Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 12
ioanailincam spune:
La Multi Ani, Dragos Alexandru!
La Multi Ani, Cristian!
La Multi Ani, Mara Augusta!
Dragi copii, sa cresteti mari si sa ramaneti la fel de zvapaiati! Iar mamele voastre sa intre mai des sa ne dea de veste despre voi!
Elly - sigur ca te tinem minte, nu mai esti in listuta pentru ca la un moment dat am mai "sters" din fetele care nu mai dadusera niciun semn de mult. Dar sunt singura ca Gabitza te poate la loc imediat.
Si cu ocazia asta, avem si o burtica in grupa, eu am fost ultima din grup si de cand am nascut, acum 7 luni, nimic. Stii ce o sa fie bebe?
Si Ana l-a primit bine pe bb si desi nu ii acorda prea multa importanta, adica nu are rabdare sa se joace cu el, il trateaza foarte frumos si nici foarte geloasa nu a fost. Sper sa fii la fel de norocoasa.
Nici mie nu imi place FB dar uite ca a prins (ca si DC, la vremea lui, nu?) si incet, incet fetele au migrat acolo (de fapt erau acolo si s-au regasit). Noroc cu mine si inca vreo 2-3 fete care mai tinem stindardul sus si pe aici. Asa ca te asteptam cu vesti, sa ingrosi randurile veteranelor.
Hait ca am logoree in seara asta, ma duc la nani ca maine e zi de munca doar si iar imi vine sa plang de dimineata la trezire. Noapte buna!
gabitzam spune:
La multi ani MARA !!!
La multi ani DRAGOS !!!
La multi ani CRISTIAN !!!
Elly, cu siguranta imi amintesc de tine si de Annelies ! Ma bucur tare mult ca ai scris despre voi. Esti binevenita oricand, te-am pus inapoi pe listuta. Felicitari pentru BB2 !!! Stii ce este?
Daca mai vii aici o sa vezi ca au aparut multi fratiori in grup, de cand n-ai mai scris.
La ce gradinita merge fata? De fapt, voi acum unde mai stati? Ca parca mergeati la Constanta, ba prin Bucuresti, ba in Olanda, nu-mi amintesc exact.
Chestia aia cu listuta a ramas doar sa ne aducem aminte cand sunt zilele de nastere, nu mai e actualizata de mult, au disparut mai multe nume din ea de care nu mai stiam nimic-nimic de multa vreme. Am tot facut strigari la vremea aceea inainte sa sterg.
Mutatul pe Facebook recunosc ca a fost ideea mea, dar de fapt nu e o mutare ci o alternativa, nu e obligatoriu sa scriem doar acolo sau doar aici, doar ca aici se scria din ce in ce mai rar iar pe facebook oricum ma "ciocneam " toata ziua cu fetele. Acolo e mai usor cu share-ul de poze si cu privacy-ul grupului.
Asa ca fiecare scrie unde poate si unde ii este mai la indemana, mie mi-e drag sa va citesc oricum pe oriunde, aici sau pe FB.
elly_b spune:
ioana, gabitza multumesc pentru primire.
Felicitari pentru bb2! Ma bucur mult pentru voi! La fel cum ma bucur si pt mine
baiat o sa fie de data asta n-am crezut pana la morfo fetala cand mi-a aratat dr putza in toata splendoarea ei
singurul regret este ca a trecut atat de mult timp si e diferenta atat de mare intre ei dar .... voi avea un ajutor in plus in Annelies. Oricum ma simt de parca n-am invatat nimic sau am uitat tot in astia 6 ani
ioana si eu imi doresc acelasi lucru de la annelies. sper sa nu dea gelozia peste ea
sa nu credeti ca m-am suparat cu listuta. am constatat doar si mi-am imaginat ca ati uitat de noi ...
gabitza noi mergem la Aniela-Clubul Boreal. Eu m-am intors in Bucuresti cand avea Annelies 1 1/2 ani si am incercat sa o dau la cresa. Am rezistat si eu si ea 3 zile ca orice minune. 2 si 1/2 de fapt. dupa alea 3 zile pe langa o enterocolita, nu mai stiu de ce m-am suparat pe ea si am ridicat vocea. Cand m-a auzit copilul s-a ridicat panicata cautand "ceva" cu disperare. Si s-a indreptat spre singurul "colt" liber din jurul ei. unul din holul mic. si s-a asezat cu fata la perete aproape tremurand. mi-a stat inima in momentul ala....
Va imaginati ca n-am mai pus piciorul acolo.
si am dat search la gradinite. dupa multe cautari si vizionari ne-am oprit aici pentru urmatorii 5 ani dupa cum se vede.
cred/sper ca am ales ce era mai bun pt ea. eu sunt cat de cat multumita. nu ma pot obisnui nici daca ma omori cu mentalitatile unor parinti. pe mai mult de jumatate imi vine sa-i omor ... dar asta sunt eu si fiecare ne crestem copii asa cum credem ca e mai bine pt ei. n-am nici o problema atata timp cat nu il afecteaza sau il influenteaza negativ pe al meu. ceea ce intr-o comunitate mica este imposibil
ma rog, dupa 1 an a renuntat si barbata-miu la Cta si s-a mutat cu noi in Buc. Au fost toate bune si frumoase pana la inceputul anului trecut cand am inceput noi sa avem unele neintelegeri si probleme (cumulate, evident) care aproape ca ne-au adus in pragul divortului ... dar ne-am straduit amandoi. si cu putina interventie din partea lui DD se pare ca reusim sa depasim momentul.
Acum e zen cu mici reminiscente ....
si asa cum annelies a fost ea in sine o minune si a adus cu ea o serie intreaga de evenimente care mai de care mai placute sunt curioasa acum ce ne rezerva bb2 si cu ce karma vine
in concluzie (ca m-am lungit groaznic) ... ne-am stabilit in Bucuresti. barbata-miu inca spera sa plecam in Olanda . cea mare (mi-e atat de greu sa-i spun "mare" ... din cauza asta tot repet ca sa ma obisnuiesc) este super ok iar cel mic este baiat.
DPNul este 1 oct dupa UM , desi ca si Annelies este cu 1 sapt mai mare si ecografic pe 24 vine barza ...
mami de (30.06.2005) si 22+
gabitzam spune:
Pina la urma cine merge la scoala din grup acum in toamna asta, dintre fetele din Ro?
Noi sigur nu. Ma pregatesc cu emotii sa-l ducem si pe Raducu la gradinita, ne-am planificat undeva prin iulie-august. O sa mai prinda un an impreuna cu Andrei la gradinita.
Stiti pe cineva care are nevoie de o bona? Vreau sa-i gasesc de lucru Marianei, bona lui Raducu.
NewMami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Pina la urma cine merge la scoala din grup acum in toamna asta, dintre fetele din Ro? Noi sigur nu. Ma pregatesc cu emotii sa-l ducem si pe Raducu la gradinita, ne-am planificat undeva prin iulie-august. O sa mai prinda un an impreuna cu Andrei la gradinita. Stiti pe cineva care are nevoie de o bona? Vreau sa-i gasesc de lucru Marianei, bona lui Raducu. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) |
Gabitzo, stie Mariana engleza si sa sofeze? O iau eu trimite-o la mine.
Olga, chiar asa nici o poza, nici un comentariu despre Mexic? ce resort, cuma fost? ninik, ninik???
"La Multi ANi!" Dragos, Cristian, Mara, Bianca sa cresteti mari si sanatosi copii frumosi. Sa aveti parte de tot ce e mai bun in viatza.
Iar pentru maine "La Multi Ani!" Catalin si Bianca. Sa cresteti mari copii frumosi, sa vi se indeplineasca toate dorintele si sa aveti cat mai mult noroc in viata.
Welcome back Elly_b, sa stai mai mult pe la noi.
ioanailincam spune:
La Multi Ani, Bianca Teodora!
Mai, mai, de mult nu mai stim de tine dar asta nu ne impiedica sa iti uram toate cele bune de ziua ta!
Gabitza - wow, il dati pe Raducu la gradi. Inteleg ca la program lung direct daca zici ca nu mai ai nevoie de bona. Intreb eu la mine la birou ca aveam un coleg care cauta bona, chiar maine avea un interviu. Ma arde curiozitatea: ce mai face Dora (parca?), prima bona a lui Andrei? Ati mai tinut legatura? Noi se pare ca avem noroc cu carul: si bona lui bb este foarte de treaba si culmea (ca si in cazul sotului bonei Anei) si sotul s-a indragostit de asta mic - cand mai are treaba bona iese el la plimbare cu bb in parc. Vorba unei colege: am mancat ceva cu polonicul. Adevarul e ca e mare lucru sa pleci linistit la munca stiind ca-ti este pe maine bune copilul.
Noi nu mergem la scoala in toamna, insa la toamna musai sa ma interesez de scoala (ceea ce nu am mai facut anul trecut). Mi-e o silaaaa.
A, si sa nu uit: scoate burtica de la mine si pune-l la Elly, nu de alta dar sa nu dea pe spate unele fete care mai intra pe aici si sa creaza ca iar sunt insarcinata.
Elly - ce poveste ororoasa cu cresa, bine ca ati reusit sa va descurcat altfel. Si bine ca ati trecut cu bine si peste problemele din casnicie.
Ei, si acum ma duc sa fac bicicleta. Ce credeti: dupa ce dadusem toate kg dupa sarcina acum am pus vreo 3 asa aiurea (de fapt e din cauza ca mananc mult - mai ales dulciuri - ca sa contracarez oboseala). Asa ca mi-am luat bicicleta si fac in fiecare seara ca kg ca kg dar celulita e odioasa, am picioare de mamaie de 60 de ani. Seara buna!
Mercedes spune:
La multi ani tuturor copilasilor de 6 ani pe care nu i am felicitat in ultima perioada.
Noi azi am scapat de un dintisor care ne dadea de furca. Nu vroia sa iasa frate din locusorul lui chit ca alalalt se vedea deja bine, deci a trebuit scos. Sa nu va spun ca o saptamana a durat explicatiile stintifice din casa cum ca tb sa l scoatem ca altfel nu va avea nici o zi niciun tort, invitati si chiar nimic de ziua ei si ... in final azi am scapat de el cu greu cu lacrimi de crocodil dar e ok acum. Va mai urma inca unul dupa el din pacate...
Noi vom merge doar la anul la scoala in schimb ii schimb gradi acum pentru ultimul an de saptamana viitoare imediat dupa serbare.
La multi ani tuturor copilasilor!
edit
Si daca aveti timp sa ne revedeti bia e cea in galben, poza proaspata de ieri de la intalnirea dc de la noi.
http://www.romleas.ro/1%20iunie%202011/img/SFS_6124.jpg
Androix spune:
Ioana, vezi ca te-am tagat intr-o poza pe FB de la maretul festival Am primit pozele de la o mamica, pentru ca eu am uitat cu desavarsire aparatul acasa si am avut surpriza sa te zaresc intr-una din ele.
Nu mai pot: am gatul in pioneze, ieri am zacut pur si simplu. Am dus kinderii, am mers sa ma tund (btw m-am tuns scurtutz si-mi sta uau ) si cand am ajuns acasa nu am mai avut putere decat sa bag o rosie in gura si sa iau doua pastile si m-am prabusit in pat. Pe urma m-am simitit mai bine si am luat-o de la capat cu plimbatul copiilor. Insa cand am ajuns acasa cu toate pastilele pe care am continuat sa le iau am o durere in gat de nu pot sa-mi inghit nici saliva. M-am trezist in mijlocul noptii sa iau un tantum verde cu care de obicei ma mai lasa durerea, dar acum nimic.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
gabitzam spune:
Androix, am patit-o si eu cu gatul asa acum vreo 2-3 sapt si n-am scapat decat cu Ospen. Mai poti incerca cu cel mai tare Strepsils, nu mai stiu exact cum ii zice, dar are si ceva anestezic si ceva antiseptic or smth like that.
Ioana, cu Dora ne mai intalnim intamplator prin cartier, ca sta in blocul de linga mine, sau la Bricostore daca e la servici, ca este casiera acolo. Nu a mai luat alt copil in grija dupa Andrei.
Gabi, nici nu trebuia sa zici ca Bianca e in galben ca oricum o recunosteam pe blonda ta. Ce domnisorica este acum, n-am mai vazut de mult poze cu ea.
gabitzam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Androix ... am mers sa ma tund (btw m-am tuns scurtutz si-mi sta uau ) |
Dovada?