Pufi 2010 (1) - Bun venit in casa noua!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

oi doamne ce mi-ati facut asa de diminetaza

e grozav mesajul de pe prima pagina, spune asa de bine vartejul de emotii prin care am trecut anul asta

sa ne fie la fel de bine si in noua casa

va pup si va imbratisez cu drag pe toate..si mamici...zambiti..astazi este ziua noastra

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

ASTAZI E ZIUA TA,
ZI FRUMOASA CA TINE.
TI-AM ADUS GHIOCEI,
CA SA-TI MURMURE EI....

CAT DE MULT TE IUBESC!

LA MULTI ANI, dragelor...sa fiti sanatoase, iubite, rasfatate, apreciate, sa va bucurati din pli de tot ce e mai frumos in lumea asta...sa va traiasca puisorii

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

evyme ti-am lasat si eu un mesaj privat

Sa-mi zici daca l-ai primit

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Pentru voi, doamnelor..

www.youtube.com/watch?v=dmwUppgpO7o&feature=youtu.be" target="_blank">o melodie de suflet

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili....WOW ASTA E PROGRAMUL A DOUA CASA????....

SA DEA DD ..sa fie 3 ani linistiti si plini de bucurii...

multumim mire ca esti pe faza si te preocupi de fiecare data de toate detaliile astea tehnice ca totul sa fie bine si frumos...si la timp....si asta..de la jiji k e bine crescut:D

sa nu aruncati cu oo....insa nu stiu de ce....trecerea de la odisee la 365..a fost muuuult mai dureroasa....doamne ce-am mai plans...ca parca nu vroiam sa ma desprind de acolo...era casa mare , trainica, bagasem betoane si oteluri....ce mai...eram cu greutate:D ( erau vreo 73 kg atunci)

sorina m-am distrat cu ...iris live...si super filmuletul....ma gandeam ieri la butoiul tau...si vroiam sa te intreb cu interactioneaza iis cu copiii?
eu zic...cu riscul...concertelor live....sa incepi s-o scoti cate putin...prin mall pt inceput( voi aveti acolo in mall spatiu de joacapt bb?...ma car sa se uita la altii)....sa vada lumini...reclamele luminoase ii atrag...le distrage aentia..etc...un pic azi..un pic maine...un leagan ceva..eu zic c-o sa fie bine...

eveme...mobila la comanda e mai scumpa decat in magazin deoarece e comandat material special pt tine..sunt pierderi etc..dar iese ceea ce vrei tu. eu zic ca daca nu vrei nu stiu ce chestii speciale...cauta in magazine ceva ce ti se potriveste ca iesi mai ieftin...la noi la firma se face si mobila...dar nu iesi mai ieftin decat ikea..car4..sau mai stiu eu ce magazine din astea...

o sa moara laptopul asa ca tre sa trimit....

sarumana de coffe...cu emotiile nici nu stiu cine a dat-o...dar e bunaaaa.

noi ...la fel...o noapte cu muuuuulte treziri dar macar n-a mai stat non stop la tt....
am inceput de vreo 3 zile la culcare un bibe de LV ..1,5...aveti idee e ok sau trebuie gras? vad k il accepta...

alicredo......abia astept colajul....nu te stresa daca mai ai scapari...pai de aia suntem un grup, nu? sa ne ajutam...eu n-am sesizat cine e de 2 ori dar parca a zis nyny ca nu e david...

fetele de dupa cortina...sau plecate si revenite...sau.....

bine ati venit, revenit.....e loc pt toata lumea..o vb buna...un gand...

trimit...jiji s-a trez o data cu mine....asa ca tre sa fug la shmotru...sa fie gata cand temina de inghitit galbenusul...

LA MULTI ANI....MARA DE NYNY...sa fii sanatoasa si norocoasa si sa-ti bucuri parintii..ca tere te mai iubesc

fug..moare

sa aveti o zi superba...ocupati-va si de voi..macar azi..daca n-aveti timp de saloane...macar o ..macheala...asa de dimineata....si sa va zambiti voua...ca de ..E ZIUA NOASTRA

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

sorina m-am distrat cu ...iris live...si super filmuletul....ma gandeam ieri la butoiul tau...si vroiam sa te intreb cu interactioneaza iis cu copiii?
eu zic...cu riscul...concertelor live....sa incepi s-o scoti cate putin...prin mall pt inceput( voi aveti acolo in mall spatiu de joacapt bb?...ma car sa se uita la altii)....sa vada lumini...reclamele luminoase ii atrag...le distrage aentia..etc...un pic azi..un pic maine...un leagan ceva..eu zic c-o sa fie bine...

noi ...la fel...o noapte cu muuuuulte treziri dar macar n-a mai stat non stop la tt....
am inceput de vreo 3 zile la culcare un bibe de LV ..1,5...aveti idee e ok sau trebuie gras? vad k il accepta...

Dece..sorry de noapte gri....
Ma bucur ca v-am amuzat.....
pentru gandul bun. O sa fie sigur bine.

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

Bine v-am regasit in casuta noastra noua!

multumim mire si dece pentru mesajul care a tradus in cuvinte frumusetea primului an din viata noastra alaturi de pufii nostri iubiti

La Multi Ani, mamici dragi!
Un brat de flori pentru fiecare dintre voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

La Multi Ani Mara, printesa frumoasa!

Sa cresti mare si sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

bun gasit in casuta noua!

la multi ani! mamici iubite de pufuleti

la multi ani! mamelor noastre

Dragos Andrei