Strumfi si prichindei de iul-aug 2011(28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

sdcristian...cred ca e un pic cam mult 8 kg in 7 zile.

mariaruxi,multumim

felictari pentru fetita(am uitat cine)

mai...si pt mine a fost un chin,un chin sa stau 3h intr-un scaun.
Pun poze curand. Azi mergem la museul copiilor.
Va pup!

Mama de Ana si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Am uitat sa va zic: de cand sunt insarcinata sughit de vreo 30-40 de ori pe zi. O fi normal? si mai ales, de la ce sa fie asa de des?
A, si prezint si una bucata burta cu par par e impropriu spus totusi, mai degraba firisoare mici de par blond. Dar sunt pe toata burta, de imi vine sa le epilez! stiu, stiu, nu voi face asta, dar cateodata ma enerveaza, ca in timp ce ma mangai ma trag singura de ele
Mai are cineva problema asta?

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

ireth,sa stii ca si eu aveam puful la Ana si pe langa asta aveam pe sani negi...au disparut toate odata ce am nascut.

aaa,sa va zic de tipa ce m-a tuns,are un baiat de 4 ani,a avut sarcina toxica,dar toxica frate...in 9 luni a luat 2 kg in plus,nimic nu retinea...in ultimul trim cina ii ramanea in burta. A fost anemica,i-au picat dintii(2),varsa sange din cauza ca ii era iritat gatul...nici ea,nici sotul nu mai vor sa auda de sarcina. Saraca

Mama de Ana si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Ireth draga mea, sa-ti spun o faza cu sughitul. O cunostinta de-a parintilor mei a patit asa cu sughitul la prima sarcina. Sughitea in fiecare zi si cate o jumatate de ora. Partea mai putin buna este ca a ramas cu acest sughit si acum (dupa vreo 15 ani de la sarcina)

Despre parul de pe burtica, am citit ca poate aparea din cauza schimbarilor hormonale, dar nu cred ca se mentine dupa sarcina. Ei, daca este si blond, atunci nicio problema!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

Si eu ireth..eu zik ca mi a crescut puf pe burtikmie imi place ca e blond si pare ca un puf

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

bucurati-va ca e blond parul vostru de pe burtica
eu incep sa arat ca Chita lui Tarzan la mine acum e maroniu inca nu pot zice ca e negru dar sigur mult nu mai am

18+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

eu ce eram paroasa inainte acum sunt si mai si mai e si negru negru..... asta e.. epilatul ma salveaza;)))))) va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

fetelor, ce stiti de retentia de apa? io-s speriata rau, in 7 zile am pus 8 kg fara sa imi modific alimentatia, nu mananc nici putin nici mult. si asa brusc pac kilogramele

plus ca am circumferinta burtii de 96 cm!!!!!!!!!! cand l-am nascut pe carol aveam 108 cm, si el a avut 4 kg. si acuma sunt abia la jumatatea sarcinii

eu cata ma fac? ceva nu e normal

adica sau am gemeni si nu se vede (desi nu cred ca e posibil) sau ceva nu e normal

mama de Carol (29.12.2008) si 21+ cu Patrick

Ai picioarele umflate?
Te-ai cantarit pe acelasi cantar?
Ti-ai facut glicemia? Daca ti-ai masurat-o de curand si e ok, nu te impacienta prea tare.

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thaimeed spune:

Buna,

Salut burticile cu randament crescut la scris.... am apucat sa citesc pe diagonala ce ati scris in cursul zilei...

Acum am venit de la morfologia de trim II si am aflat ca strumfita mea are 418g si e tare zglobie...

mihaa felicitari pentru fetita...

Ramyy curaj o sa fie bine! Abia astept sa ne spui maine seara vestilebune din rezultatele analizelor.

Crisspy, eu am aflat ca o sa am fetita in urma amniocentezei...

Va pup s va doresc o seara frumoasa tututror!

Theo 21+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

fetelor, ce stiti de retentia de apa? io-s speriata rau, in 7 zile am pus 8 kg fara sa imi modific alimentatia, nu mananc nici putin nici mult. si asa brusc pac kilogramele

plus ca am circumferinta burtii de 96 cm!!!!!!!!!! cand l-am nascut pe carol aveam 108 cm, si el a avut 4 kg. si acuma sunt abia la jumatatea sarcinii

eu cata ma fac? ceva nu e normal

adica sau am gemeni si nu se vede (desi nu cred ca e posibil) sau ceva nu e normal

Ai picioarele umflate?
Te-ai cantarit pe acelasi cantar?
Ti-ai facut glicemia? Daca ti-ai masurat-o de curand si e ok, nu te impacienta prea tare.

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

picioarele si fata imi sunt umflate, eu nu am avut gambele asa groase nici in ultima zi cu sarcina 1
acelasi antar ca unul am, pus in acelasi loc

glicemia eu de cand ma stiu am avut-o la limita inferioara, uneori daca nu mananc zahar/suc/dulce stau sa lesin

Mergi la inceput