Cea mai buna vopsea de par
Raspunsuri - Pagina 3
daniela_b spune:
Super!!
Si eu as incerca balsamul colorant , am gasit o nuanta acolo pe care o caut de mult ( din patratica mica-mica din catalog pare ca e ACEEA!).
Nu poate fi comandata online? Sensiblu din orasul meu nu aduce nicio nuanta, observ.
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
asi spune:
A folosit cineva vopseaua asta Korres pentru a obtine o culoare deschisa?
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
accept92 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alinutza1979 accept92 iti multumesc din tot sufletul pentru recomandarea vopselei korres! |
Ma bucur ca informatia ti-a fot de folos!
maria_alexia 4M, deci din gama fier, este un fel de saten inchis ciocolatiu dar in lumina puternica are accente rosiatice-ruginii. Oricum este o culoare calda, mie imi lumineaza tenul foarte placut. Eu aveam si niste suvite intr-o parte a bretonului asimetric, fusesera rosii, se decolorasera si acum a prins pe ele o culoare foarte placuta, nu o pot defini prea bine dar nu e rosu.
daniela_b incearca aici...
http://biobunatati.ro/category.php?id_category=211
vad ca e mai ieftina ca in farmacie.
daniela_b spune:
citat din mesajul lui accept92 daniela_b incearca aici... http://biobunatati.ro/category.php?id_category=211 vad ca e mai ieftina ca in farmacie. Gandeste, gandeste, gandeste!!! - Winnie The Pooh |
accept92, azi chiar ca e ziua mea norocoasa, iti trimit un gind bun si zeci de multumiri, am gasit culoarea (cooper blonde) si abia astept sa o incerc!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Alinutza1979 spune:
citat din mesajul lui asi A folosit cineva vopseaua asta Korres pentru a obtine o culoare deschisa? |
Am vazut ca in catalog au si nuante de blond insa cred ca prind pe parul deschis de la mama-natura deoarece nu cred sa existe ceva natural sa deschida foarte mult culoare!
Daca ai par inchis cred ca trebuie sa-l decolorezi apoi sa aplici vopseaua!
off topic!
am gasit pe un site acest motto si mi-a placut foarte mult!
"Sa folosesti o gramada de cosmetice chimice in fiecare zi si sa te astepti sa arati bine pana la 80 de ani e ca si cum ai manca numai hamburgeri si ai vrea sa fii Kate Moss"
Dorsilia spune:
gerocossen, mie mi se pare super, mi se potriveste din toate punctele de vedere. Doar cand am fost gravida am folosit vopsea de par fara amoniac de la farmacie
Candy spune:
A incercat cineva vopseaua asta nou-aparuta, sub forma de spuma? Parca de la Schwartzkopf era.
Blogul meu de calatorii - http://www.consiliervacante.ro
JARMO spune:
Da, eu m-am vopsit chiar asta seara cu vopseaua - spuma , e ok , de la l'oreal ! De la Garnier am facut o alergie zdravana, nu-mi prieste nimic, nici creme , nici deodorante ...
denizel spune:
Aveti idee daca pot folosi vopsea Korres la numai 2 saptamani de la ultima vopsire? (sunt o culoare inchisa si vreau tot culoare inchisa, nu e vorba de vreun blond sau roscat)
Si inca o intrebare: Korres se comporta ca vopselele clasice din comert, adica murdareste fata de perna si curge la fiecare spalare?
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~