Citim impreuna: Baiuteii

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

nu-i bai

pe de alta parte, acum cuget, are clara functie de exorcizare (constienta) insuruirea si cautarea in trecut a tuturor intamplarilor care i-au violentat (parca pe cel mic in mai mare masura).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Ce bine ca s-a lamurit confuzia Radu/Bogdan. Eu am citit partea cu Radu de 3 ori si tot nu am pricipit de ce ar fi fost soc la citit. Poate Pumnul Lui matei (tot Matei).
Matei asta cati ani avea de o batea pe fetita cu muci la nas? Asa de mult m-a intristat povestea asta, si asa afectiune am simtit pentru resprectiva fetita...Matei a spus pe undeva ca-i pare rau de ce a facut atunci? Sau fiind copil, atat de mic, era scuzabil?

Mergi la inceput

Eu am ramas cu impresia ca toata povestea se petrece in perioada gradinitei lui Matei. Parca la faza cu pricina era la grupa mare, deci vreo 6+ ani.
Scuzabil? Hmmm. Parintii stralucesc prin absenta, n-am vazut vreo influenta sau vreun amestec, e doar lumea lor, a copiilor. Cu notabila exceptie a bunicului Mircea.

Mergi la inceput

Noi intre noi mai vorbim sa spunem doar ca am citit cartea si gata?
...dar sa inceapa altcineva ca eu sunt mai timida...spun pentru inceput doar ca cine nu a ascultat teatru radiofonic pentru copii "vai de capul lui " . Cred ca mi-a placut cartea pentru ca doar cu mici exceptii e ca si cum as fi citit despre propria-mi copilarie si nu stiu daca asta e de bine sau nu?

Mergi la inceput

Ca tot era la un mom dat vorba despre coincidente: stiti ca saptamana trecuta a aparut chiar numarul cu moartea lui Rahan?
(dl sotz are colectia completa a editiei curente, in amintirea vremurilor de demult...)

Premiul baiuteilor va merge la ... Mihaelka!
(voi posta si filmuletul, trebuie comprimat ...)

Mergi la inceput

Tot io : Carmina, tot voiam sa spun: n-am prea inteles ultimul tau mesaj. Era oare o invitatie sa povestim despre timpurile noastre personale de demult ?

PS. Inca sunt restanta cu filmuletul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Hei, ce ma bucur! Multumesc!

Acu' vazui:)

Io ascultam emisiunea 'Exploratorii lumii de maine' (pe canalul de tineret al radio romania, sau cum se numea atunci) si nu pierdeam nicio dramatizare dupa Asimov si Bradbury. Chiar era foarte misto.

Cat despre Rahanila, io il iubeam mai mult pe Pif:))

Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz

Mergi la inceput

am urcat si filmuletul cu tragerea la sorti langa poza cu premiul - in 2 zile il sterg

Mergi la inceput

Fan Pif si eu, dar rau de tot.
Si mai scriam scrisori la cluburile sportive din Olanda sa-mi trimita reviste lucioase si stickere, pe care atunci nu le lipeam pe nicaieri de dragul lor, mai tarziu nici atat ca-mi aminteau de copilarie...pe urma s-au pierdut in timplul deselor schimbari de locuinte cu chirie.

Mergi la inceput