...8 Martie...
Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care suflati dragoste peste orice faceti voi si familia voastra, pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea... si pentru tot ceea ce reprezentati... pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu... La multi ani!!!
Raspunsuri
happiness spune:
Chiar daca 8 martie se sarbatoreste in relativ putine tari(cele mai multe serbeaza Ziua Mamei in mai), va doresc o zi frumoasa, cu iubire, liniste, bucurii si visuri implinite!
diannaalex spune:
La Multi Ani mamicilor. Sa fiti sanatoase si fericite 

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Rufus spune:
Mame sau nu, femeile de pretutindeni merita aceasta zi de 8 Martie in care toata lumea isi exprima, pe fata, pretuirea pentru ele.
La multi ani!
Rufus, Tora si iadele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
mari_paun spune:
"Pentru ca am convingerea ca in ceruri
Ingerii, soptind unul altuia,
Nu pot sa gaseasca printre cuvintele lor de dragoste,
Nici unul atat de dragastos ca cel al mamei,
Am indraznit sa strig acest nume drag mie:
MAMA"
o zi minunata
marius spune:
La multi ani!
www.romleas.ro/semnatura/rules.gif" border="0">
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
My_Lady0091 spune:
sa sarbatorim MAMA in primul rand si apoi FEMEIA, intai izvorul de viatza si apoi Creatia!
sa fiti fericite!

Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
alinuk spune:
azi de dimineatza am sunat-o si eu pe mama mea si i-am zis:
'la multi ani mamica mea!'
acum doi ani, pe cand abia-l nascusem pe Andu
am facut prelucrarea asta:
Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
Martisoare UMANITARE
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................