Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 14
omustata spune:
Buna fetelor si L amulti ani tuturor copiilor pe care nu am apucat sa-i felicit pe FB. Imi pare tare rau ca nu apuc sa intru pe amandoua. De fapt, de cand sunt acasa, petrec putin timp pe calculator.
Anca-am fost la Playa del Carmen. Hotelul se numea Riu Playacar, all inclusive. Mi-a placut. Este prima data cand mergem la all inclusive si mi-a placut ca maya a mancat foarte bine. De obicei in vacante mananca prost, dar aici era atata mancare incat era imposibil sa nu gaseasca ceva care sa-i placa. Nu prea aveau programe pentru copii. Ei ziceau ca au, dar noi nu prea ne-am interesat.
Din pacate trebuie sa incep pregatirile de culcare cu Maya. Mai scriu cand apuc. Pe 16 iunie plecam in Romania.
Androix spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabitzam
Dovada? Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) |
Abia acum mi-au picat ochii pe mesajul asta. Imi schimb poza la profil pe FB ca sa vedeti ce si cum
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Mercedes spune:
La multi ani ANTHONY
La multi ani ISABELLA-ANTONELLA!
La multi ani ANA ILEANA!
La multi ani DIANA MARIA!
La multi ani SARA!
sa cresteti mari, frumoase si sanatoase fetelor. Doamne ce repede trece timpul.
Multumim frumos si noi pentru urari! de o saptamana de cand am trecut pragul celor 6 ani e foarte mandra spune la toata lumea ca ea are 6 ani.
I am tinut ziua acasa de data asta, a fost foarte emotionata se vede un pic si in poze, a avut serbarea de sfarsit de gradi(grupa ei a terminat gradinita gr. pregatitoare) si am mutat-o de trei zile la o noua gradi unde din toamna va face din nou gr pregatitoare. Acum repeta si pe strada, in parc, acasa cantecele de la serbare ,, la revedere gradi...,, chit ca mai avem un an de gradi dar trecem si peste asta.La noua gradi s a acomodat usor din cate vad.
Androix spune:
Mercedes, nu prea mai am poze puse pe nicaieri nu stiu unde le-as putea incarca. Stai sa fac niste sapaturi in conturile mai vechi
Androix Bijoux
Androix spune:
www.dropshots.com/vacanta2009#date/2011-06-03/17:52:26" target="_blank">Uite
Androix Bijoux
Mercedes spune:
androix-te am vazut.
Asa ciuda mi ca nu-mi mai stiu parola de pe pagina mea ... vroiam sa incarc cateva pagini dar...
Androix spune:
pai fa alta!
Androix Bijoux
Mercedes spune:
revenit-cu o alta pagina cu cateva poze de la ziua biei cu pretenutele ei, cu tortul si cu bataia cu baloanele
https://picasaweb.google.com/117953968879563875495/Jun52011#5614610594071347314
NewMami spune:
Sarut’mana Olga pentru detalii. Am notat … mai astept sa-ti faci timp si de ceva poze . Noua ne place f. mult la all inclusive fiindca nu te doare capul de umblat cu card-uri dupa tine, etc. Programele de copii sunt importante in cazul nostru in decisia si alegerea resort-ului … Patrick e innebunit dupa kids' club, show-urile ptr. copii … el e social butterfly .
Distractie placuta si vacantza frumoasa va dorim.
Mercedez, wow ce frumoasa e domnisorica voastra de 6 anisori . Noua nu ne-a cazut nici un dintisor inca … el crede ca e din cauza ca n-are 6 anisori.
Ne asteapta o saptamana plina incepand cu weekend-ul cand voi duce Van-ul inapoi si ridic noua masina (sentimente ciudate ca mi-e tare drag si Van-ul si sunt sigura ca imi va fi dor de el dar imi place la nebunie si cea noua ), apoi avem un party de la 4 la Coach-ul lui de la swimming . Luni ziua lui – cup cakes la scoala, apoi apacasa are un play date cu doua fetitze prietene si educatoarea lui care are grija si face teme cu el 2 zile / spatamana. Ele nu pot fi prezente la party-ul de sambata, asa ca daca tot sunt libera pe 13 , le-am chemat Patrick la un playdate.
Miercuri graduation de la scoala, apoi pe 18 party cu copii acasa, musafiri, etc. Dar imi place sa fi busy ptr. el si cu el.
Pe 13 mi-am luat liber , de fapt asa fac in fiecare an de ziua lui. E ziua in care imi place sa-I accord tot timpul meu doar lui in totalitatea, sa il vad ca e fericit, asa cum ne-a fericit si el noua viata cu aparitia lui. E ziua in care face ce vrea si cum vrea. In care zambetul de copil fericit e cel mai important lucru, in care nu sunt rules, in care e doar program de voie ales de el.
Anul acesta e si mai emotionat fiindca pica exact lunea, ca acum 6 ani cand s-a nascut … am asa emotii , ma napadesc amintirile, clipele deosebite prin care am trecut acum 6 ani, acelei zi care a insemnat un nou inceput … o alta perioada din viata noastra, o perioada atata de minunata pe cat e de challenging … o perioada pe care nu ti-o poti inchipui pana atunci cand devi la randul tau parinte ! El e comoara noastra si il iubim la nebunie!