Pufii isi iubesc mamicile! (2)
Raspunsuri - Pagina 6
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Exista si mancare de pisici diabetice. Trebuie sa fac rost de un cantar ca trebuie un anumit gramaj. Il vom monitoriza dupa primul tratament sa vedem daca trecem pe pastile sau ramanem la insulina. Sansele sunt ff slabe. Nu mi-am dat seama ce are. Am crezut ca-i in calduri. El intotdeauna a fost mofturos la mancare. Si nu am stiut ca daca bea apa multa e semn de diabet. Este exact ca la oameni. Doar ca lui nu-i pot da grefruit. Se pare ca ajuta cu succecc medicamentatie de diabetici. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un Povestea Trandafirasului Raisa |
Multa sanatate, da faptul ca tot timpul ii e sete e semn de diabet, stiu de la oameni. Offf micutul!
si e exact ca la oameni, adica e periculos sa se raneasca/taie la maini/picioare?
Mititelul!
de Yannis
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Am revenit si sunt de ce mi-a spus : -are un virusache la stomacel,cel mai probabil de la centrul de joaca(se suprapune si ca si timp de manifestare - isi face aparitia cam la 12-24 ore de cand a fost "acaparat") - ca si remediu NIMICAAAAAAAAAAA .....sa nu ii dau deloc mancare solida pana maine,sa ii dau din jumatate in jumatate de ora cate un pic de apa( incep cu o lingurita de apa si tot cresc cate putin),iar spre seara daca mi-a acceptat apa si nu a varsat pot sa ii dau lm ....spunea medicul ca daca ii dau mancare ajut practic "crocobaurul" sa se instaleze comfortabil in stomacel;deci pana maine daca fac asa ar trebui sa ii fie mai bine,daca nu fuga la spital Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "La multi ani mamici de pufuleti !" |
MULTA SANATATE! Probabil nu are ce sa iti dea medicamentos, de regula la copii virusache astia trec intr-o zi, max o zi jumate, daca o hidratezi bine, ar trebui sa fie totul ok
de Yannis
Beatrice1982 spune:
buna seara!
azi nu am avut timp de forumuit................din pacate.........
am trebaluit prin bucatarie........si am mai fost de doua ori la plimbari.............
simplyam citit intr-un suflet, pana sa ajung sa aflu ca defapt e croncobaur.........
aoleu ai grija de ea!!!!
sorry de experienta urata la spital si stres.............
oofof
da m-a lasat masca treaba cu betisorul sa vada daca e praf..............jjjjjjjjeeeeeeeeeezzzzzzzz....
Sanatate la ariana si tie rabdare multa!!!!
dece..........
oooooofffffffffffff ce zi ai avut si tu............
Doamne ajuta sa nu coste mult....imi pare rau de primul accident...........
meniul la noi
nu stiu sa incep de seara sau de dimineata.........
la noi e complicateed...........
incep de la ora 3 dimineata
3.00---6 masuri lapte praf......
7.00---6 masuri lapte praf...
10.00---ii dau supa de ce este...cartof/salata cerde/varza(ii place la nebunie dar fara varza)/paine prajita unsa cu usturoi/supa de fasole cumorcov()fara fasole, ii place de moasre dupa ea.......n-are nik)/supa de pui/supa de legume/......
12----daca papa fructe, mai nou ii dau ori mar cu biscuite, ori mar si banana si biscuite.........
13.30----200 ml lapte de vaca cu putina miere sau gol....minim atata bea, ii place mai mult decat laptele praf.......
apoi somn pana la 15-16, depinde...
16.30---pana la ora asta nu papa nik........---felul doi........azi a papat bine pireu de cartofi, cu carne de pui si varza murata cu un pic de ulei de casa peste el.....sau mamaliga...sau orez...sau depinde ca vrea....
20--mai baga ceva.....ori supa iara, ori daca facem ceva.........papa....sau gris, dar rar ca nu se omoara dupa el.........
21--200 ml lapte vaca....
el nu a papat niciodata din borcan....odata am incercat si nu i-a placut.........nici nu cred ca o sa ii iau vreodata....
cerelalel nu le mai vrea........
mai papa cte un pic de iaurt, dar nu ii trebe.........mult......din an in pasti.........
branza-ioc
smantana-ioc
ficat........depinde tot din an in pasti
noroc ca ii place carnea........cat de cat....
mai fura cate o sarma care e facuta cu carne de porc......
si cam atat.......
asa cu pofta a bagat azi varza de imi venea sa mor....bineinteles, asa la cumul nu a mancat mai mult de jumatate de foaie de varza murata ceea ce cred ca e ok
are muuuuuuuulta vit C si sanatoasa..........
altceva.........nu stiu ce sa zic.........
cum zice sorina eu i-as da..........si i-as face dar numa ce vrea si cat vrea papa.............si din pacate la televizor..........
nu am ce sa ii fac..............
asa.........in alta ordine de iedei, apropo de test.......eu nu stiu cand am avut ciclu, ca a fost unul normal...prin 1-2 feb cred..........apoi am luat o sapt antibaby, si iar a fost ceva fantoma.........si de atunci pauza, dar sunt obisnuita ca nu-s reglata, si acum m-au apucat niste greturi si mi asa de somn......................de nu mai vad...............si e numa 10/...
of offfffff
in 20 fac test.......:)
Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui Ruxita .... diabet la pisici??? of ...... ayanna si noi am inceput intzarcarea graduala, la amiaza ieri de ex. a adormit singur... reteta singura e sa-l scot afara dupa ce-i dau de mancare... si ce-am mai vrut sa dzic... sa ma laud! azi Kay a rasturnat recipientul in care tineam zaharul (era putin pe fund) si mi l-a imprastiat pe un picior (inclusiv) si s-a aplecat frumos si a inceput sa-l stranga (stearga) ... si nu exagerez! am facut azi curat in casa si am vrut sa-l filmez (fara jucarii imprastiate pe jos si haine aruncate de Ela/noi)... nu mia iesit filmarea... tot alea spontane sunt cele mai reusite... dar mai incerc. -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Si Yannis are mania asta cu curatatul, pusul lucrurilor la loc, de cele mai multe ori ia obiecte de decor dintr-un loc si le pune in altul, mai gasesc telecomenzile in cutiile lui de jucarii sau de exemplu ieri am gasit lumanarile in valiza noastra care e in camera sau azi am gasit aceleasi lumanari in cada oricum de regula dupa ce le plimba (pe lumanari) le aranjeaza frumos la locul lor intr-o decoratiune din sticla cu 4 gauri ptr lumanarile respective)
Eu tineam musai sa va felicit pentru mazgalit !
Si eu imi doresc ca Yannis sa deseneze, dar se pare ca inca nu pricepe cum functioneaza faza cu cariocile si pixurile....sau nu l-am lasat eu sa se exprime indeajuns de liber...deh...maniaca.
de Yannis
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Si Yannis are mania asta cu curatatul, pusul lucrurilor la loc, de cele mai multe ori ia obiecte de decor dintr-un loc si le pune in altul, mai gasesc telecomenzile in cutiile lui de jucarii sau de exemplu ieri am gasit lumanarile in valiza noastra care e in camera sau azi am gasit aceleasi lumanari in cada oricum de regula dupa ce le plimba (pe lumanari) le aranjeaza frumos la locul lor intr-o decoratiune din sticla cu 4 gauri ptr lumanarile respective) Eu tineam musai sa va felicit pentru mazgalit ! Si eu imi doresc ca Yannis sa deseneze, dar se pare ca inca nu pricepe cum functioneaza faza cu cariocile si pixurile....sau nu l-am lasat eu sa se exprime indeajuns de liber...deh...maniaca. de Yannis |
al meu e alergic la curaTENIE!!!!!!!!!!!!!!!!!
desi ma vede aspirand zilnic, si stergand praf si adunand jucarii, si punandu-le frumos si alea de plus............
eu fac, el desface
flacoanele nu au voie sa stea in picioare.........
hainele nu au voie sa fie frumos in dulap
sau sa stea PE PAT.........
nope le trage jos si merge si le tot scutura asta ca ma vede ca intind haine si le scutur....si le pune in cap si umbla asa cu ele..............doamneeeeeeeeeeeeeeeeeee
deci no way sa dfie un baiat disciplinat........
DAR invata foarte repde ce ii arat........
odata i-am aratat gata sttie
de ex sa puna jucarii in masina mare cu bascula si apoi sa le plimbe si sa le basculeze...........si pune mana si o impinge si zice bruuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm]
apoi basculeaza
sau are masinuta aia de impins, ca pe ea inca nu stie sa mearga
i-am pus o carte mica , am plimbat-o si el a fc dupa mine.......
acum are obiceiul sa ia obiecte, ce or fi ele.,sau jucarii si le arunca si zice bukikkkkkkkkkkkkkkkkk(cadeeeeeeeeeeeeeeeeeee)
mor de ras.............unele se mai sparg gen cana, daca nu vad ce are in mana..............
acum simt ca is umflati maselele de jos..adik locul unde ar trebui sa isi scoata capul.................
of offfffffff
noapte buna!!!!!!!!!!!!!!!!
Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui danasor , mai avem mult de lucru, dar dupa ce face pipi la olitza ii dau chilotel fara pampers pana face pipi pe ea, sa vada diferentza , apoi ii dau pampers ... asa m-am gandit eu ca ar fi bine, chiar dr. ne-a spus ca la fetitze e mai crescut riscul de infectii urinare tocmai din cauza scutecului... adevarul e ca acum consum foarte multe scutece, cum simt ca a facut un pipi o si schimb, am tras o spaima mare cu ea. Ieri am gasit scutece chicco si i-am luat sunt ok, dar tot cele pampers premium mi se par cele mai bune dintre toate cate am incercat Frumosii tai ce fac? pui mic |
A propos de pampersi. Si noi am incercat: baby Love de la DM, Pampers normal, Pampers Sleep and Play, Pampers Premium Care de la Mega Image. Dintre toti, preferatii sunt Premium Care (si cei mai folositi dealtfel, iau altceva numai cand nu gasesc nr4 la Premium Care). Dar am luat acum in Grecia scutece LIBERO!!! M-am indragostit! sunt dementiale! cel putin ca design f frumoase si practice, f moi, mult elastic la picoir, la spate. Cel putin pe mine elasticul ala si "fenta" aia din spate ca sta strans asa acolo m-a salvat. Lu Yannis mereu ii iese kk pe acolo pe sus, da mereu, chiar si la Premium Care. Bine nu in fiecare zi dar se intampla destul de des. Nu stiu daca Libero din Romania e la fel (ca Pampersu difera) dar daca da, atunci numai asta am sa iau. Mire iti aduc si tie cateva ptr Mara sa vezi ce suuuuper sunt!!! Si lu Dece ii dam, numai sa ii vina m=Jijelului nr 4.
de Yannis
alexutzzza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miremia
Este un iaurt bio (asa zic ei) de la MegaImage. Exista cu vanilie, afine si zmeura, mananca din toate dar cel mai bine ala de vanilie ca e mai dulceag. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Sa stii ca i-am luat si eu lui Yannis din ala si nici vorba, nu ii place si pace. Mai degraba mananca Cremoso de la Danone, din ala simplu decat ala cu vanilie. Nu stiu ce sa fac e disperat cu Danone. Mananca uneori si 2 branzici de vaci plus ca in timpul zilei mai mananca si iaurt cu banana (tot danone) orice ii iau de la Danone , rade! Si ...eu nu prea am incredere in astia, dar e singura branza care o mananca. La capitolul iaurt ii mai iau si altceva uneori...dar nu mananca... nu mereu...
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui lalitica2000 13- a mancat asa: 60gr piure de cartof, 60gr budinca de dovlecel cu conopida si cartof, 50gr de piure de mar cu morcov si 25gr de cuscus cu vitel. Toate astea le-a mancat intr-o ora. Lali de David luptatorul nostru |
budinca, conopida, dovlecel, cus cus cu vitel vreau si eu cartea de bucate! si talentul culinar la pachet te rog
de Yannis
alexutzzza spune:
Si daca tot monologhez ma laud si eu
Azi Yannis :
- a suflat in fluier, de mai multe ori, ii place la nebunie! are cumnata-mea fluier la breloc si e innebunit dupa el!
- si-a tras pantalonii, eu i-am dat pantalonii jos sa il verific la pampers, dar bineinteles ca nu a stat locului a luat-o la sanatoasa si vazand ca se impiedica s-a oprit si si-a tras pantalonii, si de 3 ori i i-am dat jos de 3 ori si i-a tras, deci nu e accident. Alaltaieri si-a pus pe el vesta d fas (bine cu susu in jos, adik guleru era la fund, dar nu conteaza, si-a pus-o pe maini si s-a dus val vartej la usa si s-a postat in fata usii schelalaind ca un catel si certandu-ne
e de coma! imi vine sa-l mananc!!!!
E innebunit dupa fata-ascunselea, se ascunde toata ziua , uneori pur si simplu isi ascunde fata in maini, alteori pe dupa orice, mobile, perdele si e asa fericit! si rade si chiuie!
Il mananc! mor de dragul lui pe zi ce trece!!!!
de Yannis
nyny spune:
Bea iti spun eu cand ti-a venit ciclul... in aceeasi zi cu mine, adica pe 27 ian. Scriai pe forum ca te doare burta, si ca anunti prima zi de ciclu si chiar ma gandeam ca si eu sunt in aceeasi situatie.
Bine, eu am mai avut un ciclu intre timp ca am fost "desteapta rau" si am luat pilula de a doua zi ...
Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei