LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***312***
Raspunsuri - Pagina 22
denisamada spune:
Vazut pozici cu Micshunik la serbare si Rares cu shapk! 
Ma retrag la pus pe picioare vastele apartamente, ca parca toate-s cu susul in jos!
Cred ca o sa incep cu o cafea, ca parca nici eu nu prea stau in pozitie fiziologica. ![]()
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ilinca_M. spune:
Neaparat tre sa intru in ziua asta mare, plina de personalitati!!!
Sa urez LA MULTI ANI FRUMOSI SI SENINI minunatului ANDREI Mandra-Gulioara, baietas poznas!! LA MULTI ANI celei mai dezinvolte si hotarate ghiocele, ANASTASIA!!! LA MULTI ANI CALIN cel nazdravan pe care nu ni l-a aratat mamica lui de multa vreme la mutritza si LA MULTI ANI MARIA TEODORA, ghiocica si mai rara caci Mititica n-a mai dat pe-aici din preistoria gravidelii![]()
Si acum trecem de la grupa mica la grupa mare: LA MULI ANI, SHASA!!! Fa-ti macar un pic de timp si pentru noi, caci ne e dor de tine!!
Ilinca_M. spune:
Io azi am avut o zi tare obositoare si speram ca ajung acasa si culc mandra, pe naiba, ca nu vrea sa doarma. Azi a fost incredibil de cald pe-aici, zici ca era sfarsit de mai.
Am vazut Micshunica; pai eu daca o vedeam stand asa sfioasa si spasita in secunda 2 eram la ea si-o pupaceam de-o zburataceam toata!! Gianina, tu cum ai reusit sa te abtii? Da' se vede ca e maaaare, pai numai cand te uiti la pantofiori, cred ca cu aia va merge Sophia in clasa I:)))). Si pe langa ceilalti copii mai "varstnici" e mare!! Io nu stiu ce sa zic de Phiphi a mea, daca bine am vazut cat are inaltime, acum ma tot uit sa fac comparatii:))). Si gama inaltimilor e asa de largaaaa...sunt copii de 14-18 luni cat ea si altii de 2 ani- 2 ani si 3 luni...tot cat ea:))). Asa ca ma gandesc ca gama e larga si stau linistita, chiar piticot ca mine nu ramane ea:))). Numai ca eram intrigata ca ea pana la 1 an tare bine a crescut in lungime, mereu era printre primele ghiocele, dar in ultimele luni vad ca nu mai creste tare vizibil...
Ah, am vazut minunatia lui Mireal, maiculitza ce ochi mari si superbi are si ce carlionti
O frumusete de baiat, dar de ce sa ne miram, ca e copia mamicii;).
Gianina34 spune:
ilinca - nu te mai stresa cu inaltimea
eu acum am 173 cm iar pana la liceu eram penultima din clasa la inaltime, piticoata piticoatelor (ca sa nu mai spun ca ultimii 2-3 cm i-am crescut in primul semestru de fac)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si unsprezece luni
Gianina34 spune:
floricule - acum am apucat sa admir rareselu-frumuselu
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. [Am vazut Micshunica; pai eu daca o vedeam stand asa sfioasa si spasita in secunda 2 eram la ea si-o pupaceam de-o zburataceam toata!! Gianina, tu cum ai reusit sa te abtii? Da' se vede ca e maaaare, pai numai cand te uiti la pantofiori, cred ca cu aia va merge Sophia in clasa I:)))). |
pai nu v-am povestit cu mi s-a pus un nod in gat? si de-abia am reusit sa ma abtin sa nu vars rauri de lacrimi

iar cu papuceii, ce sa zic... la asa inaltime(94-95) trebuia sa aiba si tapita pe masura, nuu?
sambata i-am cumparat ghetute si pantofiori de gradi marimea 24

adrisimo28 spune:
A nascut georgyjuly!!!
S-a nascut bebe Sebastian Andrei la 0.18, dupa o ora de travaliu foarte intens, 3.470 kg.
inapreda spune:
Wow, felicitari mamica mindra cu 2 puiuti.
Adrisimo, iti multumim si tie de vesti bune. 
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrisimo28 A nascut georgyjuly!!! S-a nascut bebe Sebastian Andrei la 0.18, dupa o ora de travaliu foarte intens, 3.470 kg. |
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
simonapro spune:
Felicitari Georgyiuly, sa va traiasca baiatul, sa va aduca multe bucurii 
La multi ani ghiocei dragi Andrei, Anastasia, Calin Cristian si Maria Teodora, sa aveti o viata fericita alaturi de cei dragi 
Mamicilor de ghiocei: multe
si 
La multi ani si fetelor Uali si Shasa, sa aveti parte de multe bucurii 
Am vazut si pozele cu micsunica, care m-a impresionat tare mult cu sfiala ei, o dulcica, la fel si Anastasia cu buclutele ei si Teo dragalas foc 
Am reusit sa incarc si pozele de la petrecere, din pacate n-am observat ca nazdravanul meu a umblat la el dimineata si si-a facut o gramada de poze si normal ca a murdarit si obiectivul, dar au iesit cat de cat: https://picasaweb.google.com/symona0323/Luc2Ani#
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
andiaroro spune:
La multi ani, Andrei-Gulie-Smecherie!![]()
La multi ani, Calin-Nastrusniciosul!
Multumim de gandurile bune.
Pe frontul de vest se combate la greu:38,9 la termometrul dr, rinofaringita+conjunctivita.
Asta nu o sa ne impiedice sa facem chef cu deghizari ca asa a cerut frati'su
... cu care fug acu' la gym.