Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(19)
Raspunsuri - Pagina 14
Olgutzika spune:
Adipapazi, le dai piure de fructe si nu suc, which is good. Gemenutii tai, prematuri si anemici, sunt categorie aparte, eu am zis ca panseurile mele se refera strict la copilasii sanatosi. Sa aveti o noapte fara surprize neplacute !
Lidia, in ce sens nu e sanatoasa alaptarea la cerere? Este prima oara in viata cand aud asta, daca ai putea sa detaliezi, te rog...Multumesc !
Ma uit si eu acum la poze!
Sugubina, la 6 luni ar trebui, eu nu cred ca mai ajung...iti face un Pap atunci, il fac aici!
douradoudou spune:
olgu u back
eu sunt 100 % pt alaptatul la cerere ..a mea cand era mai mica vroia si la jumatate de ora si ii dadeam si a crescut bine si fara colici
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
TINKER_BELL spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Hera25 Am pus si eu poze de la botez. Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si Eduard Andrei 21.11.2010 |
Am vazut mamica frumoasa cu copii superbi....
TINKER_BELL spune:
citat din mesajul lui Shines Buna fetelor va citesc zilnic. va mai deranjez si eu cu cate o intrebare bebele meu papa foarte prost de cateva zile, el oricum papa putin fata de alti bebei,100ml la 2-3h..iar acum imi mananca cate 60-70..imi rade si impinge biberonul afara..nu are febra,nu e racit..nu s-a schimbat nimic, e vioi,rade..ne mai supara colicile doar si nu stiu cum o sa scapam la 3 luni..ca de fapt de o luna ne-a luat cel mai rau peste cateva zile facem 3 luni,deci nu-i sansa sa scapam eu ma gandesc ca poate fi de la debridat ? ii dau de cateva zile. stiti ceva ? Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010) 'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte' |
Simo, nu cred ca exista vreo legatura intre debridat si inapetenta.... sunt mai multi ursuleti in greva foamei si nu cred ca primesc toti debridat... daca te gandesti la varianta asta, nu poti sa intrerupi administrarea lui?
Hera25 spune:
Multumesc dragele mele pt complimente, mi-ati incarcat inima .
Lidia_P tortul a avut 15 kile. Da a fost destul de mare, dar am avut suficienti invitati.
Mie doct mi-a spus ca bebele meu poate sa nu manance din cauza ca are gaze la burtica si asa si e, dupa ce papa ii bolboroseste toata burta. Cand ii dau debridat papa bine bine.
anymona spune:
sashenka, hera...felicitari!!! superbe pozele
simonique, multa sanatate va doresc
am fost si eu azi la pediatru cu ambii copii. Robert e foarte bine...6350 g si 64 cm. in schimb Clara e racita destul de rau . ganglioni mariti, rosu in gat, febra, dureri de burtica etc...tot tacamul. ne-a dat sa-i facem o gramada de analize...macar am scapat de antibiotic...cel putin pana vedem rez analizelor
mai, ref la mesele bb-ilor...io ii dau lui R cand cere, chiar si la juma de ora dc asa vrea el sau dc nu se linisteste altfel decat la tzitzi. desi are 4 luni nu are program de papa si somn ziua. are intre 5 si 10 mese pe zi si intre 0 si 3 reprize de somn pe zi. in schimb doarme noaptea de la 21.30-22 pana a doua zi la 7-8 fara intrerupere, deci sunt multumita si nu intentionez sa schimb nimic. exact asa s-a intamplat si la Clara
Olguta, ce bine le zici tu cu diversificarea. sunt perfect de acord.
am pus cateva poze la semnatura...sau, cel putin, sper ca am reusit sa pun
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010) poze
Lidia_P spune:
citat din mesajul lui Olgutzika Adipapazi, le dai piure de fructe si nu suc, which is good. Gemenutii tai, prematuri si anemici, sunt categorie aparte, eu am zis ca panseurile mele se refera strict la copilasii sanatosi. Sa aveti o noapte fara surprize neplacute ! Lidia, in ce sens nu e sanatoasa alaptarea la cerere? Este prima oara in viata cand aud asta, daca ai putea sa detaliezi, te rog...Multumesc ! Ma uit si eu acum la poze! Sugubina, la 6 luni ar trebui, eu nu cred ca mai ajung...iti face un Pap atunci, il fac aici! Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi ) |
eu nu faceam referire la alaptatul la cerere....ideea este ca un copil nu plange numai cand ii este foame....daca la o masa mananca pe saturate nici cand au cateva zile de viata nu li se face atat de repede foame (adica la doua ore)....daca bebele mananca din 2 in doua ore insemana ca are 10-12 mese pe zi fata de 5-6 mese care le recomanda toti medici pediatri nu este putin cam mult? sincera mie medicul de familie (care cica are marea majoritate bebelusi in evidenta),mi-a spus ca alaptatul des nu ar fi atat de befic sanatati....nu stiu de ce si cu ce dauneaza pt ca nu m-a interesat niciodata deoarece eu mai mult de 6 mese nu am avut....mai nou constat ca una din mese nu o mai vrea....acum nu imi sariti in cap eu nu am dat sfat doar am dat cu parerea cum am spus fiecare copil are programul lui de mese.....
Lidia_P spune:
citat din mesajul lui sashenka_h lidia tu primesti in cont bancar banii de indemnizatie? eu am depus pe 6 ian... sincer eu nu sunt deacord cu premergatorul...eu nu l-am folosit..este adevarat ca ptr parinte este o usurare dar ptr copil nu este bun...deformeaza mersul, coloana si va merge mai tarziu...in stainatate sunt interzise....acum tu faci cum vrei...eu nu as da bani pe el si nici nu il recomand Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
indemnizatia o primesc prin posta si la fel si alocatia
pai si cum sa fac sa nu ii iau premergator....o sa trebuiasca sa il tin eu ca sa invete sa mearga?sau ai tu o metoda pe care ai practicato?
Crissellena spune:
citat din mesajul lui sashenka_h lidia tu primesti in cont bancar banii de indemnizatie? eu am depus pe 6 ian... sincer eu nu sunt deacord cu premergatorul...eu nu l-am folosit..este adevarat ca ptr parinte este o usurare dar ptr copil nu este bun...deformeaza mersul, coloana si va merge mai tarziu...in stainatate sunt interzise....acum tu faci cum vrei...eu nu as da bani pe el si nici nu il recomand Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
Sashenka, asa mi-a recomandat si mie ortopedul, sa nu pun deloc fata in premergator. Mi-a zis ca omenirea a invatat sa mearga de-a lungul timpului si fara premergator