelor albe e foarte bun si colesterolul putin marit, doar ca noi am facut urocultura Deci abia maine ne lamurim cum e cu urocultura dar intre timp incepem ospamoxul.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Florentina G spune:
Andreea, acum 2 saptamani asa a inceput si la Patrick...acuza durere la ureche.. cand am mers cu el la dr. mi-a spus ca s-au umfat ganglionii de la rosul in gat si de aia il dor... Ospamox i-am dat si eu dar cred ca a fost prea slab ca de ieri i-a revenit febra si durerea... I-am ras niste cartofi, am stropit cu spirt si l-am bandajat la gat pt. o ora... cand s-a ridicat din pat era ca nou!
Am sunat-o pe doctorita si mi-a spus sa-i dau augumentin ca e mai grav cand recidiveaza, mai ales daca a facut din nou febra.
De aseara vad ca e bine, alearga ca un iedut prin casa iar maya ii tine isonul ca nici pe ea nu am dus-o azi la gradi -ne-am intors din drum cand eram gata sa iesim pe usa - cand i-am pus caciula am vazut ca avea un pic de febra.
Sanatate bolnaviorilor! Va pup!
gabitzam spune:
Ioana, iti scri si aici ce ti-am scris pe FB, ca sa nu mai primesti notificarile de mesaje.
Cand esti pe pagina ta de facebook, in meniul din stanga dai ca sa intri pe pagina grupului Copiluti2005. Cand esti pe pagina grupului, in partea dreapta a paginii, sus de tot, sunt doua butoane "Edit group" si "Edit Settings". Te duci la "Edit settings" si debifezi "email notifications" si dai save.
gabitzam spune:
Ieri s-a apucat Costi al meu si a facut curat in gradinita din spatele blocului, care e de-a lungul apartamentului nostru si e in folosinta noastra. Si-a cumparat unelte si si-a facut vant de dimineata. S-a oprit doar seara, cu o pauza de masa, nici nu stiu cum a rezistat atat. In avantul lui a taiat si cablul de net al vecinului E vorba de vecinul care are casa chiar linga blocul nostru, geamurile noastre dau spre el. Om cumsecade de altfel, i-a imprumutat lui Costi o masinarie electrica cu care a tuns un gard viu. De bucurie ca are scula de taiat, a taiat si prelungitorul cu care aduceam curent din casa La un moment dat i-am zis sa se opreasca, sa nu mai taie si altceva, ca vad ca n-are o zi prea buna
Asa ne-am aniversat noi ieri ziua casatoriei (7ani), el s-a strofocat pe afara, eu inauntru cu copiii, cu mancare, cu calcat rufe, dixtractie adica Andrei ne-a intrebat cati ani facem, daca e ziua noastra, si cand i-am zis ca avem 7 ani a zis ca acum trebuie sa mergem la scoala
robotzica cucului spune:
Gabitza, dementiali baietii tai cei mari . Da' Raducu intre timp n-a facut/zis si el ceva memorabil?
Hai ca rad de una singura si Maria zice ca nu-i frumos sa rad, asa fara sa-i spun si ei de ce
ioanailincam spune:
Gabitza - multumesc de info, am rezolvat cu notificarile. Si la multi ani fericiti in continuare, chiar ca tare Andrei.
Eu nu mai am timp de nimic, desi teoretic lucrez doar 4 ore practic petrec mult mai mult timp. Azi am zis ca lucrez de acasa cand s-a dezlantuit o urgenta si a trebuit sa fug la birou und am stat o gramada, am ratat o masa bb = sani cat casa, stres, nervi etc. De joia trecuta practic sunt haituita de nu mai stiu de mine (lucrat inclusiv sambata), nu stiu unde ajung. Macar sa-l trec pe diversificare pe Maimutescu sa nu ma mai simt asa prost cand rateaza mese de lapte.
Ana nici nu mai stiu ce face, a stat si aseara si azi la bona, sa-mi traiasca ca nu stiu ce faceam fara ea (scuzti cacofonia). Cel mai raus de fapt m-am enervat pe ziua de azi ca avea o lectie cu parintii, cum fac de 2-3 ori pe an si in sfarsit mi-am zis ca ma pot duce. AM sperat pana in ultima clipa dar iar n-a fost sa fie, de cand e ea la gradi nu am reusit sa ajungem niciodata, bietul copil cum s-o simti. Pana la urma nu s-a mai dus deloc pentru ca bona e racita si nu se simtea bine.
Hai noapte buna sa ma strang si eu la nani, bine ca am bagat un somn deja de la 8 la 10 noaptea ca tremuram ca gelatina de oboseala, bag partea a doua acum.
gabitzam spune:
Cris, nu cred ca ne gasesti asa direct, ca e secret grupul. Pune-ma pe mine pe lista ta de prieteni (Gabriela Marin) si te adaug eu in grup.
Ce-ti mai fac pruncii? Ioachim merge la scoala anul asta sau anul viitor?
Cornelia spune:
Daca v-ati mutat pe FB m-ati pierdut . Eu mi-am suspendat contul
Nu faceam fata: sunt prea batrana pentru asta. Nici parola nu o retineam si de fiecare data cand intram trebuia sa mi-o schimb . Mai departe de aici nu am sapat pe FB
Vladimir e virusat saracul cu febra si tuse si ii astept si pe cei mari , ca nu se poate sa ratam vreun virus.
Eu ma pregatesc sa inchei o saptamana de munca aglomerata si am intrat sa scriu un mesaj telegrafic, nu de alta, dar cine stie cand mai apuc. De acasa nu am timp... de la birou rarut...
Ioana, te inteleg! Ai grija, nu te suprasolicita, ca eu trag acum de pe urma faptului ca am inceput serviciul cand Vladimir avea 4 luni. Nu mai reusesc sa imi revin, sa ma odihnesc, nu am timp de nimic, niciodata...