Mar-Apr(175) Bravo Danielle, Salo, Deea!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

madutza vroiam sa te intreb..tie de la prima sarcina ti s a retras de tot de tot burtica?pt ca multa lume zice ca daca faci cezariana ramai cu burtica orice ai face,e adevarat?

38 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinam spune:

Fetelor as dori si eu niste pareri. De vreo cateva zile mi s-a intins f f tare pielea in jurul buricului, aveam vergeturi de la prima sarcina si acum s-au facut si mai urate. Ma mananca pielea de imi vine sa mi-o trag jos si in plus la atingere mai si doare.
Folosesc crema antivergeturi de la sanosan , pana acum a fost ok imi treceau mancarimile , dar am ajuns la faza la care nu mai trec. Alte vergeturi nu au aparut decat acolo in jurul buricului.Cu ce as putea sa dau?

sorina
mami de Tudor 4 ani , acum 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Si eu am trimis numele meu la Pisuc...parca asa am inteles ca ea face lista si o da la Cami...

Intreba Lauriciu parca ce facem maine:eu ies in oras ..cu sotul si alte cateva familii..dar nu va pot spune ca nu stau mult din cauza ca nu mai suport scaunul...efectiv simt nevoia sa stau intinsa in pat.

Astept si eu sa-mi vina pompa de san si biberoanele..le-am comandat de la Avent pana la urma..

Ce sterilizatoare recomandati?Am vazut ca Roxy are Primii pasi...altceva??Si la Babyphone??Am vazut ceva de la Bertoni,are cineva??

33+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 7 saptamani!!!!

Si eu folosesc tot Primii Passi -sterilizator si e ff bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

multumesc mult de sfaturi dragele mele, azi noapte am facut gargara cu sare, azi dimineatza cu wisky, ca m-am gandit ca mai omoara din microbi, am baut ceai de musetel cu lamaie, am pus cartofi cu alcool, acum i-am scos si ma duc sa pun sare calda, ma oftic de numa ca am racit acum inainte de big date, dar eu zic ca atunci cand am piedici inainte de ceva imi merge bine la chestia respectiva...
pb e ca nu
pot sa inghit nici saliva
si miere chiar nu bag, ca e inainte de operatie si nu ma risc...

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 36+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 5 zile
69/11

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauriciu_25

madutza vroiam sa te intreb..tie de la prima sarcina ti s a retras de tot de tot burtica?pt ca multa lume zice ca daca faci cezariana ramai cu burtica orice ai face,e adevarat?

AMR- 2 SAPTAMANI

nu e adevarat
eu am doua cezariene si cu abdomene am reusit sa am o burtica plata, nu cu patratele... ca mai prestam si eu dulciuri si junk food

AMR maxim 5 zile
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Madutza_bra, si merci din suflet. Am cautat la 3 farm si nu am gasit, azi trimit sotul sa le ia la rand. Inca o data merci mult.
Alina_ n s- ar putea sa fie si la M puseu de crestere. Bine ca e laptic.

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput

sorinam,imi pare rau nu stiu ce sa ti spun la partea cu vergeturile,eu nu am facut inca,dar si pe mine ma mananca pielea...daca ai avea crema de galbenele sa dai un pic sa vezi cum reactioneaza?e f eficienta crema de galbenele,dar in asta cu vergeturile nu stiu...ai putea incerca

AMR- 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

pisuc ai pm

AMR maxim 5 zile
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Alina06 , eu am luat pompa Medela manuala si face toti banii. A costat 2 milioane jumate , are si biberon mic mic, excelent ptr bb acum.
In rev Mami de luna asta, chiar este reclama la Medela, mai exact la un biberon ideal ptr bb mici, care imita sanul.

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput

ailed merci mult,m am linistit...acum sunt tot stresata pana joi cand nu stiu ce mi va spune doctorul,cand o sa mi puna aparatele alea despre care nu stiu nik,dar iau in calcul si posibilitatea de a face cezariana,cu toate ca nu vreeeeau,dar daca el asa zice,nu ma pot opune...bine,acum sa vad despre ce e vb ca poate ma stresez degeaba

AMR- 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput