Bebelusi de Sept-Oct '10 Hai primavara!!(45)
Raspunsuri - Pagina 17
Mari-Mariuk spune:
DONNA, si bine ca ati iesit din spital! intrebare: tu nu ai decalotat deloc-deloc? O perioada nici eu nu m-am ,,atins'' de varf, dar dupa 2 saptamani era cam alb acolo si am inceput sa trag putin de piele si spal mai bine si insist pe locul respectiv. Cel mai bine reusesc sa fac asta cand il prind cu ,,nivelul ridicat''
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
idalis spune:
votez si yo pentru abonament la clinica privata!
Exceptand nasterea, n-am avut de a face cu spitalul, mereu am apelat la particular. Sotul s-a operat tot la clinica privata, putin mai scump dar banii ii dai la receptie, cu chitanta, nu pe ascuns in buzunare .
Si nu mai vorbesc de modul in care esti tratat. PRO clinica privata! Pacat ca nu pot renunta la sistemul public ca oricum nu beneficiez de nimik in schimbul banilor platiti.
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
poze si video Tavis
varsta lui Tavis
pop_adelina spune:
Donna,, ma bucur ca ati scapat si ca Tudor a raspuns la tratament! m-ai cam pus pe ganduri cu decalotarea, eu ii fac putin, la baita, cat sa-l curat, dar nu tare ca mi-e frica si pediatra noastra a zis ca nu e nevoie ca isi revine fimoza ca e fiziologica! voi ati avut fimoza? si ce s-a intamplat, l-au decalotat in spital?
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
idalis spune:
donna bine at revenit acasa...sanatate multa !
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
poze si video Tavis
varsta lui Tavis
mari_paun spune:
donna ma bucur ca sunteti ok
eu cu decalotarea am inceput la 1 kuna, cand l-a desfacut dr si am inghetat cand am vazut ca ii curgea sange, acum e decalotat total si se desface...ca unsa. il desfac la baita
tutz spune:
Bine ati revenit Donna!
Ma intreb eu, oare nu poti sa ceri sa-ti dea tratament acasa? Clar iesi mai sanatos decat in spitalele noastre.
Tünde, mami de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
mari78 spune:
Donna, bine ati venit acasa ! I s-a confirmat bronsiolita ? Eu ma duc acum aproape zilnic cu Anca la Medsana sa o vada un pediatru, tot de bronsiolita sau pneumonie imi e frica. Suntem pe antibiotic, dar tot mai face putina febra. Aseara cand am fost nu se auzea nimic la plamani, gatul si urechile erau curate. Facem acasa aerosoli cu flixotide, punem colargol, vibrocil si ser fiziologic in nasuc, aspiram si luam antitermice la nevoie.
Tudor ce simptome avea la bronsiolita ?
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
just_me31 spune:
Am fost si noi o ora afara dupa 3 zile de stat in casa , mai pe seara mergem la doctor sa vedem ce face bronsiolita noastra
EMMA si noi am optat pt vacciurile optionale dar le facem cate 2 odata (sa scapam cu un plans)
Legat de traitul in RO , cred ca se poate , mai ales pt bebeii nostri dar cred ca sarcina grea e a noastra, sa-i incurajam ,ascultam . Eu personal nu cred ca o sa-mi las copilul afara (asa cum stateam noi), o sa incerc sa o inscriu la diverse activitati, tabere etc.
https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw
ancamak spune:
Buna fetele!
In parc pasarele ciripeau. Angajatii de la Spatii Verzi curatau crengile uscate din copaci. In curte niste ghiocei imi zambesc de cate ori ies pe usa deci............... vine PRIMAVARA.
Acum cateva zile al meu pitic plangea fara motiv. Am descoperit ca in varf era tare, tare rosu. Vorbind ieri cu o prietena m-a certat ca de ce nu-l decalotez, asa ca de aseara am inceput usor , usor sa fac acest lucru.
Maine suntem programati la echo, asa ca tineti-ne pumnii.
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
Mari-Mariuk spune:
De va vrea Vlad sa invete, ok, va avea tot sprijinul meu, de nu, asta e, sa treaca de la o clasa la alta ma voi ocupa eu, il voi ajuta la teme, referate, etc. Cat despre plimbari, excursii, tabere, ta-su abia astepata sa vina vara sa plecam pe balta la pescuit
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad