Recomandare ortoped bun!Va implor!

Recomandare ortoped bun!Va implor! | Autor: firicel

Link direct la acest mesaj

Povestea mamei mele incepe acum cativa ani buni cand in drum spre tatal ei,proaspat diagnosticat cu cancer(faza terminala) a avut un accident de masina.Accident in care atat ea ,cat si sotul ei au suferit fracturi.Fractura mamei insa a fost foarte grava(de femur) si a fost de urgenta trimisa la Bucuresti.Mentionez ca locuieste in Tulcea.
Dupa un adevarat cosmar ,a fost intr-un sfarsit operata dar operatia nu a fost reusita.In sensul ca osul s-a sudat intre timp dar total gresit pentru ca nu a fost aliniat corect.Mama sufera zilnic dar ii este foarte frica de o a doua operatie si nu stie unde sa mearga.Are 53 de ani -dar a imbatranit prematur datorita accidentului.N-a apucat sa-ti vada nici tatal pe patul de moarte si nici la inmormantare n-a mai ajuns.Este in carje de atat amar de vreme.

Va rog frumos,daca cunoasteti un ortoped bun sa mi-l recomandati.Am inteles ca la Spitalul Sf Ioan din Bucuresti sau la Spitalul Universitar.Chiar si in Constanta .De preferat ar fi sa fie in zonele antementionate sau alte locuri din tara.Ar fi mai usor la Bucuresti sau Constanta pt ca este mai aproape de Tulcea si in Bucuresti avem rude de o pot vizita in spital.

Va multumesc anticipat si sper ca cineva sa-mi raspunda.Trebuie sa fie un om cu multa experienta si nu conteaza banul atata timp cat isi va face treaba.
O zi frumoasa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana971 spune:

Dr. Mihailide, Spit Foisor;foarte aglomerat, programarile se fac la perioade mari , dar merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Multumesc mult Roxana!O sa-i transmit Mamei detaliile pt ca sa-si faca programare din timp.
Sper sa mai primesc si alte sugestii....va depinde de ea incotro se va indrepta.Daca nu te superi tu ai apelat la acest doctor sau stii de el doar din auzite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sarasvati spune:

Dr. Florin Bica, spitalul Bagdasar-Arseni, clinica Medconsult
Dr. Codorean, Spitalul Militar, clinica Medsana
Am fost la amandoi pentru niste probleme cu genunchii si mi s-au parut buni profesionisti si OK ca oameni.
Am auzit lucruri bune si despre dr. Marius Filip de la Spitalul Universitar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Dr. Petrec Serban, spitalul Sf. Ioan din Bucuresti.
Iti trimit nr. tel. pe PM.

Multa sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Multumesc frumos tuturor pentru sugestii!Este un inceput pozitiv-Mama se simtea complet neajutorata.Acum are cateva optiuni...deci are de unde alege.
Weekend placut si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana971 spune:

imi pare rau de intirziere; au apelat la dr Mihailide mama mea si mama unei bune prietene. E o.k.

Mergi la inceput