Bebelusi de Sept-Oct '10 Hai primavara!!(45)
Raspunsuri - Pagina 6
emylyya spune:
am si eu o intrebare
bebeii vostri "vorbesc"? si daca da, cum?
intreb acest lucru deoarece matei a avut o perioada cand vorbea toata ziua, scotea sunete gen "aaaaa" "eeeee", facea balonase de scuipat (ma amuza copios cand facea asa ca scotea si sunete super funny)
acum, de o saptamana doar trage cate un chiuit si urla, urla toata ziua si ma gandesc daca este normal sa inceteze asa "vorbitul" dintr-o data
alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca-Elena Mamici,Maia mea ieri si azi a exersat statul in cap,eu nu mai stiu ce sa ma fac cu copilul asta,tot timpul face cate ceva,ma intreb uneori daca e normal asa ceva. http://i1011.photobucket.com/albums/af231/tarba_bianca/DSCF2710.jpg Mami fericita de Maia-Stefania 29.09.2010 POZE MAIA-STEFANIA |
Vrea sa mearga in 4!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Mari-Mariuk spune:
Emilia, stai calma, isi pastreaza energia pentru ceva mai tarziu. Am avut si noi o perioada de doar vreo 3 sapt in care nu a mai gangurit, doar a tipat, chiuit, urlat. Acum spunem mbe, nga, dea, ga, gu.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
office spune:
citat din mesajul lui idalis stiu si eu un exemplar care la 2 luni bea lapte de vaca, la 3 luni papa galbenus de ou cu mamaliga...etc. Acum la 2 ani alearga desculti prin noroi, se spala cu apa de ploaie si n-are dermatita atopica :) Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010) |
Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008
office spune:
Multa sanatate si putere Donna si bebe Tudor!
Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008
ancamak spune:
de multe ori cand o "suparam " pe mama imi spunea "Numai mama sa nu fii" si mare dreptate avea saraca .............
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
idalis spune:
citat din mesajul lui ancamak de multe ori cand o "suparam " pe mama imi spunea "Numai mama sa nu fii" si mare dreptate avea saraca ............. Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010) Poze Martie |
eu cand o suparam ma punea sa strang pufii de pe covor cu mana nu cu matura
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
poze si video Tavis
varsta lui Tavis
ancamak spune:
Idalis, eu ma refeream cum suferim noi, ca mamici, pentru toate micile necazuri( colici, diversificare, raceli)prin care trec bebelusii nostri.
Am fi in stare sa facem orice numai ca sa-i vedem sanatosi si zambitori
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
LoraG76 spune:
citat din mesajul lui LilianaR Si fiu-miu are un san pe care nu-l place... Asa ca am schimbat pozitia si il tin si la sanul ala in aceeasi pozitie ca si cum ar manca din celalalt. De cele mai multe ori merge si suge si din ala. Oricum, saracul stangul e clar subsolicitat, ca are mai putin lapte ca dreptul. Mai fac recuperari cu el, in sensul ca ii dau mai des din el tot la cateva zile, apoi iar scade... In alta ordine de idei, am fost la kinetoterapeut pentru ceva masaj si gimnastica. Stiam ca fiu-miu e cam lenes, dra nu ca e si inapoiat. Se pare ca e vina noastra; lui nu-i place pe burta, asa ca nu l-am pus. Urmarea? Nu se intoarce de pe spate pe burta sau invers, doar pe o parte se intoarce. Sa nu-l mai tinem in fundulet in brate pana nu sta el... asta imi pare ciudata, o sa mai intreb. Cert e ca daca nu sta pe burta nu va merge in 4 labe intai, ci mai probabil direct in picioare. Urmarile sunt de necoordonare fizica, cica fiecare etapa are importanta ei. Asa ca azi a stat in 3 sedinte pe burta. Doar ca nu sta mai mult de 5 minute, si cica ar trebui sa cresc perioada treptat. Care treptat, ca dupa 3 minute se agita deja, la 5 minute plange. Of! Chiar n-am crezut ca e mare chestie cu statul asta pe burta. Si mama... |
Liliana, eu zic sa fii calma, ca-i pura teorie ce ti-a zis si stii si tu, ca teoria nu-i general valabila, exista si exceptii. Nici Adelinei nuy-i prea pl;ace sa stea pe burta si n-a stat niciodata mai mult de 1 min., dar de intors de pe-o parte pe alta se intoarce.
Anca, nici Adelina nu are pliuriule la fel, insa si dr. pediatru si dr. de fam. au zis ca-i ok, au verificat ele, au pus-o si-n picioare si nu da semne ca ar fi probleme. Oricum, la ea au fost egale pana la 2 luni, acum la un picior au ramas 2 in loc de 3.
azi m-am vopsit bruneta.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)