Strumfi si prichindei de iul-aug 2011(28)
Raspunsuri - Pagina 5

ramyy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaemi![]() ![]() ![]() ![]() o fi asa mare si ca este a 3 a sarcina?... ![]() ![]() Crisspy, ai un baiat f frumos si...ochios ![]() Rammy, maine afli rez partiale la amnio? ca nu mai tin minte... ![]() ![]() ![]() Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... |
da maine dupa ora 5 trebuie sa merg dupa ele.
o sa il trimit pe sot ca mie imi e frica sa merg

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

anaemi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramyy
da maine dupa ora 5 trebuie sa merg dupa ele. o sa il trimit pe sot ca mie imi e frica sa merg ![]() ![]() ![]() 2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :) |
Ne rugam sa fie bine....TREBUIE!!!

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

mariaruxi spune:
Buna fetelor, in sfarsit am recuperat tot, sunt la zi
Crisspy sunteti o familie tare frumoasa!
Felicitari tuturor fetelor care au aflat ce au in burtica si bun venit noilor viitoare mamici de strumfi.
Sa ma prezint si eu (probabil sunt ultima): sunt Carmen, am 34 de ani, de profesie inginer, sotul idem. Suntem moldoveni (eu Piatra, el Iasi) si locuim de 10 ani in Timisoara. Suntem casatoriti de 13 ani jumate si avem o fetita superba de 3 ani.
Multumesc celei care m-a trecut pe prima pagina cu caruciorul albastru
De nascut as dori sa nasc in privat la clinica Athena (sa vedem daca reusesc sa strang si banii) cu dr. meu, Cioata. Nu pot sa zic ca am "suferit" foarte mult cand am nascut intr-un spital de stat acum 3 ani, ceea ce m-a deranjat cel mai tare e ca nu au spalat (dezinfectat nici vorba) baia din camera cat am stat acolo (4 zile) si internarile se faceau pe banda rulanta (una intra, alta iesea). Nu m-au ajutat deloc cu alaptatul sau macar sa ma invete cum sa pun corect copilul la san, iar cand am plecat acasa mi-a fost o groaza imensa pentru ca nu stiam sa-i fac nimic copilului (unde si cum trebuie sters, schimbat, etc) Tin sa precizez ca eram foarte neindemanateca. Cred ca prima oara i-am schimbat scutecul de unica folosinta in 15-20 de minute si plangea saraca...Bineinteles ca am facut si depresia post partum, nu m-am putut odihni deloc cat am stat acolo si am acumulat o oboseala crunta din care mi-am revenit destul de greu. Cu copilul am avut ajutor doar o saptamana, in rest ne-am descurcat noi singuri si a fost foarte bine dupa ce ne-am obisnuit cu noile roluri. Sa vedem acum cu 2 cum va fi, sper ca bine.
Ca tot intrebai Lisssa despre cum vom dormi la inceput, eu cred ca il vom pune pe bebe cu noi in camera, in patutul lui. Maria e obisnuita sa doarma cu noi in pat, deci nu voi schimba asta dupa ce venim cu bebe acasa, dar asta o vreme si poate mai apoi, daca avem noroc sa ii punem sa doarma singuri in camera lor.
Un alt motiv stat vs privat ar fi ca as vrea ca fiica-mea sa poata veni in vizita la mine. Si asa mi se va parea foarte greu fara ea atata timp. Suntem foarte atasate una de cealalta. Nici nu as fi crezut asta, eu am fost o nebuna si-o rebela si acum mi se pare ca m-am schimbat total. Ca tot vorbeati de mangaiat burta si vorbit cu bebe: nu am facut-o nici in prima sarcina si nici acum nu pot pentru ca mi se pare ciudat sa vorbesc unei burti. Mi s-a parut ca am o problema mai ales dupa ce am nascut pentru ca in prima zi ma simteam pe alta planeta, fara instincte materne, parca nici nu nascusem, etc niste senzatii foarte ciudate. In fine, a trecut tot si important e ca imi iubesc copilul mai presus decat orice, nu sunt cuvinte ca sa pot descrie senzatia.
Ana Maria ti-am citit povestea nasterii si sa stii ca imi place tare mult cum scrii
De tigari m-am lasat dupa ce am aflat ca sunt insarcinata, mai precis, un pic dupa
Mihahegarty nu ne-ai povestit daca ai reusit sa-ti prelungesti contractul, cum au reactionat parintii si colegii de servici cand le-ai aruncat bomba?
Lisssa sa-ti fie de bine tunsoarea!
Ah, mi-am amintit
Voiam sa va mai zic ca pe bebe il simt in fiecare zi, cred ca doarme si destul de mult, iar atunci cand am insomnii si tot felul de ganduri (ziua sau noaptea) el e treaz la datorie. Ma gandesc ca simte stresul sau nelinistile mele. Ma bucur ca nu e un agitat, sa vedem mai incolo cum va fi.
Maria (27 nov. 2007) si 21+

babyblue spune:
citat din mesajul lui v_florina Fetelor, am stras azi o spaima de mama focului! Cand ma duc pe la 2 la pipi, am vazut niste sange pe chilotei. Nu mult, hai sa zic cel mult juma de lingurita. Am innebunit, am inceput sa sun la clinici sa vad unde este un loc liber pentru o eco de sarcina. Am ajuns la o ecografie normala. Bebe este ok, l-am vazut cum misca, isi ducea mana la cap :) Este in grafic, are 21 cm, ce sa mai, este baiat mare! Inimioara batea de zor! Deocamdata m-am linistit. Azi sar sesiunea de inot si raman prin casa la caldurica. Doamna doctor mi-a zis ca se mai poate intampla sa curga cateva picaturi de sange fara sa fie grav, dar sa verific totusi cu ginecologul. _ 16+ |
ce cosmar. imi pare rau pt ce spaima ai tras....
pe de alta parte te felicit pt bebe, e chiar mare!!
al meu la 16 sapt de abia are 15,4 cm, de la cap la fund.
_
Babyblue va pupa pe toti!!

Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

oxidoni spune:
Buna fetelor,
Am reusit si eu sa pun cateva poze in albumul comun. Le-am vazut pe toate ale voastre, si sunt foarte frumoase.
Eu cu greu mai am rabdare pana luni, cand mergem la morfofetala...mi-e asa un dor de bb...sper sa aflu ca totul e bine.
Cred ca-i plac pufuletii ca azi, dupa ce am mancat o punga, a inceput sa faca tumbe prin burta mea :)
Am sa incerc eu sa actualizez pe prima pagina spitalul si dr cu care voi naste, si poate marti pun si culoarea caruciorului :)
Zi usoara! 21+

indra03 spune:
Buna ziua fetele!
Iar am vazut mesaje despre poze si acum, ptr ca m-am mai linistit si eu putin, va rog frumos sa va fie mila si de mine si sa-mi scrieti si mie ce am de facut ca sa va pot vedea!
Si eu vreau sa-mi vopsesc parul insa nu stiu ce vopsea este mai putin invaziva pentru bebe!
Anaemi crezi ca-mi poti darui si mie cheia unor imagini care sa-mi incante ochii?!Daca nu poti tu, poate,...... altcineva! Multumesc anticipat!
Gheveronica iti spun ca trebuie sa mergi la hematolog, si la mine recomandarea dr Pop a fost aceeasi, urgent la Institut Fundeni.
Crisspy,iti multumesc frumos pentru grija aratata!
Mihaaa, felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa si norocoasa!
Despre mine va pot scrie acum ca am luat decizia de a NU FACE amniocenteza, intrucat DT a iesit OK la 2 clinici, iar concluzia serii anterioare dupa ce mi-a venit si ultimul rezultat de laborator a fost urmatoarea:
3 medici ginecologi au spus ca nu sunt vizibile echo. deloc anomalii specifice Down;
5 laboratoare mi-au dat in decurs de 1 saptamana pentru 3 echografii facute la distante de 2 zile intre ele rezultatele: 3 mi-au indicat RISC SCAZUT iar 2 cu RISC. Si pentru ca dr. au spus ca DT este in % majoritar edificator fata de TT si nu am vrut sa-l deranjam deloc, deloc pe BAIETEL pentru niste rezultate statistice si intrucat mai sunt si problemele de care va scrisesem de ieri, am concluzionat ca asa este mai bine.
Dumnezeu sa ne ajute pe toate!
VA DORESC MULTA SANATATE!in 18+ saptamani

sdcristian spune:
fetelor, ce stiti de retentia de apa? io-s speriata rau, in 7 zile am pus 8 kg fara sa imi modific alimentatia, nu mananc nici putin nici mult. si asa brusc pac kilogramele
plus ca am circumferinta burtii de 96 cm!!!!!!!!!! cand l-am nascut pe carol aveam 108 cm, si el a avut 4 kg. si acuma sunt abia la jumatatea sarcinii
eu cata ma fac? ceva nu e normal
adica sau am gemeni si nu se vede (desi nu cred ca e posibil) sau ceva nu e normal
mama de Carol (29.12.2008) si 21+ cu
Patrick

babyblue spune:
din ce am preluat din mers:
mihaa, felicitari pt fetita.
lissa, sa ti fie de bine coafura!
oxidoni, super pozele tale, ce frumos se vede cum ti-a crescut burtica...
anaemi, ce burtica faina ai...chiar ca e mare!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
16+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

crisspy spune:
citat din mesajul lui sdcristian fetelor, ce stiti de retentia de apa? io-s speriata rau, in 7 zile am pus 8 kg fara sa imi modific alimentatia, nu mananc nici putin nici mult. si asa brusc pac kilogramele plus ca am circumferinta burtii de 96 cm!!!!!!!!!! cand l-am nascut pe carol aveam 108 cm, si el a avut 4 kg. si acuma sunt abia la jumatatea sarcinii eu cata ma fac? ceva nu e normal adica sau am gemeni si nu se vede (desi nu cred ca e posibil) sau ceva nu e normal mama de Carol (29.12.2008) si ![]() ![]() |
Cristi cum mai 8 kg in 7 zile...suna dr si intreaba-l. Nu mi se pare normal. Esti sigura ca functioneaza bine cantarul?

Crisspy,

sdcristian spune:
da, martea trecuta aveam cam 55, in weekend deja 58-59 si ieri si astazi 61-62. si imi e frica sa nu fie semn de preeclampsie sau diabet gestational. nu ca m-am abtinut de la un dulce sau de la ceva bun, dar am mancat exact in stilul meu de ani de zile. si am avut si o faza saptamana trecuta cand vedeam negru daca stateam in picioare de am cerut sa se vina dupa mine, mi-a fost frica sa merg pe picioare acasa.
lumea zice ca-s nebuna, ca evident nu par grasa la 1.74 dar mie nu de grasime imi e, ca aia se duce ea jos, imi e frica sa nu fie ceva semnal de alarma
nu sun acuma la doctor, ca asta de aici vrea sa ma ingras si luni merg la tg mures la morfo si acolo intreb ce si cum.
cine mai are aproximativ 20-22 de saptamani, va masurati un pic burta va rog? in zona unde e cea mai mare, evident.
mama de Carol (29.12.2008) si 21+ cu
Patrick