Gravidute prin FIV(68)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Cucu!!!
De la Gabi n-are nimeni nicio veste? Sunt tare curioasa ce face, daca a nascut deja, cum ii este?
Many_bani, ce faci tu? Vreo greata, sau ai o sarcina usoara? Cand mai mergi la eco?
Cristy, ce vesti ne mai dai?
Adria, Bianca

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s39 cu un dragalas

AMR 1 saptamana !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Cucu!!!
De la Gabi n-are nimeni nicio veste? Sunt tare curioasa ce face, daca a nascut deja, cum ii este?
Many_bani, ce faci tu? Vreo greata, sau ai o sarcina usoara? Cand mai mergi la eco?
Cristy, ce vesti ne mai dai?
Adria, Bianca

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s39 cu un dragalas

AMR 1 saptamana !!!

Incep prin a te
De o sapt. si ceva ma chinuie o stare permanenta de greata, nu ma plang dar imi creaza o stare asa aiurea. LA sarcina cu Vlad mancam, beam, vomitam, intre doua reprize imi era bine, acum 24h din 24 sunt cu greata dupa mine. Urmatoarea echo. o am pe 07.04 la dr. mea, apoi rapid, adica pe 13.04 la prof si cred ca o sa urmeze o per. lunga si grea. Sa ne anunte si pe noi cineva despre tine, da? Mai este asa putin.

Alina bafta maine

Cristy?

mami de Vlad (29.10.2009) si 7+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Many, si eu am avut niste greturi...N-am vomitat, de altfel eu nu cred ca am vomitat de 5 ori in viata, dar tot timpul mi-era greata, de pe la 6 sapt pana pe la 13,14. Ma duceam cu sotul la cumparaturi si cand ajungeam la mancare n-as fi cumparat nimic . Mai lua sotul cate ceva si punea in cos, eu abia asteptam sa ies de acolo...

Fetelor, vreau sa va intreb. Stiti vreun caz de FIV reusit cu AMH f mic? Am o prietena draga care vrea sa inceapa FIV 1 si i-a iesit AMH 0,1. Mie nu mi-a dat sa fac analiza asta, ca oricum eu aveam fsh mare si operatii pe ambele ovare si mi-a zis medicul ca oricum se asteapta sa raspund greu. Asa a fost. Am facut stimulare 13 zile cu doze mari de gonal, dar rezultatul a fost f bun.
Nu stiu cum sa o linistesc ca e tare amarata. Ii e teama ca o sa-i spuna medicul ca n-are rost sa inceapa procedura...

in S 36+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

buna dimineata la gravidutze!

si eu am obtinut sarcina prin fiv si am fost foarte fericiti ca s-a prins din prima, insa fericirea s-a transformat in disperare in momentul in care am fost ieri la eco si am descoperit ca avem 4 embrioni: cate 2 gemeni monozigoti. din pacate suntem nevoiti sa facem reductie embrionara pentru a putea sa le dam macar la 2 sansa sa se nasca. nu va pot povesti in ce stare de disperare suntem pentru ca in Romania din cate am inteles medicii nu se prea baga la chestii de genul asta, iar in afara Austria, Germania nu stim unde. nu doresc sa incep o polemica, din pacate dr. la care merg mi-a spus ca nu exista sanse sa ii tin pe toti 4. daca cumva stiti pe cineva care s-a mai aflat intr- situatie similara si a reusit, va rog din suflet sa imi spuneti.
va multumesc!

va doresc sarcini cat mai usoare si bb la termen si sanatosi!

Emily 7+

Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

emili, doamne ce minune
si eu tot 4 embrioni am pus, dar mi s au prins doar 2
nu stiu ce sa te sfatuiesc,
cred ca eu i as fi pastrat pe toti de mi s ar fi intamplat asa, e complicat
si e foarte grea decizia ce tre sa o luati

sanatate multa si sa va ajute DD sa luati cea mai buna decizie

noi suntem bine, am facut 3 luni, zilele astea mergem la controlul de 3 luni
avem in jur de 5300 si 5700
halim LM si din cand in cand LP
ne place afara, stam si cate 4 ore in care dormim de trasneste caleasca
mai nou se trezesc doar o data pe noapte, dar mai mult de 6 nu dorm
zambim si spunem goange de se topeste mami si tati de drag

pupi si sarcini usoare

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

mirela2, sa iti traiasca !

eu nu am pus 4 embrioni, am pus 2 care s-au divizat in 4. oricum este o situatie foarte complicata si nu stiu incotro sa o apucam.

Emily 7+

Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Emily nu am stiut ca esti o gravidutza prin FIV, tocmai am facut o strigare la odisee si dupa tine
Sa stii ca si proful cu care am facut eu recomanda embrioreductia de la 3 embrioni in dezvoltare. Din pacate la noi nu se face embrioreductie, cel mai aproape se face in Kiev, Viena..
Eu cunosc o fata care a facut cu mine in feb 2009, si a ramas cu 3 bb, a mers in Israel si a facut cu profu.
A mai fost o fata de aici de pe DC care a facut in Austria, parca, dar mai bine intrebi si la mamici prin FIV, poate intra chiar mamica respectiva sa-ti dea detalii.Hai capul sus,o sa fie bine.

mami de Vlad (29.10.2009) si 7+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Emily: sa stii ca se poate face si in Grecia, la o clinica ce are experienta in asa ceva. Cel putin asa mi s-a spus mie, atunci cand am facut embriotransfer si ar fi fost posibil sa se prinde mai multi embrioni. Eu una iti pot recomanda doar sa iei legatura cu clinica de aici si ei te pot recomanda acolo. Daca vrei trimite-mi mesaj privat ca sa-ti pot spune.
Ca mamica de gemeni iti pot spune ca abia am reusit sa-i tin in burtica 34 saptamani si apoi cred ca nu au mai avut loc si mi s-au ruspt membranele. Deci cred ca poate fi f periculos pentru 4.
Succes! (in Romania stiam ca se fac embrioreducii doar la Timisoara insa nu stiu exact la ce clinica).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Intervin si eu, o fosta gravida prin FIV, insa una ghinionista.
La Timisoara embrioreductii face dr Budau Gheorghe. Daca iti trebuie nr de telefon, da-mi mesaj privat.
(Nu stiu cat de bun este pe embrioreductii, insa ca si dr care urmereste sarcini mai da si rateuri - eu sunt unul din ele. Am avut un fetus cu malformatii la creier si el nu a observat, desi cica ar fi cel mai bun ecografist pe sarcini din TM, plus ca el era si dr cu care ar fi urmat sa nasc...
Noroc ca am ajuns intr-un loc unde oamenii isi fac treaba cu responsabilitate si asa am aflat la timp ca bebele meu este bolnav).
Parerea mea este ca daca iti permiti, sa faci in afara Romaniei embrioreductia. Bafta maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Emily, imi pare rau ca trebuie sa treceti prin asta. Si eu as inclina spre o clinica de la Viena, daca va permiteti. Va tin pumnii. Doamne ajuta!

Mirela, doar o trezire pe noapte? Super! Ma bucur ca sunteti bine!

in S 36+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput