Mar-Apr (176) Bravo Viss, Spiridusha!! Hai Stefy!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Alina06..ma duc la control pe 24 martie cu o zi inainte sa implinesc 36 de saptamani...Trebuie sa ai incredere,eu nu cred ca ai mult lichid sincera sa fiu...Si eu tot asa preconizez ca maxim 14 aprilie voi naste...dar poate si mai devreme...
Bine ca este bebe sanatos...

33+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 7 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

Hop si eu ca de obicei la spartul targului.Daca la galerie nu am participat macar la felicitari sa vin!

FELICITARI VISS!REFACERE USOARA!ABIA ASTEPT POZE CU BEBELUISII TAI!!

FELICITARI SPIRIDUSHA

FELICITARI STEFY

Am si niste intrebari la fetele care alapteaza.Noi avem 4 saptamani.De o saptamana si ceva am trecut pe san exclusiv.De 2 xzile insa noaptea pe la 12-1 urla de foame si eu san nu mai am.Ii dau lapte praf completare si dimineata cand se trezeste iarasi san.Dimineata se satura cu sanul..Dupa amiaza la fel.Azi vad ca la 4 iarasi plangea de foame desi am tinut-o la san intre 14:30-15:30..Am reusit sa o adorm fara completare ca sa aiba timp sa se produca alt lapte la san.Care o fi cauza?Are careva vreo idee?Eu beau ceaiuri de anason+chimen si 2-3 pastilute de nutrinatal pe zi.Oare raman eu fara san sau are ea pusee de crestere?

Mami fericita de Sophie Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rhynna

Hop si eu ca de obicei la spartul targului.Daca la galerie nu am participat macar la felicitari sa vin!

FELICITARI VISS!REFACERE USOARA!ABIA ASTEPT POZE CU BEBELUISII TAI!!

FELICITARI SPIRIDUSHA

FELICITARI STEFY

Am si niste intrebari la fetele care alapteaza.Noi avem 4 saptamani.De o saptamana si ceva am trecut pe san exclusiv.De 2 xzile insa noaptea pe la 12-1 urla de foame si eu san nu mai am.Ii dau lapte praf completare si dimineata cand se trezeste iarasi san.Dimineata se satura cu sanul..Dupa amiaza la fel.Azi vad ca la 4 iarasi plangea de foame desi am tinut-o la san intre 14:30-15:30..Am reusit sa o adorm fara completare ca sa aiba timp sa se produca alt lapte la san.Care o fi cauza?Are careva vreo idee?Eu beau ceaiuri de anason+chimen si 2-3 pastilute de nutrinatal pe zi.Oare raman eu fara san sau are ea pusee de crestere?

Mami fericita de Sophie Elena

rhynna, am avut si noi cateva nopti albe si pt ca n-am vrut sa-i dau lapte praf a stat la san aproape nonstop, adica de pe la 11 la 5 dimineata cand am reusit sa o adorm..pe urma vad ca a trecut si suge normal..mai mult a sigur s-a adaptat cantitatea de lapte creata de mama in functie de cerere.
parerea mea e ca daca bagi lapte praf sanul nu stie cat sa produca ca sa-i ajunga la bebe, e ca un cerc vicios completarea asta..acum e la fel de normal sa nu lasi copilul sa urle..eu zic sa incerci treptat sa-l elimini, eventual ii dai mai des cate mai putin ca sapoata organismul sa se adapteze si sa stie cat sa produca.
cam asta stiu eu de alaptare, sper sa-ti foloseasca

mami de Vlad 09.04.2009 si s40 cu

Mergi la inceput

felicitari STEFY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Haideti ca schimb eu capitolul. O mica pauza si putina rabdare, va rog

Stef 37s cu Tudor Stefan

AMR 3 saptamani

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

miki bine ai revenit printre noi, ma bucur ca sunteti bine si bebelina e cumintica
vezi ca ti-am trimis PM cu actele dar vor mai trebui si decizia de suspendare si o adeverinta de complectat la munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Rhynna, eu nu stiu sa-ti raspund, dar ma bucur ca ai mai intrat pe la noi si ca sunteti bine. Iti vor raspunde fetele cand intra

Lalely, si eu pe 28 trebuie sa il sun pe dr. Sigur atunci aflam ce si cum

in S 33+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

FELICITARI STEFYYY!!!!!!!!!!
o gramada de bebelusi azi
miki bine ai revenit,ma bucur mult ca totul este bine cu voi si bevbelina e cuminte
am vrut sa mai zic ceva...dar am uitat

38 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

Deci... capitol nou

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

miki bine ai revenit printre noi, ma bucur ca sunteti bine si bebelina e cumintica
vezi ca ti-am trimis PM cu actele dar vor mai trebui si decizia de suspendare si o adeverinta de complectat la munca

mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011)

alina, multumim
decizia de suspendare pt CIC1?

Mergi la inceput