FIV288
Raspunsuri - Pagina 11
brunadria spune:
maria imi pare tare rau ! fi curajoasa ! si mergi mai departe!
nicole te asteptam cu un rezultat pozitiv!
bafta!
daniela mobilizeaza te si bafta ori unde ai face!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
Nicolle88 spune:
Va imbratisez pe toate si va multumesc pt incurajari!
Azi la 17.30 va trebui sa sun si sa-mi spuna rezultatul!
Mi-e teama de raspuns mai ales ca de dim am avut o scurgere maronie. Stiu ca poate sa fie de bine dar mai stiu ca poate sa fie si de la CM!
Totusi stau cumintica si linistita pana dupa-amiaza. Ce-o vrea DD pentru noi... pana la urma numai EL hotaraste soarta noastra!
maria08 spune:
Nicolle: Asa tarziu??? Doamne Ajuta ca ziua de astazi, o sarbatoare speciala, sa-ti aduca o veste buna si tie!!!
Nicolle88 spune:
Maria, multumesc din suflet! Se apropie momentul si ma ia cu tremurat! Da, asa tarziu ca am ajuns dupa 9.30 ca a fost foarte aglomerat . Daca aj pana in 9.30 pana acum aflam, dar asta e!
Va poop si va scriu in jur de 18.00.
catalina2307 spune:
Maria, acum am citit postarea ta...imi pare tare rau.
Exact in urma cu 3 ani faceam primul ET....un ET fericit cu deznodamant nefericit. Au fost 3 ani grei....cumpliti....cu multe lacrimi...dar in cele din urma s-a intamplat.
Nu va pot spune decat un singur lucru. Putere mult, speranta si incredere. Trebuie sa fie!
Va pup si va sunt alaturi chiar daca nu mai citesc zilnic.
maria08 spune:
Catalina: Multumesc. Stiu povestea ta, te admir pentru perseverenta si pentru puterea de a merge mai departe! Sper ca intr-o bun azi sa pot spune si eu : AM REUSIT!! Sunt deja 6 ani si jumatate de cand ne dorim un bb, dar primul FIV l-am facut in 2009......
Nicolle:
many_bani spune:
Eu nu sunt in Buc. dar am tot tras cu ochiul pe aici. Felicitari Nicolle, sa ai o sarcina linistita si frumoasa
mami de Vlad (29.10.2009) si 6+
Multumesc Doamne!