Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

si....

Deci....avem primul delfinas!!! Andrei Ioan de racusoru'
Mesaj de la racusoru':
"neata' uite ca m-am bagat in fata! Bebe a iesit rau la stres test, nu ii mai batea bine inimioara si m-au bagat in cezariana de urgenta la 12 noaptea. Bebe a avut la nastere 2680 gr, 50 cm si nota 9/10. I-au pus mascuta ca nu repira bine. Acum i-au scos-o sa vada cum reactioneaza. Doamne ajuta sa fie bine mititelul! Mi-e frica pentru el!"

gata cu nostalgiile

... Ce am mai plans cand ai nascut....Aveam emotii si plus hormonii sarcinii...mi-am sunat sotul plangand si el a crezut ca eu nasc.....Asa tare m-a emotionat venirea pe lume a delfinasului sef caci abea atunci am realizat cat de putin mai era pana imi voi tine si eu comoara in brate.....

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

nici o carie

doar o mica operatie la maseaua de minte, ca nu reusea sa sparga gingia si tot face infectie acolo

mai zic de fiu'miu ca nu reusesc sa sparga gingia dintii, pai eu cu maseaua asta de minte ma chinuie de cativa ani si nimic nu am inca nici o masea de minte astept inca sa imi vina mintea la cap

Mergi la inceput

OANA eu nu am ce sa spal la Andrei

daaar,am vorbit azi la dentist (sotia dr este dentista de pitici) si zicea ca e bine sa ii duci de mici, cand au cativa dintisori, ca sa vada cum li se dezvolta maxilarul, sa fie totul ok. adica controale perioadice de rutina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Natali doarme de la 11.20.

Mamici, cam de pe la ce varsta incep copiii sa doarma doar o singura data pe zi?

Va intreb ca Natali, desi se trezeste in jur de 7 dimi, greu o mai adorm pt primul somn, desi da semne clare ca vrea nani. Inainte adormea pe la 10, 10.30. Acum in jur de 11 adoarme. Primul somn e in medie de o ora. Dar de multe ori doarme si cate doua ore si ne decalam tot programul dupa, de ajung sa-i dau gustarea de dupa-amiaza in loc de cina, la 18.30 - 19 (inainte era 17.00-17.30).

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Pana acum o saptamana Raducu dormea pe la 11, asta era primul lui somn de peste zi. Acum il avem la 12.30....eu zic ca s-a marit si din cauza asta sta mai mult treaz si mai ales ca acum doarme mai mult ziua....de ceva timp n-a mai avut un somn de 1/2 ora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

Crispo nu am intrebat doctora de vitamine, si cred ca nici nu ne da, el recuperase ce slabise ,la ultima cantarire avea 8880 gr, acum cred ca slabeste din nou .
Ma gandesc sa nu aiba alta problema de refuza in felul acesta mancarea.

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010

Eu zic sa-i faci niste analize, vb cu dr!...oare sa fie dintisorii?

Multa putere mami si-l pe Ducu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Paula am cautat acum pe net si vad ca ii zice Olynth Aromatherapy vaporizator electric ,Si eu caut pe net in vreo farmacie daca nu gasesc pe aici

Noapte buna,ma duc sa ma culc ca n-am mai dormit bine de vreo 3 nopti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Delfinas sef
Stefan Calin
Victor de Ilinca
Matei Gabriel de creatza11
Adina Stefania de Lauri_ca

La multi ani Danuta-bel

eladea, cris2010 piciorul e mult mai bine, nu ma mai doare si nu mai e umflat, dar mai am de luat antibiotic.
Cu mancarea, ieri a mancat cam 40-50g, azi cam 90-100g, depinde cred de preferinte. Azi i-am dat prima data din borcanel, Hipp de piersici si i-a placut, a mancat un borcan mic intreg.
Cu programul incercam sa ne tinem de el, dar mai sunt si abateri, de exemplu ieri si azi nu am reusit sa ii dau supa la 1-2, ci la 3.
Oricum nu ma mai stresez cu cat mananca, vorba unui pediatru, nu exista adulti care mananca doar LM/ LP :))))

bamboletta intrebai ce mai iau de pe amazon, am niste prietene care vor jucarii, patut, recipiente pt stocarea hranei, eu o sa iau niste jucarii, am scris pe contul comun niste linkuri cu ce s-a comandat mai demult si pe acolo e si un link cu 4 carti dintr-un material..

roxana la multi ani fericiti impreuna si de acum inainte!

Am vazut-o si pe scumpa Mara cum se rostogoleste, si pe Isa cea frumoasa
Alice harnicuta ai fost azi

crispro, tu te stresezi ca nu se misca Vladut, eu ca nu mananca Bianca. Ea de fapt mananca, in ritmul ei, dar na, citesc la voi cantitati din astea mari si fac comparatie.
Acum daca gandesc la rece, avand in vedere ca a papat 6 luni doar san, cum pot sa ii bag pe gat atatea alimente si mai ales atat de multe cantitativ?!

ilinca unde vad si eu pozele?

paula ai fost tare haioasa cu costumul tau de baie. Eu am zis ca imi iau un costum de baie babydoll Distractie faina la piscina maine!
Si eu plec in weekend cu firma la un teambuilding, cu sotul si Bianca (noi suntem la pachet toti 3) si i-am luat borcanele cu fructe, iar cu supa ii voi face de acasa si ii pun in borcanele de 400g si incalzesc acolo. Eu o voi tine in brate sau in carut sa ii dau papa.
La mine problema e dormitul, ca nu am patut pliabil si cu ea in pat nu am dormit niciodata

Ma bag la schimbat capitolul

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

ILINCA eu am facut atletism vreo 3 ani plus catarat in copaci, jucat fotbal cu baietii sotu' activ nevoie mare prin toata curtea cu verii, asa ca nu se pune

Dar ANDREI era lenes cand era mai mic, acuma doar ca nu se ridica sau nu merge in 4 labe cu fata in rest e ca un titirez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

nu mai apuc sa va mai scriu..

ieri mi-a adus Andres un trandafir,pitit la spate.

Miguel e marait,se trezeste des,ii iese si lui PRIMUL DINTISOR .a iesit deja coltisorul.nici nu suge bine,se enerveaza rau si se intoarce pe burta..

azi ma duc la bucatarie ,pe el il las cu Andres in patul meu,si patutul lui il lipesc de pat, ca sa nu cada.s-a pus pe burta,si a inceput sa impinga patutul cu picioarele ,l-a distantat de pat,si a inceput sa mearga precum racul inapoi pe burta,si il aud pe Andres:"MAMIIIIIIIII,A CAZUT MIGUEL !" am alergat intr-un suflet,el era in cur ,jos,intre patut si pat,si radeaaaaaaaaaa ! deci nu a cazut,s-a scurs in picioare,s-a lasat in fund si apoi vroia sa scarme la sertare .
pana acum nu a cazut deloc.(Sofia imi luase cateva cazaturi la varsta asta)
am sa pun poza pe fb,cu ce fatza avea el acolo jos !

Mergi la inceput

PAULA eu il puneam pe un scaun si il tinea tati sau pe canapea, singurel, daca voiam sa ne refugiem de zgomote

distractie placuta

Mergi la inceput