Gravidute prin FIV(68)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Alina, pisucmic, sa va traiasca minunile, si sa va bucurati de ei la maxim.Nu stiu inca cum este sa iti tii in brate propriul copilas, dar vazandu-va pe voi atat de fericite...ma gandesc ca... la fel voi simtii si eu, o imensa bucurie.

Adria tu ce mai faci?Eu urmatorul control il am saptamana viitoare, am o gramada de intrebari sa-i pun doctorului, acum ca ma apropii cu pasi marunti de momentul mult asteptat.

Sarcina usoara, va doresc!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Melisa, asa e. Vei vedea si tu in vreo 2 luni cat e de frumos. Chiar daca uneori e greu si stresant - pt noi, care am avut ghinionul sa ne luptam cu colicile. Stresant pt ca mi se rupe inima cand il vad saracul cum se strange de burtica si plange... clar ca plang si eu o data cu el. Parca in ultimele zile e mai binisor. Dar, asa cum spunea si pisuc, e tare frumos, aproape incredibil. Uneori cand doarme in patul nostru ma culc langa el si ma uit la el cate o ora si mai bine...
Abia astept sa treceti prin starile astea si sa ne povestiti despre ele.
Va pup pe toate!

Mami fericita!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Luca are 1 luna si o sapt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

AMR @ 3 sapt !!!
Mai am doar 4 zile de munca si sper sa imi ramana macar o sapt de leneveala inainte de nastere. Ma am un singur lucru de cumparat: caciulita ptr bebe. Fiind vara nu mi-ar trebui, dar daca o sa fie o vara capricioasa?! Cred ca mai bine cumpar una.
Si in sfarsit am ales numele: Stefan. In ultima faza ramasesera Denis(preferatul sotului), Gabriel (preferatul meu) si Stefan.
Pisumic multumesc de urari
Melisa nu uita sa iei lista cu intrebari la eco. bafta
Alina daca lui Luca nu ii place afara ziua, incearca pe inserat. Iesi in prima zi doar ptr 10 min si apoi cu cate 5 min mai mult in fiecare zi. Daca nu-i place nu-l stresa. Am patit ceva similar cu David. Plangea ingrozitor la baie. O sapt l-am sters doar cu manusa de baie si apoi am incercat din nou. In primele zile il tineam in apa doar cateva minute, nici nu reuseam sa-l spal bine, dar a fost buna stategia.
pe butici

Petrecere 1 anisor Craciun 2010

David, puisorul nostru drag (17.02.2009) Primul Craciun 09

Bianca 37+ si mamica celui mai frumos copil din lume

Having a dream come true is a bleassing, not a right.

Mergi la inceput

Bianca, ce putin mai ai ! Foarte frumos numele pe care l-ati ales, sa-i aduca noroc! Iti las pm cu nr meu de tel ca sa ne anunti si pe noi cand se intampla?
Multumesc pt sfat. Cred ca e o idee buna sa stau cu el asa treptat si cred ca ai dreptate sa nici nu-l chinui. E ciudat ce se intampla. Sotul meu (care e plecat din tara, deci nu prea stie exact ce si cum) zice ca l-am invatat in brate. Dar nu cred ca e asta, pt ca acasa doarme in pat. Adoarme mancand, uneori il mai tin putin pe umar si apoi il pun in pat. Ma rog, nu e o regula ca adoarme imediat, dar de multe ori adoarme, asa ca nu cred ca e treaba cu tinutul in brate. In plus eu cred ca e si mic, 1 luna si 2 saptamani, inca nu realizeaza ce se intampla cu el... zic eu. Dar cine stie? Oricum eu cred ca vom depasi si momentul asta si vom ajunge si noi sa stam pe afara linistiti cate o ora, doua...

Va pup fetelor!

Mami fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Many, imi pare atat de rau!Putere si curaj sa mergi mai departe si cred ca va veni si ziua cand David o sa aiba un fratior sau o surioara!
Melisa, succes la control, sa fie totul bine! Eu am recoltat secretii din col pe la 20 sapt parca (neuronul meu de graviduta da semne de oboseala...) si mai recoltez la 36sapt.
Bianca, nastere usoara!

alina, pt Luca sa-i treaca colicile si sa se obisnuiasca cu plimbarile!
Gabi, Pisucmic, Mirela, Monas, pup toate mamicile noastre dragi!
Eu nu am mai scris pt ca ne-am mutat in casuta noua si nu am avut net si nici timp prea mult la dispozitie. Sper ca intr-o sapt-doua sa termin cu mobila, caratul cartilor si ce a mai ramas si sa ne pregatim pt marea intalnire
Pup toate fetele!

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oria77 spune:

Gascuta de fete pupa cu tot dragul proaspetele noastre mamici, Gabi, Pisucmic, Monas si Alina! Teoretic de luni va ingros si eu randurile, sper ca joi la testul de non-stres sa nu am vreo surpriza. Pe de o parte nu mi s-a explicat utilitatea acestuia, avand in vedere ca voi naste prin cezariana dar unde-au mers zeci de investigatii in ultimii 8 ani, mai merge una...

In rest momolutzele noastre s-au mai linistit, e drept ca nici nu mai au loc de bantuit ca pana acum, au ramas tot in capusor cu fata spre coloana mea asa ca din in cand imi mai infig cate un calcai cu simt de raspundere in coaste sau le mai ies... in relief in dreptul buricului subsemnatei cand la cea din dreapta, cand la cea din stanga, cand la amandoua concomitent - ceea ce recunosc, e destul de amuzant in ciuda presiunii pe care o resimt! Mai citesc cat mai am timp despre colici si alaptare dar vad ca fiecare puiut are "legile lui proprii si personale", in sensul ca fiecare mamica - Alina, Pisucmic, Monas se loveste de altfel de probleme in functie de personalitatea gagalicilor!

Peste o saptamana ne incheiem si noi odiseea la gravidute si trecem la mamici cu povestea noastra... Pana atunci multa sanatate gravidutelor, rabdare si nastere usoara!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Si noi am crezut la un moment dat ca David adoarme doar in brate dar frunzarind netul am aflat ca multor bebelusi nu le plac spatiile largi in jur si ca au nevoie de timp sa se adapteze. Dupa atatea luni la caldurica in burtica le e greu sa se obisnuiasca cu lumea asta mare. Acesti bebelusi prefera sa doarma infasati. Asa a fost si cu David, cand il puneam la somic il infasam, mai mult simbolic, si adormea singur. Pe la 3 luni a decis ca nu mai vrea. Cand avea 4 luni am mers in RO si nu a vrut sa doarma in patut ci in carucior, acolo s-a simtit el bine si in siguranta. Timp de 2 sapt 'parcam' seara carutul in dormitor langa patul nostru. La intorcere a revenit la patut. Cum spunea si Oria fiecare puiut are 'legile lui proprii si personale'
Alina astept PM cu nr de tel. Sotul nu stie cum sta treaba cu forumul si mie imi va trebui probabil 1 sapt sa revin. Asa ca mai bine trimit mesaj. Ai rabdare cu Luca si ia-l cu binisorul, vorba romanului, faptul ca i-a placut in marsupiu ma face sa cred ca are nevoie sa te simta aproape. Sunt mamici care si in casa isi tin bebelusii in marsupiu. Stiu ca da dureri de spate uneori dar ce nu facem noi ptr puisorii nostrii.
Sa visati cu ingerasi

Petrecere 1 anisor Craciun 2010

David, puisorul nostru drag (17.02.2009) Primul Craciun 09

Bianca 37+ si mamica celui mai frumos copil din lume

Having a dream come true is a bleassing, not a right.

Mergi la inceput

Adria, sa stapaniti sanatosi casa cea noua si sa fiti cat se poate de fericiti in ea!

Oria, asa de putin mai ai si tu! Iti dau si tie nr meu de tel sa ne anunti? Ai dreptate, si eu am citit cat am fost gravida, mi-a prins bine, am retinut multe chestii, dar mi-a luat ceva timp pana sa invat ce vrea, ce ii place si ce nu ii place lui Luca. Si inca invatam. Dar pot spune ca abia acum, la 6 saptamani, am reusit sa ma mai relaxez putin, ne-am adaptat, ne-am obisnuit cat de cat.

Bianca, m-am gandit si eu la treaba cu spatiile largi. Oricum, am hotarat sa nu ma mai stresez asa tare. Cat sta in carut bine. Nu mai sta, il iau in brate si-l impac. Sau il pun in marsupiu. Asta e. De ce sa ne chinuim...

Restul gravidutelor si mamicilor? Toata lumea bine, da?
Va pup!

Mami fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

adria si balute si din partea noastra

azi am facut 5 luni, nush cand au trecut
deja ne diversificam de zor, avem 2 mese solide in program
ne cam strambam noi la legume, dar pana la urma le mancam, ni le indeasa mami pe gat cu drag si spor

in rest sunt niste nazdravani
acum au adormit, in jur de 5 decolam afara

fetelor sarcini si nasteri usoare

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor poftiti la capitol nou

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput