Mai - Iunie 2011- LA MULTI ANI, BEBE LUCAS!!! (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Sambata am cumparat carutul cu scoica. Pare f ok, se lasa de tot pe spate, are cos generos de bagaje si eu stiu deja cat de important este.... Scoica si ea e f bine facuta , ii mai fac eu o husa din bumbac ca sa nu transpire bebe si gata. Pretul 442 lei cu o reducere de 44 lei. Mi s-a parut destul de ok. Si dupa cumparaturi mi-a spus dna de la casa sa merg la serv clienti sa-mi iau si pachetelul de gravida, pachetel de care s-a bucurat fetita de 4 ani din plin ca avea un suc tedi, un scutecel care a fost revendicat pt bebelusii ei, 2 borcanele de piure de fructe etc.

Si noi profitam de vremea buna si stam seara afara de la 17 la 19.

AMENAJARI- ieri am fost la o fabrica de mobila si mi-au facut o schita pentru mobila de fetite care o vreau eu. Azi ma suna sa-mi spuna pretul. Sper sa fie ok si sa ne-o permitem.

Iar despre restul.... varuit etc. nu stiu ce sa spun... Ne-a cam incurcat vremea asta si dc abia acum s-a incalzit nu stiu dc vom avea timp sa facem(a se citi sa faca mai mult sotul)tot ce ne-am propus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

LA MULTI ANI, bebe LUCAS!
Sa fii sanatos si sa cresti mare!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Am reusit si noi sa mai intram. Acasa nu avem net de cateva zile si am sa mor de gat cu aia de la firma de net, si doar de la serviciu ce mai apuc sa va citesc si sa mai scriu cate ceva

La multi ani bebe Lucas, bujorelul nostru luptator

Joi mergem si noi la ecografia de trimestrul 3,chiar nu va pot spune ce emotii am. Ma tot gandesc cum e bebe, cum e colul(dupa aceste saptamani de medical sper sa fie ok), cum este placenta...Efectiv nu mai am rabdare si ma rog al Bunul Dumnezeu sa trecem cu bine si de data asta

Azi schimbam si noi cu mandrie semnatura, are mami baiat mare si miscacios

31+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

buna, fetelor!
luiza, mi-ar face mare placere sa ne intalnim. deocamdata sunt inca consemnata la pat, insa sper sa ma pot alatura voua cat de curand!
silvy, tot la dr. pop merg si eu.
iulia, te invidiez ca poti merge la cumparaturi! vreauuuu si euuuu! sa folositi cu drag tot ce ati cumparat!
tzuna, felicitari pentru carucior si scoica! tin minte ca la ema si eu le-am cumparat cu mult inainte de a se naste si ma plimbam cu carutul prin casa.
marina, spor la amenajari! e mai greu acum, dar le pui tu la punct usor-usor!
somleac, ce energie ai, mamica eroina! felicitari! curajul asta vine odata cu sarcinile? multumim pentru complimente. ema n-aduce decat la fitze cu mine, in rest e tati tot.
eu abia imi urnesc moralul de la pamant! ieri am avut o zi... m-am trezit ca niciodata, super optimista, nici o durere, intepatura, contractie, o stare de spirit excelenta, mi-am surprins sotul cu veselia mea, pentru ca la control, dupa-amiaza sa cada cerul pe mine... colul are inca orificiul intern intredeschis, pare, insa, ok ca marime, 3,3 mm. numai ca trebuie sa fiu prevazatoare, avand in vedere ca pe ema am nascut-o super repede, 1h si 15 min, nasterea fiind provocata.
a, si am o dezlipire de sac, ca acum doua saptamani, desi saptamana trecuta nu se mai vedea. o fi aceeasi? s-o fi dezlipit din nou? (dr. mea de la focsani mi-a zis ca trebuia sa fi avut o sangerare ceva, eu insa, n-am nimic. ) nu stiu ce sa mai cred!
mi s-a si facut rau la medic, din pricina emotiilor si a tensiunii mici...
va pup! numai bine!
mami de ema-stefania (10.07.2008) si 24+
http://ema-stefania.kids.homepagenow.com/about_me/cool_pics.shtml?txnid=b0a88f06ea15bf8bcd3febaa141a3fed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

La m ulte lunitze bebe Lucas, bujorelul nostru luptator, sa cresti mare si sa iti bucurii parintii.
Joi merg si eu la doctor pentru ecografie si cu rezultatul la analize, sper sa fie totul bine, am emotii....Matei al meu de 4 zile se misca non-stop, este extrem de energic...in rest suntem bine, am inceput sa cautam modele de patuturi chiar mi-am gasit unul si luna viitoare il chem pe un prieten care lucreaza mobila sa vada modelul si sa inceapa sa mi-l faca, si de carucior m-am uitat am gasit cate ceva dar mai studiez putin ca mai este timp.......in rest ne plimbarim ca tare frumos este afara.
Va pup pe toate si o zi frumoasa va doresc.

27+ cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

Felicitari bebe Lucas pt prima luna din viata ta! Sa cresti mare si sanatos!

Of fetelor, cand vad ce superb e afara si va aud ca mergeti la cumparaturi pt bebe, iar eu trebuie sa stau in pat...imi vine sa ma urc pe pereti! Dar trece si asta si sper ca la urmatorul eco sa imi spuna ca s-a ridicat placenta.

26+ si mami de Alessia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

buna ziua
[red]la multi ani bebe lucas sa fii luptator ca pana acum si sanatos pupici mamicii tale[red]
suntem alaturi de voi pupici

26cu bebe lily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

FELICITARI LUCAS PENTRU PRIMA LUNA DIN VIATA TA!!!SA FI SANATOS,SA CRESTI MARE SI SA LE ADUCI PARINTILOR NUMAI BUCURII!

Ana ati zugravit foarte frumos,imi place mult camera lui Darius,e spatioasa si culorile sunt placute.

Tzuna felicitari pt achizitie,sa le folositi sanatosi.

Andreealydia nu ma invidia,ca atat mi-a fost.De-acu stau si eu numai in casa,ca burtica creste si ma apasa tot mai tare,asa ca restul cumparaturile le voi face on-line.

Valentina,Luiza va tin pumnii sa veniti cu vesti bune de la eco

Cu amenajarile,noi stagnam,caci sotul meu e acum si gospodina.Camera fetelor e gata,am zugravit-o toamna trecuta si acum doar am rearanjat mobila.In schimb avem de pus un dulap in living si un raft pt jucarii in hol,iar apoi de mutat lucrurile dintr-un dulap in altul...asta va fi partea grea,ca eu nu pot face efort si sotul impacheteaza mai frumos cu picioarele decat cu mainile

Aseara am pus lucrurile bebelusei in dulapior,am asezat hainutele pe umeras si de fiecare data cand trec pe langa dulap,il deschid si ma uit la lucrusoare

POZE IRIS
mami Iulia28+ LEIA- NICOLE siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

buna fetele.
scuzati ca dau buzna asa la voi. sunt o mamica din Brasov ce a nascut in februarie si am un vaccin Rhesonativ de vanzare (pentru rh-ul negativ).
L-am cumparat inainte de nastere cu gandul ca trebuie sa-l fac dupa, dar bebelina mea are si ea rh negativ asa ca nu-mi mai trebuie.

Daca aveti nevoie de acest vaccin, il vand cu 380 lei, este valabil pana in 2012, este sigilat si tinut la frigider la temperatura optima.
Daca intereseaza pe cineva astept PM.
Pupici.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta_v spune:

fetelor!
cu vremea asta frumoasa stam si noi mai mult pe afara,la soare!
azi dimineata m-am speriat putin ca am avut o scurgere de la ovulele canesten si mi s-a parut ca a curs ceva lichid dar nu a fost mult si nu se mai vede pe chilot,daca mai patesc sun la dr.
eu ma tot uit pe net dupa carucioare,am zis sa iau unul 3 in 1,sa le am pe toate,ca toate sunt utile...sunt atatea de facut,si patut si carut,vreau sa renovez putin in casa,bani de nastere etc
vad ca se vorbeste de nume pe aici,eu ma gandisem la Andrei pe puiul meu,dar acum mi se pare un nume asa comun...dar parca nici altceva nu-mi vine in minte...

Viitoare mami de baiat,DPN 24 iunie

Mergi la inceput