Mar-Apr(175) Bravo Danielle, Salo, Deea!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Cami draga, daca vrei iti trimit listuta prin email (ca e mai simplu decat sa scriu intr-un PM, cred ca nu iese asa bine), dar trimite-mi un PM cu mailul tau.
Ramane sa fac asta diseara dupa 9, deci pana atunci mai primim inscrieri
Ma duc la un nani

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s36 cu un dragalas

AMR 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

La multi ani mamici cu copilasi in brate sau burtica! Sa va bucurati de minunatiile voastre! Sa ne bucuram de marele dar si bucurie pe care ni l-a dat Dumnezeu, acela de a da viata! Va pup si va imbratisez cu mare drag pe toate cele din odisee!

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

_
Mind the Bump!37+ Sophia Nicole

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Hello!

La multi ani burtici si mamici! Sa aveti o primavara frumoasa!

Roxy si bebe meu trebuie sa ia vit D3 incepand cu 2 sapt, 2 picaturi pe zi.

Laley am 'scapat' de biberon, aplicand sistemul cerere si oferta. I-am dat san de cate ori cerea. Nu am mai tinut cont de program. In toate cartile de specialitate se recomanda ca bebe sa pape san si sa creasca cant de lapte, sa-l pui la san mereu. Insa desi am renuntat la bibe, ieri am fost nevoita sa-i dau. Am facut o tomografie la coasta si n-am avut voie sa alaptez cateva ore. M-am muls si am aruncat o sticluta de lapte ..

Fetele cu bebici, am si eu o intrebare. Cand ati trecut la alaptat exclusiv, s-au modificat scaunele lui bebe? La mine face cam odata pe zi, si este moale si exploziv si are si multe gaze, il doare burtica tare..De la lapte praf facea cam de 5-6 ori pe zi. Sa vezi ce fericire pe capul nostru cand face kk, iar el e asa de relaxat si se uita cu o privire 'it wasn't me '..

Si acum o urare pentru draga de Mada (Viss)
Viss sa fii curajoasa maine pentru ca vei avea 2 minuni sanatoase care abia asteapta sa va primeasca dragostea. A venit timpul sa fii si tu o mama implinita si sa-ti stergi din suflet toate suferintele.
LA CE ORA AI CEZARIANA?

toate burticile si mamicile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

salutare fete dragi.....vin cu anuntul....maine la 11.30 ma internez pt cezariana...colul meu este inchis si lung
am fost ffff dezamagita....dar macar stiu ca in cca 24 de ore am puiutul

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 40

AMR FOARTE PUTINE ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

dorinut la noi este invers. primele zile cand i-am dat si lapte praf facea caca o data pe zi dar acum face de mai multe ori.

felicitas

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

salutare fete dragi.....vin cu anuntul....maine la 11.30 ma internez pt cezariana...colul meu este inchis si lung
am fost ffff dezamagita....dar macar stiu ca in cca 24 de ore am puiutul

AMR FOARTE PUTINE ZILE

Nu te supara draga mea, trebuie sa fii feriicta ca iti vei tine in brate puiuta sanatoasa, chiar de nu vrea sa vina pe cale naturala asa cum ai sperat si asteptat, ce mai conteaza acum, sanatoasa sa fie Te pup tare tare si curaj, vei fi mamica !!!

_
Mind the Bump!37+ Sophia Nicole

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

stefy imi pare asa de rau ca nu nasti natural asa cum ti-ai dorit atat de mult. dar este mai bine asa, daca corpul tau nu era pregatit de nasterea naturala, te chinuiai daca faceai inducere. important este sa fie puiuta bine si sanatoasa. este tot ce conteaza acum. mai este atat de putin si o vezi

uite cateva motate sa te incurajeze

hai stefy, hai bebelina mult asteptata. nastere usoara si mult laptic pentru puiuta

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

stefania_apost

asta e id-ul meu......si asta se numeste disperare(a-mi posta id-ul asa ),dar daca cele care au facut cezariana au putin timp si pt o disperata ca mine...pt ceva sfaturi sau ceva da-ti add......va rog...

AMR FOARTE PUTINE ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Stefy, atunci sa facem putina galerie si pt tine! Curaj!
Nu mai fi dezamagita, maine vezi puiul!!!

in S 33+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput