Mai - Iunie 2011- LA MULTI ANI, BEBE LUCAS!!! (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

eu muncesc si azi este asa de frumos afara si luni o sa fie 18 grade c pupici

25cu bebe lily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

buna dimineata, burtici!
vine primavara!!!!yupiii. ca m-am saturat de iarna. fetelor, nu aveti de ce sa fiti deprimate, haide fiti optimiste. aveti niste bujorei si panselute in burtici, care mai au un pic si ies la lumina. ce fericire mai mare ca asta exista pe lumea asta? asa ca bucurati-va de fiecare moment al sarcinii, ca acuma trece. va pup si va doresc un weekend placut!!!!

29+ ALESSIA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

buna dimineata!
intr-adevar e o zi superba! daca aveti posibilitatea sa iesiti, plimbare placuta! eu voi privi pe geam... din pat. deja m-am obosit cu micul dejun, putina joaca cu ema, imbracat copilul pt iesit afara... e a doua oara cand iese doar cu tati de cand s-a nascut. nu e obisnuita, nici mie nu-mi pica prea bine, dar asta e!
cred ca si mie mi-a revenit o micoza cu care ma confrunt periodic de mult si care apare gratie STESULUI, dulciurilor consumate, igienei excesive... n-as vrea insa sa iau nimic pana nu fac un test de secretie sa fiu sigura ca nu e altceva, iar la medic merg abia saptamana viitoare. n-as avea cine stie ce simptome, mai degraba o senzatie de uscaciune locala. stiu insa ca secretia se modifica in sarcina, dar la cat de paranoica sunt, nu pot neglija nici o senzatie.
eu iau 3 arefam pe zi si toate oral. luam unul intravaginal, insa medicul meu de la focsani, care mi-a castigat increderea definitiv prin profesionalismul dovedit in repetate randuri, mi-a zis pe ca cel intravaginal il cam iau degeaba.
va saluta si voinicul meu, activ maxim de cand am inceput sa scriu. pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

Inca o data va mutumesc fetelor ca sunteti alaturi de mine! Conteaza f mult sa ai pe cineva care sa inteleaga cu adevarat prin ce treci!

Incerc sa gandesc optimist, insa ma intreb de ce pana acum, la 26 de saptamani, nu mi-a spus ca as avea placenta jos inserata? Adica pana acum a fost ok, dar apoi a coborat?
Insa ce m-a deranjat cel mai tare a fost ca dr mi-a spus doar atat: ai placenta jos inserata, posibil praevia, si s-ar putea sa ai niste sangerari. Asta a fost tot! Probabil ca din cauza febrei pe care o aveam, nu am realizat pe moment, ci doar cand am ajuns acasa. Apoi am citit pe net ca placenta jos inserata implica un risc de nastere prematura, hemoragie, de transfuzii si chiar de histerectomie in cele mai negre cazuri. Dr nu mi-a dat nici un fel de detalii, nici macar sa imi zica ca nu trebuie sa fac efort si sa incerc sa stau cat mai mult in pat.

26+ si mami de Alessia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta_v spune:

lumy,cumva acest diagnostic ti-a fos pus la morfologie?mie as mi s-a intamplat,si de dr nu a vrut sa-mi explice nimic,azis sa ma duc la dr mea,dar era vineri sera normal ca tot weekendul am cautat pe net si m-am ingrozit,la mine exista riscul ca placenta sa nu mai functioneze,iar bebe sa nu se mai poata hrani era deja gradul 3 la 21 saptamani,plus lacunele vasculare... dr mea a zis ca nu are ce tratament sa-mi dea ,doar repaus fizic si muuulte lichide si fara stress ,lacunele sunt in curs de retragere iar bebe,multumesc lui Dumnezeu,pana acum evolueaza absolut normal...dr. astia te baga in groaza si pe urma cica"fara stress"

Viitoare mami de baiat,DPN 24 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

Violeta, chiar si eu ma intrebam de ce acum 1 luna, cand am facut eco morfologica, nici dr respectiv nu mi-a zis nimic de placenta, ca ar fi jos inserata...Mi-a zis doar ca gr. de maturare a placentei era 1.

26+ si mami de Alessia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Buna fetelor.In sfarsit pot zice ca a venit primavara,e cald,soare si canta pasarelele...e asa frumos..

Sanatate multa fetelor bolnavioare

Lilly colul se deschide la interior datorita contractiilor.Dar daca stai mai mult in pat si iei tratament corespunzator se poate inchide la loc.Chiar si daca mergi la servici,dar eviti statul in picioare sau in fund la 90 de grade si iei medicamente poate stagna sau chiar sa se inchida.

Andreealydia bine ai venit,o sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc.Apropo de vise erotice,ca tare ma mai distrez pe tema asta cu o prietena de-a mea tot graviduta,asa bine dorm si asa n-as vrea sa ma mai trezesc... PS:LASA ASPIRATUL!!!

Marina m-am uitat pe blogul tau si am vazut-o pe Sofia.E atat de scumpa si talentata .Referitor la carusel,noi am avut cu baterie,ceva chinezesc la vreo 40 de lei de care am fost foarte multumiti.Sunt frumoase cele de la Fisher Price,dar totusi pretul e prea mare.

Lumy multa sanatate.Cu placenta..nu stiu ce sa zic, medicul ar trebui sa te lamureasca.Oricum cel mai important e sa nu faci efort,iar daca ramane tot previa,vei face cezariana.Hai,capu sus,ca nu-i baiu asa mare

Maine merg in Ungaria la cumparaturi pt bebe si sunt asa de emotionata,ca pun pariu ca noaptea asta nu voi dormi.Am o lista,coala A5 fata-verso(sotul n-a vazut-o inca )
De doua zile am incasat numai pumni in vezica.Astea erau singurele semne de activitate in burta mea ...Vad ca de azi s-a potolit,a inceput din nou cu valurile.

POZE IRIS
mami Iulia28+ LEIA- NICOLE siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

fetelor, pozitia placentei variaza. poate sa urce sau sa coboare. cat e sarcina mica poate fi foarte apropoape de orificiul intern al colului si din lipsa de spatiu. pe masura ce uterul creste poate sa se ridice, de fapt, e de dorit sa se ridice. sigur, nu e o regula... da, pot aparea tot felul de probleme, iar netul e plin de cazuri si cazuri. mie medicul ii recomanda sotului sa-mi ia laptopul. m-a asigurat de fiecare data ca daca e grav, ma interneaza.
si mie la morfofetala, la bucuresti, dr. pop mi-a zis ca am placenta de grad 2/3, cu microcalcificari... (acelasi lucru l-a spus altor 2 prietene de-ale mele). si era tare scump la vorba, abia scoteam cate o explicatie de la el. medicul meu m-a linistit, ca nu e chiar asa, si ca nu-s singura ei pacienta care vine cu astfel de observatii de la el si care au dus sarcina pana la capat ok.
mami de ema-stefania (10 iulie 2008) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Buna viitoare mamici,

Am intrat sa va anunt ca daca doriti produse mai ieftine de la avon si oriflame , sau hainute, intrati pe bazar.Daca doriti un alt produs ce nu se gaseste in lista ma puteti intreba pt ca mai am sute de produse nebagate, deoarece nu am avut cand sa le fotografiez. Puteti da click la semnatura mea.

Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE IEFTINE AVON SI ORIFLAME LA BAZAR!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Da, chiar a venit primavara dar nu am iesit azi ca sotul a plimbat gaza mai mare si au am facut curat in hainutele de bebe si le-am asezat pe categorii. Mai pe seara mergem in Cora sa vedem unul din carucioarele la promotie si cine stie... Poate il luam.

In rest toate bune si frumoase. Mi s-a mai ridicat moralul dupa ce am vazut pe link-ul respectiv ca nu sunt chiar cat casa cum credeam eu. ma incadrez in ce-i acolo, ba cica am luat si mai putin cu vreo 2 kg (dar cu asta nu sunt de acord ca 9 kg pana acum ajung cu varf si indesat). Ieri mi-am luat o fusta f draguta din Cora si 2 sutiene pentru alaptat desi mi se par f urate sincer. Am avut si la primul bebe si asa urat se vedeau cusaturile alea prin bluze.... In fine....Vedem la fata locului cum merge alaptatul si probabil ca dupa 1 luna cand se stabilizeaza secretia de lapte nu mai port de ala special ci unul normal sau bustiera.

Mergi la inceput