LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***312***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

INAPREDA

SIMPLYANA

Sa fiti fericite, linistite si implinite, fetelor !!!

Noi am cam terminat cu raguseala si am inceput cu tusea sper sa ne revenim rapid, oricum Ada n-are nicio treaba cu boala ea e int-o forma de zile mari, aseara facea spectacol in fata pritenilor nostri pana a apucat-o tusea si am linistit-o eu

In rest, toate bune

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27
daca gusta din mancare si nu o vrea zice direct" nu patze!!!" si s-a terminat! nici vorba sa mai intre vreo gura din mancarea aia;

Oooo placa asta o aud zilnic de vreo jumate de an incoace
ata nu pace, ata nu bun !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani tuturor ghioceilor si mamicilor ce-si serbeaza zilele de nastere!

Noi tot mucosi...dar mai bine...

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
..Deci: cum mai stau tufetitele si baieteii la capitolul inaltime/ greutate? Sophiphi cred ca e la grupa mica cu 81 cm si 11.200 kile...sper ca pana merge la liceu o depaseste pe piticania de ma-sa

Noi avem vreo 88-89 cm si 11.300-11.400 kg
Sophihi frumusica mititica !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
..Deci: cum mai stau tufetitele si baieteii la capitolul inaltime/ greutate? Sophiphi cred ca e la grupa mica cu 81 cm si 11.200 kile...sper ca pana merge la liceu o depaseste pe piticania de ma-sa

Noi avem vreo 88-89 cm si 11.300-11.400 kg
Sophihi frumusica mititica !!

Noi vreo 13 kile si 92 sau 93 cm. Da, stiu, baschetbalist...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

...noi avem 82-85cm si......~9kg
Asta e ! este a mea,sanatoasa dar "balerina"

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

INAPREDA

SIMPLYANA

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Andrei are cca 13 kg( mai precis 12.600; 12.800, 12.900, in functie de cat de plin e burdihanul) si avea 91-92 cm acum vreo trei saptamani. Azi, cand se trezeste, purced la o noua masuratoare. Oricum, Ilinca, tu nu te lua dupa dimensiunile baietilor, ca astia-s mai ciolanosi si, cred ca, si mai mancaciosi.

Eu am facut tortul. Bine, inca nu-i finalizat: blatul e la congelator in asteptarea taierii si umplerii, iar crema e in frigider. Sunt multe ingrediente, dar, in rest, nu mi s-a parut greu de facut. Sper sa nu o dau in bara tocmai la operatiunea finala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Simply, ma dedau eu la mancarea si beutura de la tine, ca vad ca fetele astea au dezertat; probabil sunt toate la plimbat odraslele. A mea odrasla doarme, de-aia stau eu la forumeala.

Chatonel, sa va bucurati unul de altul haladuind prin locuri faine si rasfatandu-va cu papa bun mi se pare o modalitate superba de a sarbatori ziua Dragoanei. Asta as face si eu, daca barbatu-meu ar putea evada de la serviciu; oricum, cu el sau fara el, eu si fiu-meu o sa ne bucuram unul de compania celuilalt maine si o sa-l fac eu sa simta ca e maaaaare sarbatoare, chiar daca pentru majoritatea oamenilor e o banala zi de luni.

Adee, zi-ne ce mai face Ariana, ca de multa vreme n-ai mai venit la un raport. Eu mereu o admir pe Picasa, cand pui poze noi, ca, se stie, are zambetul meu favorit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:

Bon dimineu, tufete.
Io ieri am avut revelatia ce pititica e fiica-mea!! La centrul de joaca era o masuratoare de-aia pe perete, ca noi n-avm si cat a stat (ca n-a prea vrut, avea treaba!!!) am vazut ca abia sare de 80, e intre 81 si 82 de cm...Cand m-am uitat sa vad unde e 92-ul micsunicii m-a luat cu ameteala, ce sus era fatza de Phiphi:))). Si mi-am amintit si ce mare era Gazulina la Sovata pe langa ea...acum in ultimele poze unde era cu Bianca par de-o inaltime, deci ele clar au peste 90...Deci: cum mai stau tufetitele si baieteii la capitolul inaltime/ greutate? Sophiphi cred ca e la grupa mica cu 81 cm si 11.200 kile...sper ca pana merge la liceu o depaseste pe piticania de ma-sa

Ariana are 83 cm si vreo 12,5 kg deci si ea e pitica dar cu burta mare

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput