Prietene la bine si la greu - 111
Raspunsuri - Pagina 16
lili_a spune:
Hello hello
Lumi abia astept sa ne scrii din alta tara., imi pare tare rau ca Richard trebuie sa ramina acolo
gabitza Libero nr 5 normali au in Cora Pantelimon. Pantofi sport de copii de buna calitate si la un pret mai de bun simt au in Deichmann (Militari sau Sun Plaza). Eu am fost ieri in Sun Plaza ca nu mai rezista copilul in ghete captusite si am stat la coada (!!!) la casa 20 de minute, era plin de parinti pe care i-a prins vara asta timpurie cu copilasii in cizme
Trebuie sa fug ca am 1001 de treburi, revin ca mai am de zis
cristina_boc spune:
Salutare,
Nu am disparut, sunt prin zona, dar asa ... mai lenesa la scris.
Nu prea am noutati, aceleasi vechi probleme, papam prost, dormim prost. Nu avem masele, desi gingiile sunt inflamate dinainte de Craciun.
Andrei are undeva vreo 75 cm (de la 53) si vreo 9,5 kg. Suntem cei mai mici prin parc, la categoria noastra de varsta.
Suntem mai mult pe afara, iar in weekenduri pe la tara, mai ales de cand a venit primavara (asta se vede pe corpul lui Andrei care are multe iritatii de la dermatita). Andrei a facut cunostinta cu multe animale la tara. Am pus poze la semnatura.
Trimit la toata lumea.
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
monis5 spune:
hello
ce lene de scris a venit odata cu primavara... adevarul e ca acum mai mult afara, superadio de la timpul liber . Am stat si noi sambata afara o gramada, Iulian a stat intepenit in picioare vreo 10 minute pana s-a prins ca poate merge si toata curtea e a lui si apoi a fost de neoprit. A mers in picioare si in 4 labe pret de vreo 2 ore . A socializat si cu un catel . Avem si poze. Ieri am fost in parc unde era buluc de copiluti... al meu vroia doar sa urce invers pe tobogan si cand era luat ca sa coboare alti copii, era jale mare, plans, scandal . Dar de cand merge pe afara, adoarme seara lemn, la 8.45 maxim. La 7 dimineata e drepti, vine la noi in sufragerie si incepe sa se joace pe acolo, dar acum ce-i drept doarme cam 10 ore, cu 1-2 treziri, ce-oi vrea si eu? . De mancat mananca f bine, doar ca eu am impresia ca nu-i dau destule chestii nutritive... sau e doar in mintea mea. Nici eu nu prea mananc interesant, tot sper sa vina ai mei si sa am si eu putin timp sa ma concentrez sa mai fac una-alta...
Lumi abia astept sa plecati de acolo. M-am gandit des la voi zilele astea...
Biara cand scapati mami de ghips? Sper ca repede sa alerge si piticuta la soare
Ali amin
Dankutza am pus link in pagina 9 la pufuleti
Ancutza putem folosi o cutie, dar inca nu au adus
Lidia ce faci tu, ceva planuri de primavara?
Dozz nici eu nu-i diluez LV cu apa, pe ideea ca bea oricum 100 ml... poate gresesc, dar ma gandesc ca ar tb diluat cand bea 200-300 ml ca sa nu fie prea multa grasime... Si eu ii dau supa din carnea fiarta cu legume.
Lili cand am citit ultima oara la dovlecei, Sabina nu scrisese nimic (de Kawa cred ca stii ca a fugit in Canada, la timp ).
Sper ca ati depasit mucii complet. Auzi, madam, si unde va plimbati voi cu tricicleta minunatie, huh? Nu cumva in Herastrau?
Ionela lui Mihnea zici ca i-au crescut ochii de cand e tunsulici
Magda iar si iar
Licurici lasa ca e mai bine asa treptat, aizi au fost azi 20 de grade si e f dubios, ca a fost variatie mare de temperatura in timp scurt si organismul se resimte tare. Plus ca era nefiresc cumva, la soare nu puteai sta imbracat dar si adia un curent cam rece... aiurea rau, iti spun. Lasa ca vine si la voi curand
Many tinem pumnii pe 23. Si dupa aia
Lylyana chiar m-am gandit zilele astea la Alex, ca si pe mine m-a apucat un fel de guturai de sambata (bine, eu am spalat masina ca idioata cu apa rece - ca sa se cace mai cu spor pe ea porumbeii din fata blocului ). Imi pare rau ca asa a inceput primavara pentru el, micul si dragutzul; sper ca acum e deja mai bine . Eu duminica viitoare am ceva treaba dimineata, vedem daca e, sambata poate.
Gabitza e super tare Eva cu mancatul ei . I-ar cam trebui lingurita de aia indoita, desi ea nu pare f necajita ca nu prea duce nimic la gurita . Si un pam-pam: eu nu-i mai dau lactate la masa la care ii dau ou, carne, brocoli, spanac (de astea cu fier) pentru ca absorbtia fierului este impiedicata de calciu .
Cristina ai un copilas o frumusete! Mi-a placut tare de el . Si ce socializa el cu animalele pe acolo, cred ca i-a placut tare.
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
floricik spune:
Salutare.
Am lasat ieri zburlita la mama...offf tare e greu fara ea. Am observat ca mai rau o zapacesc cu statul asta cand la Buc cand la bunici. Cat a stat aici adormea tare f greu seara, si se foia si maraia toata noaptea. Vineri seara cand am ajuns ma lua groaza cu gandul ca tre sa faca nani...cand colo a adormit imediat si toata noaptea nu s-a trezit(a papat lapticul asa prin somn).
Aaaa trebuie sa va zic cum am ras cu lacrimi de Ema in week-end. Am iesit in oras sa cumpere sor-mea una alta...mergand prin centrul orasului(artera pietonala) se auzea la statie o melodie care-i place mult(Caro Emerald-a night like this)Buuun...si se pune zburlita mea pe un dans, asa in mijlocul drumului...si da-i invarteala, dat din cap, miscat din fundulet, pocnit din degete Am stat sa se termine melodia si sa-si faca copilul numarul Intram in magazin...se auzea la radio -Puya..alta care-i place si da-i iar dans Am ras de ne-am prapadit ca era haioasa rau.
Fug acasa.
Lumi, sunt mereu cu gandul la voi.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
laurairina13 spune:
Gabitza, prestez inca crosetate, acum trag tare la o matza. Chiar azi am achizitionat ceva clamite mici poate prestez ceva pt motzata mea..pan la primavara poate ii creste si ei perisorul de o clamuta
Monis, asa o fi cu caldura asta prea timpurie, dar azi cand am iesit afara , ne-am intors racite de-a binelea si eu si Amalia,asa nasol e pe aici din cauza vantului rece rece. Pe ea mai am cu ce sa o tratez, dar eu... Ma ia cu jalea cand ma gandesc ca noaptea nu pot sa dorm daca am nasul infundat...
Many, simptome de gravideala ceva?
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 15+ cu Iris/ul
Firefly's shop
BLOGUL MEU
ionelamaria spune:
fetele si fulgusorii iubiti, da pe unde se umbla asa la ceas de seara in zi de luni?
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 7+
monis5 spune:
Floricik te cred ca e greu fara copilas acasa . Dar ce minune ea, cum danseaza pe unde aude muzica
Licurici uite eu tocmai bag un remediu natural: o lingura de miere + un sfert lingura scortisoara, incalzite impreuna . Cica trece garantat (se ia de 3 ori pe zi).
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Licurici uite eu tocmai bag un remediu natural: o lingura de miere + un sfert lingura scortisoara, incalzite impreuna . Cica trece garantat (se ia de 3 ori pe zi). |
as presta remediul, dar scortisoara nu e pe lista de preferate acum, ma duc sa tai niste lamaie felii si le murez in miere, poate merg si asaCa ceai de tei cu lamaie si miere am baut pana acum cam des si mi s-a cam acrit de el..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 15+ cu Iris/ul
Firefly's shop
BLOGUL MEU
monis5 spune:
meniu de azi:
8.00 lv + ovaz, migdale, stafide, curmale
10.00 shake de banana + lapte de migdale (80 ml)
13.00 brocoli + pui (cu lamaie si patrunjel verde)
17.00 juma de mar
18.00 branza de capra + fructe (300 ml )
(si inainte de culcare 10 boabe de fasole rosie ca a vrut musai din farfuria mea... am facut chilli con carne, noroc ca eu mi-am pus putin chilli... adica mai deloc)