Strumfi si prichindei de iul-aug 2011(28)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

lissa_ana vrem pozeeeeeeee....

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 23+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

mihaa felicitari pt FETITA

18+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

Ce mai faceti burtici?
V-ati distrat de 8 martie?

Am vazut ca multe dintre voi au aflat culoarea caruciorului. Felicitari pentru vestile bune. Atat pentru cele cu fetite cat si cele cu baietei.

Vad ca vorbiti de kg. Eu am pus 3 kg pana acum si toate s-au directionat spre burta. Imi creste burta de numa. Incepe sa-mi fie greu cu incaltatul. Deja burta a depasit nivelul sanilor. Bluzele incep sa-mi fie scurte.
Cat despre bebe cred ca e bine acolo unde e. E mai ceva ca un titirez. Ce tumbe face prin burtica si miscari burste de ma sperie, ma i-a prin surprindere. Dar si eu il provoc, mai ales seara. Cand ma asez in pat pe o parte isi cauta si bebe pozitia, iar cand o gaseste si se linisteste, ma intorc pe alta parte, si bebe iar circula. E asa de pretios momentul. Aproape ca imi dau seama cu ce ma impinge. Plus sughita din cand in cand.

Apropo, ma duc si eu azi sa-mi tai parul, ieri n-a avut gagica vreme. M-a programat pe azi. Nu m-am tuns de prin august. Lucru neobisnuit pentru mine, ca sunt genul ce din 3 in 3 luni il ajusteaza.

A, si mi-a dat medicul Elevit, dar nu am reusit sa-l iau decat vreo 5 zile, ma durea stomacul ingrozitor de la el, plus ca am inceput sa fac kk mai ceva ca un urs.

O primavara insorita va doresc.

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Neata fetele!

V-am citit...si ce-mi mai ramasese din urma...dar cred ca mi-a intrat pe un ochi si mi-a iesit pe celalat.

Acum din ce am mai retinut

Florina, multa sanatate si ai grija de tine.

Miha felicitari pt fetita

Lissa, ma bucur ca te simti bine . ...Acum, vrem si noi sa vedem poze

Felicia, multa sanatae si tie. Azi cum iti mai este?

...si cam atat imi amintesc...Ma trageti de urechi, daca am omis ceva/ pe cineva cu ceva important

Pe mine ma dor f tare oasele bazinului...cand dorm e jale. Ma dor daca stau pe o parte, dar nici pe spate nu pot sta. Nu mai zic de intorsul de pe o parte pe cealalta Plus ca ma doare si spatele...
Cand dorm stau mai mult intr-o pozitie semi pe spate/semi intr-o parte , cu o pernuta intre picioare si una la spate pe care sa ma sprijin...

Mi s-au cam umflat si mainile si am un ditamai burtoiul . Mi-am pozat aseara "exponatul" ...o sa pun vreo 2 poze . dar sa nu va mirat si voi (prea tare ) ca al meu sot si ai mei copii, de fiecare data cand au ocazia nu contenesc sa se mire..."Maaaaa, ce burtoi mare ai!"

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 23+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Neata burticilor!Mihaa felicitari pentru Fetita si sarcina usoara!De abia astept sa treaca ziua de azi,maine merg la morfofetala si in sfarsit imi vad si gargarita; toate burticile! 22+ Maya-Maria

Mergi la inceput

Imi dati si mie sursa unde va pot vedea si eu?
Am activat PM.

Multumesc anticipat.

20 + sex neidentificat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Omibaba cum iti dai seama ca sughite bebe? 22+ Maya-Maria

Mergi la inceput

In special dupa ce mananc simt niste miscari scurte si rapide ce se repeta de cateva ori. Miscari mai puternice decat la schimbarea pozitiei.
Ieri de exemplu am mancat un mar mai acrisor. Imediat dupa ce am mancat, in partea stanga mi s-au repetat 5-6 miscari identice. Cred ca pe acolo era capul copilului. Iar apoi a urmat o pauza de cateva ore. Nu seamana deloc cu tumbele facute cand isi schimba pozitia sau mai stiu eu ce face acolo.

20 + sex neidentificat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Neatza si de la mine burtici!
Florina, ai grija de tine , sa nu faci efort.. inteleg ce simti , eu in primul trimestru , cand vedeam o pata de sange , simteam ca mi se moaie picioarele si lesin
Mihaa felicitari pt fetitza, printesele odiseei , au pe alese flacai
Cat despre Kg , eu am luat 6 Kg pana acum , dar sincer , de o saptamana , vad cum ma umflu pe zi ce trece , cred ca deacuo sa am de lucru cu kg.
Cu tigarile , eu am reusit sa le las de 2 ani( am fumat vreo 7 ani).Dar stiti care a fost motivul principal? ma saturasem sa se mire toata lumea ce slaba sunt. si asa m-am gandit ca daca ma las ma mai ingras , m-am ingrasat dar doar vreo 2,3 kg. Acu imi pare bine si spre sa nu le mai iau vreodata desi sotu fumeaza cate 1pachet si pe zi si uneori ma mai tenteaza
Hai va pup pe toate

21+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

omibaba ai PM

Gata , am mai pus si eu 2 poze cu mega burtooiul meu . Sunt facute aseara, dupa baita...Uleiata, aranjata , inainte sa ma bag la nani (nu de alta dar numai atunci ma gaseste pozatul )...Asa ca faceti abstractie de pijamalele mele ...si de restul (dezordine,...etc.)

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 23+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput