Mai - Iunie 2011- LA MULTI ANI, BEBE LUCAS!!! (17)
Raspunsuri - Pagina 12
andreealydia spune:
buna, fetelor!
intr-adevar, colul se poate masura cel mai bine la eco transvaginala.
constipatia se regleaza cel mai bine din alimentatie si o hidratare eficienta. eu rezolv problema tot cu fructe (mai putin banane), iaurturi, musli (le prefer pe cele cu fructe de la sanovita), un pahar mare cu apa, o lingurita de miere pe stomacul gol, sau combinate.
eu nu prea am pofta de mancare. poate si pentru ca sunt mai necajita acum... daca ma apuca pofta de cate ceva si gandesc ca nu prea e sanatos, pun mana pe un mar si-mi trece repede. imi mai place sa combin mere rase cu miez de nuca si stafide (pe la 6 seara) si nu-mi mai trebuie nimic pana a doua zi.
pup!
foxxy_red spune:
Hi fetelor !!
Va citesc de zor, dar din cauza de fff multa munca, nu mai apuc si sa scriu.
Noi suntem bine sanatosi, tot baietzel sexos!
Sg mea problema sunt kg, pe care parca le adun de pe la toti vecinii.
In 27 saptamani am deja + 12 kg, si ce este mai aiurea ....pun si cate 1 kg/saptamana.
Nu am cumparat nimicutza pt bebel, am doar idee de cum sa-i amenajez camera. Si mi se pare ca mai am asa putin timp.....
27 saptamani,
... inca fara nume !
anna_i spune:
Hello burtici!
Colul se vede la eco abdominala morfologica, eco transvaginala sau control pe masa. La eco abdominala normala - nu prea.
Si eu stau prost cu pofta de mancare, de aici se trage si statul prost cu kg luate pana acum.
Speram ca ne revenim, pana la final. Altfel- o sa fiu mai manechin decat manechinul.
27+
andreealydia spune:
buna, fetelor!
o sa ziceti ca-s nebuna, dar eu am mai mers o data la medic. altul. oricum mai voiam o parere, la focsani la medicul in care am maxima incredere nu pot sa merg, fiindca nu mai plec la drum, iar cum pana la pranz am avut dureri ca cele de la menstruatie care n-au trecut cu 2 no-spa, m-am si infatisat la cabinet. (apropo, azi-noapte iar am avut un vis erotic, m-am trezit in plin orgasm, deci de la asta e. ma streseaza de-acum!)
colul, e usor intredeschis, dar nu problematic, ca e lung si tare, iar cum n-am sangerari, desprinderea pe care-o vedea dr meu si acum 3 saptamani si saptamana asta nu arata a sange la doppler, ci mai degraba sunt 2 chisturi coriale care trebuie urmarite indeaproape, ca si fluxul pe o artera. mi-a si permis sa ma mai misc, chiar si o plimbarica, sa mai ajute la moral. nu ma gandesc s-o iau la picior, dar macar pot sa mai fac o mancarica fara sa ma crizez la fiecare durere.
nu va spun ce usurare simt! nu exclud precautia dr meu, dar macar sunt mai optimista ca nu nasc acum.
va pup! o seara frumoasa!
violeta_v spune:
am intrat si noi in casa...
maine mergem la dr sa luam concediu medical si sa repet analiza toxoplasmoza...
azi am primit si primul cadouas pt bebe ,un album de bebelusi ,de la o prietena 
maine o sa ma plimbe si tati putin,ca daca vin iar ploile nu mai ies din casa 
Viitoare mami de baiat,DPN 24 iunie
Somleac spune:
Intru pe fuga ca piticul meu nu doarme nici acum, sa va spun ca am avut o zi super.
M-am lansat in cumparaturi de hainute pentru Ghighirica mea, am luat o gramada de minunatii, bluzite,camasute, iegari ( habar n-am cum se scrie cuvantul asta desi-l folosesc zilnic
), blugi, pantaloni scurti de blugi
, pulovarase si hanorace, rochite, ciorapei cu chilot si sosete, botosei, papucei , pantofiori. Nu sunt normala. Le-am insirat pe pat in dormitor si acum nu-mi vine sa ma culc ca sa nu le adun.Noroc ca al meu e barbat destept si nu-si pune mintea cu o gravida nebuna si nu m-a intrebat cat a costat gramada aia de mov roz, alb, fluturi, flori si dantele.
Apoi am fost la concert Tudor Gheorghe, mi-am umplut sufletul de poezie si cantece frumoase.
Va doresc o noapte super odihnitoare.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
Somleac spune:
Uff am citit la prematuri ca bebe Lucas trece printr-o perioada grea.
Fii puternic micutule, iar pentru Prety, mamica atat de greu incercata , nici nu stiu ce sa-ti mai doresc. Putere si rabdare.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
iulia82 spune:
Buna dimineata
Somleac,imi imaginez cum te-ai simtit privind lucrusoarele si cat sunt de dulci.Sa le stapaneasca micuta sanatoasa.
Andreealydia ma bucur ca te-ai mai linistit.
Eu aseara am mers pana la Metro si am luat un raft mare pe care azi,daca o sa am ajutoare,voi pune jucariile si asa sper sa mai aerisesc putin casa.
POZE IRIS
mami Iulia
29+
LEIA si
IRIS- MARIA (19.12.2007)
Inna_33 spune:
Buna ziua, fetelor!
Eu va tot citesc, dar nu am mai scris!
Mult succes azi Luizei77 si Valentinei la echo! Asteptam sa veniti cu vesti bune!
V-ati apucat de amenajat camerele...si eu am o dilema! Majoritatea cunoscutilor imi spun ca si-au montat patutul bebelusului cu ei in camera, ca le-a fost mai comod in timpul noptii...eu am gandit ca e mai bine sa aiba camera lui, dar in care am si o canapea pe care sa dorm noaptea (ce-i drept f neconfortabila). Acuma nu mai stiu cum e mai bine. Dar oricum este prea tarziu, pt ca deja am scos niste mobila din dormitorul copilului, iar sambata varuiesc in aceasta camera!
Iulia82, si eu sunt "fericita" ca tine! Stau la et. 4 cu toate camerele pe vest! Aerul conditionat este in sufragerie, iar camera bebelului este in interior,langa dormitorul nostru. Nu m-am gandit deloc la caldurile alea cumplite!!!! In zilele de canicula noi nu opram deloc AC-ul, si cand ajungeam acasa de la serviciu aveam o temperatura confortabila, de 24-25 de grade, fatza de cele 40 de afara.
Peste 2 saptamani ma duc din nou la ginecolog. De data aceasta imi va vedea starea colului. Si el m-a informat ca o va face intravaginal, ca sa nu mai imi faca control pe masa.
Aseara am fost la dr. de familie, care m-a "incurajat" ca voi avea nevoie de ajutor cam o luna dupa nasterea prin cezariana. Toate ca toate, numai sa fie lapte si mama sanatoasa care sa ma ajute!
Silvy,bravo tie ca te duci la serviciu! Eu am intrat cat mai repede in prenatal pt. ca stresul era f mare la mine! Si acum visez problemele de serviciu, desi a trecut o luna!
Spunea cineva pe forum sa mai stam locului si sa ne rasfete ceilalti, ca apoi adio boierie!!!Dar numai sa puteam sa stam!![]()
Va pup!
32+