LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***312***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

A nascut georgyjuly!!!

S-a nascut bebe Sebastian Andrei la 0.18, dupa o ora de travaliu foarte intens, 3.470 kg.

Felicitari!!!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Intru si eu sa urez si virtual sarbatoritii zilei care mai de care

La multi Anastasia, frumoasa frantuzoiaca !! multi mamicii haioase foc !!

La multi ani Andrei, baiat excelent, vorba lui Chiti !! trimitem si o gramada de mamicii lui care este o lady de lady

La multi ani Calin , baiat scump la vedere !!! mamica luptatoare si castigatoare !!!

UALI

SHASA
Cuscra draga, mi-e dor de tine, azi din pacate am uitat sa te sun dar maine nu mai scapi

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Noi suntem mai bine, Ada a tusit azi noapte de la 5 pana la 6, de nu mai stiam ce sa-i fac, la un moment dat imi zice mami nu mai vreau !! sa tuseasca bineinteles pana la urma am adormit din nou, ea mai mult, eu mai putin

Si la noi a fost o vreme de mers la strand, sper sa nu se strice iar in wkd

Am admirat-o si eu pe Micsunica cea timida si frumoasa foc
Gianina

Mireal, in prima faza cand ma uitam la poze, ma tot gandeam, cine e fetita din poze ? fain fecior ai

Anaan, cum fu tortul ??

Andiaroro, tu cu ce bunatati ne servesti ??

Mababei, ai promis ca intri la raport !!si nu vii cu mana goala, sper

Mergi la inceput

Denisamada, cornuletul sa-i treaca repede si fara urme bubitele !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

L-am pus pe Theo la nani.Theo va multumeste pt complimente .Ramona, e bine ca ai gasit o varianta pt baie.O pupam pe Adela sa se faca repede bine sa poata merge la gradinita si afara.Georgy, felicitari pt. bebe.L-am vazut pe Luca, ce mandru era, se vede ca si-a dat seama ca el este persoana importanta din aceea zi.Si am salivat si la bunatatile de pe masa.Sper sa ma descurc si eu sambata cu preparatul aperitivelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Novus, ce luati pt tuse? Ca si noi ne chinuim de vreo 2 saptamani, nu mai tuseste foarte mult,dimineata, dar tot tuseste.Pe Ada, sa-i treaca tusea ca e urata pt ei.Eu am probleme cu gatul tot de vreo 2 saptamani,ma mai lasa cateva zile, iar ma ia.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mireal

Novus, ce luati pt tuse? Ca si noi ne chinuim de vreo 2 saptamani, nu mai tuseste foarte mult,dimineata, dar tot tuseste.
Pe Ada, sa-i treaca tusea ca e urata pt ei.

Noi luam Humex expectorant ca la ea e tuse din aia productiva
Sanatate si voua !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Georgy, felicitari pentru bebe! Sa fie sanatos si sa va bucurati de el!

Monnvas si Pisik, abia acum am vazut ca m-ati sunat - va multumesc ca v-ati gandit la noi - dar fiu-meu a fost prins de febra triciletei si, desi am iesit initial doar in curte s-o probam, am ajuns sa cutreieram tot cartierul cu orele, telefonul ramanandu-mi acasa. Tici a fost megaapreciata, desi nu-i deloc cine stie ce, insa are claxon? are oglinzi?...areee, deci pentru Gulie e cea mai cea tricicleta din lume!`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Mababei, ai promis ca intri la raport !!si nu vii cu mana goala, sper

Buna seara!

Greu, greu, dar am ajuns si eu! Acu', ca-i putin cam tarziu, va ispitesc doar cu o gurita de sampanie si o feliuta de tort!

Multumim pentru frumoasele urari! Stiu ca nu ne-am mai aratat ochisorii de ceva timp pe aici dar am o perioada incalcita si mai dureaza putin pana se limpezesc "apele teritoriale".

La multi ani celor patru (fantastici ) sarbatoriti de astazi: Anastasia, Andrei, Maria Teodora si puiului meu iubit, Calin! Stiu ca fiecare are cate o "putere" speciala dar au in comun puterea de a ne face fericiti si impliniti si le doresc sanatate si sa ne tina la fel de "vii" in continuare.

La multi ani, Inapreda, Simplyana, Shasa, Uali! Sa fiti fericite fete dragi!

Felicitari Georgyiuly! Bun venit bebe Sebastian Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Pupam si noi cu drag sarbatoritii de azi, repede, pana nu vine Monnvas sa stinga lumina.

La multi ani ghiocei dragi!!!

Anastasia
Andrei
Calin
Maria

Pupam si mamicile, ca tare dragi ne sunt!

Vazut si Micsunica frumoasa si timida! Si pe mami frumoasa, eleganta si mandra tare!

Cornuletul are bubite? Ce bubite? Poate e mac. Pupam sa treaca repede si sa n-o supere.

L-am vazut si pe Lucian la chef. Ai baieti tare frumosi Simona!

Ah si sa nu uit de maicile sarbatorite: Uali si Shasa!

Mergi la inceput