Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 13
crissy77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Legat de copii care nu vorbesc:nasa sorei mele are o fetita de 2 ani si 2 luni.Parinti cu bani,care vor sa fie la "MODA" prin aplicarea de batai zilnice (in jur de 3-4) pe motive ca -trb sa faca musai la oala dimineata -trb musai sa manance tot din farfurie si ce vrea mama-sa (de aici vomita zilnic si are abia in jur de 11 kg) -ca are prea multa energie si "trb sa stea cuminte" -trb sa adoarma la 10 seara fix Daca nu indeplineste conditiile isi ia palme peste fata si spate sau in cap Iar cum mama-sa e mai preocupata sa stea la cafele,sa isi faca unghiile si alte minunatii,copilul e pus la TV,la 10 CM distanta cu ochii,nu m ci cm,si abia leaga 2 cuvinte.Iar la gradi nu va merge ca va raci Iar sora-mea (alta desteapta) in fiecare week-end,cand merge in vizita,ii baga pe gat copilei niste miere de albine de la firma mult indragita de ea "Forever Aloe Living" ca "am dat la multi copilasi care nu vorbeau si imediat si-au dat drumu la gura" Desteapta si ea ca o scandura!!!!! Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
Copilul ala va fi marcat pe viata, va fi retras, fara prieteni. Cand va mai creste va face exact invers cum zice mama si tata, va fi nefericit, va avea esecuri pe toate planurile. Da Doamne sa ma insel...
Bataia rezolva o singura "problema": descarcarea frustrarilor parintilor, probabil se simt mari si tari ca ei sunt sefii si ca se intampla exact cum vor ei. Copilul ce invata din asta?
crispro spune:
Bambi, asa statea si Vlad, cum zici, aplecat in fata, ca nu suportam sa il vad asa, cu coloana stramba. Acum sta bine, dar parca nu asa drept. Is mici inca.
Sa-l ajutam pe Alex
crissy77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui matusa77
merci! putin, putin mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei ) 15 iulie 2010 |
Deci sa inteleg ca si mami e mofturici la mancare?
racusor2010 spune:
Stiti ce fac? Astept la dentist si imi e o foooaamee si nu a intrat nici programarea de 2.30
Si o frica daca gaseste brontozauri care eu nu ii vad
lauri_ca spune:
Am vazut-o pe Mara ce frumos se rostogoleste!
Incep si eu ca si Crispo, Stefi nici gand sa se intoarca de pe burta pe spate, abia de curand se intoarce pe burta dar nu cu intentie, mai mult din gresala si pe urma plange, se culca pe burta si intinde mainile in fata parca ar inota ca o broscuta. In fundulet sta f. bine si se joaca.
Eu cred ca Vlad e doar f. cumintel si linistit ca un ardelean si daca e fricos asta nu e un lucru rau pana la urma, va fi mai ferit de accidente, decat sa se arunce in cap sau la varsta mai mare sa fuga in fata masinilor mai bine asa.
Matusa nu te supara ca nu mananca, e bine la greutate, poate trece si el printr-o faza, si noi avem zile cand nu ne atingem de mancare , nu?
Apropo de dormit Stefi de vreo luna doarme o data pe zi cam 3 ore, daca doarme mai putin mai prinde rar cate o repriza de somn mai scurta. Cred ca depinde de prog. general de somn, ora de trezire dimineata sau de culcare seara. Normal cred ca e sa stea treaza intre 2 si 5 ore la rand.
bumblebee spune:
Matusa, imi pare rau ca esti ingrijorata cu Ducu, sper totusi sa fie de la rosu in gat lipsa de apetit. In afara de asta, la ce te mai gandesti? La viermisori? Sau la faptul ca si-a schimbat el dorinta de a manca?
Cat despre strip-tease masculin sau cel feminin, eu am fost la un show cu dezbracacioase si vreau sa va spun ca a fost muuuult mai vulgar. Oricum, noi am fost pur si simplu ca fetele, nu am mai iesit intr-o formula de genul asta de vreo 3 ani si 1 data pe an(sau mai rar) chiar ne face placere. Nu are nicio legatura ca ne-am plictisit de barbati sau de socializat impreuna, no way!! E ca si cum ne-am fi inalnit la o cafela mai multe fete (ca erau si barbati in curu' gol si noi urlam pe acolo... amanunte)
Am vazut emisiunea despre diversificare ieri, nu pot spune ca m-a dat pe spate individul, adica noi cele de aici le am stim pe toate , ce m-a surprins e ca recomanda cam multa carne (cam 100 g/zi) si porc dupa un an (eu pana acum am auzit numai dupa 3 ani), eu oricum nu voi tine cont de asta...
Am mai vrut sa spun cate ceva, dar...
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 7
crispro spune:
Bambo, am gasit aplicatia, imi plac melodiile! Dar tu lasi pui muzica doar la inceput de somn? sau pe toata durata somnului??
Sa-l ajutam pe Alex
Alice_Elena spune:
alina, eu nu am vrut sa va supar, imi ziceam doar parerea. sunt sigura ca ti-a prins bine o iesire dupa atata timp cu bebe, si chiar va admir ca ati petrecut de ziua femeii.
eu sunt cea mai mica dintre voi si nu imi mai arde de nici o culoare sa ies in club :)) prefer sa stau cu gasca acasa, sau la o cafea, sau cu sotul meu sa ne uitam la un film. acum prefer sa stau cu mara
cred ca m-as simti super aiurea in cluburile din bucuresti
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
racusor2010 spune:
Andrei are 9 luni si nu face atatea ca raul, paul, antonia n dar sunt relaxata, pentru ca este perfect pentru varsta lui. E foarte activ, de vreo 2 saptamani de cand ne jucam doar pe covor are o energie debordanta, se intoarce, se ridica, se arunca dupa jucarii, merge in 4 labe, dar cu spatele, e tare simpatic. Dar inca nu se ridica.
Sunt fericita ca la kineto am fost la ultimele 2 sedinte si chiar i-au spus bravo la orice, mai putin la mersul in 4 labe
Daca va puteti inchipui, nici cu ajutor nu vrea in fata, si in spate a mers cat e salteaua de lunga si ar mai fi mers
In fundulet sta foarte bine, acum din orice pozitie se ridica in fundulet
Iar la masa este nebunie totala. Mai nou ne scuipa cu mancarea sau pana mu baga el manutele in mancare sa testeze nu deschide gurita
Fiecare copil e cu ritmul lui, asa ca fiti linistite mamici dragi
CRIS poti sa cauti pe cineva sa vina acasa sa va faca kineto ca sa te mai relaxezi , dar vladut e bine . Te pup iubita
rodyka spune:
citat din mesajul lui crispro Tu fete, eu il tin pe Vlad asa pe un picior de-al meu , el stand cumva in fundic si sa ajunga cu picioarele jos (ca si cum ar sta pe un scaunel sau o scara) si tot ii arat lucruri mai sus, la care sa ajunga, sa se ridice- nimic. L-am pus iar de un milion de ori pe burta, ii pun in fata un pachet de servetele, ca e innebunit dupa ele, si sa se intinda la ele. NIMIC!!! il imping din spate, sa ii arat mersul in 4 labe- nimic. Dar nici macar ca o rama nu vrea. Si vad ca s-ar intinde (are impresia ca i se vor intinde mainile daca se screme), dupa care lasa capul jos, nervos, si plange. no!!! treaba-i asta??? stiu bine ca fiecare cu ritmul lui, dar cand vad atatea rostogoliri si primi pasi si al meu nimic, ma enerveaza! Macar bine ca are dinti, am scapat de alt stres. Eu nu cred ca Vlad e rau, adica imi pare copil cuminte, doar ca noaptea imi testeaza nervii. Dar toata lumea se mira de el cat e de cuminte. Bine, cu conditia sa stai cu el. Se joaca cu jucarele (uneori 10 min, alteori si o ora), dar sa fii si tu pe zona. Sau sta la perdele, la apa (ii place sa o auda/vada), dar sa fii cu el.. si poate ca e linistit de felul lui, eu tot asa zic...si de asta e si lenes. Si mai sper ca iesitul dintilor sa fie si asta unul din motivele lenevelii lui. Hai ca va stresez maxim cu copilul meu inactiv. |
cris, eu cred ca mai bine de jumatate din delfinasi nu fac de toate. eu te cred ca ii vezi pe Mara, pe Antonia, pe Raul, pe Paul, pe Bogdan (ooo, ii stiu deja foarte bine si dupa nume si dupa mame, parca-i vad in fata ochilor ) si te intrebi de ce altii fac si Vlad nu. nici Isa! nu s-ar ridica sau intinde mai tare (daca nu i se lungesc mainile, cum bine zici), dar tot tu ai zis: ardeleni, dom´le! . uite, eu daca o pun pe Isa in picioare sta, face si cativa pasi. mama zice sa o tin eu de manute si daca ii va placea mersul in picioare va incerca sa se ridice singura. eu nici in premergator n-am mai pus-o cu roti (decat asa ca suport, cate 10-15 minute). dar eu nu ma grabesc, imi place tare mult perioada asta de bebeluseala. cand incepe sa mearga e deja copil, vin altele si mai si!! si eu vreau sa profit cat mai mult de timpul asta, care nu se mai repeta!
cris2010, Isa acum cam o data mai doarme pe zi, in jur de 3 ore. asta cand se trezeste la 10.30 o ia somnul pe la 15-16, iar cand se trezeste la 8.30 pe la 13... eu faceam branzica cu lamaie, nu mi s-a intamplat sa nu-mi iasa - chiar daca e putin acrisoara... apoi am facut cu iaurt.
matusa, si Isa a slabit aproape 800 g cu bronsita asta si refuzul mancarii, sper sa recuperam... bine ca a avut de unde. pupam pe Ducu si pe mami a lui
paula, am tot vrut sa-ti spun ca pe noi ne-a prins foamea mare in oras o data, am intrat in carrefour si am cumparat borcanele si lingurite (chiar am gasit ieftin set de 5 lingurite -2 adanci si 3 normale- bpa free). pe dinafara inca n-am ramas
citat din mesajul lui crispro: Soacra a venit iar acasa, desi nu i-am cerut... l-a luat pe Vlad la plimbare afara, mi-l aduce dupa 3, cand trebuie sa il culc. maine pe la 4 merg iar la sauna si impachetari.. si acum merg sa vad ce mai halesc.. |
esti de toata coma! de fericire ca mergi la sauna te pui pe mancat!! eu zic sa-i comentezi maseuzei ce zic fetele de vanatai
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)