Mar-Apr(177)Bravo Monas, Stefy, Viss, Spiridusha!
Raspunsuri - Pagina 8
alina.n spune:
Am mai aruncat si eu un ochi pe picassa
Lavi bb Edy seamana cu tine asa-i?Eu una am vazut ca are trasaturile tale
, e tare dulce
Simo tare scump e bb Arsenie se ce frumos face el nani

Miki ai o printesuca pe cinste 

Dorinut tare dulce e puiul mic
Ally ce graviduta sexy si cu burtica frumoasa am zarit acolo
, cum mai te simti?
ioanna16 spune:
neata fete cucuiete,
mi-am facut si eu curaj sa ma dau jos din pat, azi e o zi plina de emotii, ma duc sa vad ce face bebelica pe care nu am mai vazut-o de ceva timp...va rog din suflet sa-mi tineti pumnii, am mari emotii ca totul sa fie bine...
millie - multumim de cafea 
ailed - nu mai fi melancolica, o sa vezi ca totul va fi bine, suntem alaturi de tine cu gandul si ne rugam ca luni sa iti tii bebelica in brate;
si pentru ca ai vrut sa vezi cum arata numele tau alaturi de majorete...
HAI AILED!!!NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS SI MANCACIOS!!!

va pup pe toate, o zi superba sa aveti!!
32 +
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
alina.n spune:
Cami neata, ce faceti azi?V-a lasat antonia sa dormiti?
Millie
da asaincearca si el se sprijina se pieptul nostru si ridica capusorul.Poza e facuta insa pe burtica
.Il iubesc atat de mult.![]()
millie spune:
La multe lunite Elena Sophie 
mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
cu
33+ s
Amr 6 s
alina.n spune:
ioanna16 bafta la eco si sunt sigura ca vei veni cu cele mai bune vesti , la ce ora ai?
ailed_dota spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
ailed, iti tin pumnii, sa te intorci acasa cu bebe sanatos ![]() ![]() mami de Vlad 09.04.2009 si s40 cu ![]() |

multammami de
printesa de 7 ani si ingeras(2008) si
37+ cu dodoloatza frumoasa

AMR cat de curand

69/11
ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza Delia, nastere usoara si refacere grabnica! Te asteptam cu drag! SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor Madutza ,Mariuca (17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), ![]() (DPN 14.04.2011)http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community |

mami de

AMR cat de curand

69/11
ailed_dota spune:
| citat din mesajul lui pisucmic Ailed draga sa fie perfect la spital, sa nasti usor, sa ai o frumusete de bebelina sanatoasa tun, sa te refaci usor, sa ai laptic, si tot ce iti mai doresti tu! ![]() ![]() ![]() Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! s36 cu un dragalasAMR 4 saptamani!!! |

mami de

AMR cat de curand

69/11
millie spune:
Ioana bafta la eco!!! saptamana viitoare merg si eu ,abia astept sa-mi vad bebelina
mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
cu
33+ s
Amr 6 s
ailed_dota spune:
| citat din mesajul lui cami_antonia neata feteleeeeeee eu savurez cafeaua delia nu ma face sa ![]() ![]() ![]() ![]() de dimineata asaplsssssssssssssss stii ca esti surioara mea de suferinta desi tu esti mult mai ambitioasa m-ai facut sa devin constienta de multe te pup si te imbratisez chiar daca de la distanta si ma voi gandi la tine zilnic si bineinteles ca astept sms-ul mult dorit daca nu te voi suna sa tin fetele la curent cu tot ce ti se intamplaaaaaaaa de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 36+ PETRA ADRIANAAMR MAX 27 ZILE |
iubita mea, multumesc mult, o sa incerc sa-ti dau sms, sper sa ma lase cu tel la terapie intensiva...nu vroiam sa te fac sa plangi( iti creste glicemia
), dar cand m-am trezit am simtit nevoia sa va scriu asa...mami de

AMR cat de curand

69/11

.azi o sa intru doar pana la pranz , ca ma duc dupa amiaza cu iubi la o masa( suntem invitati) si dupa un pic la plimbare....
,Mariuca
(DPN 14.04.2011)