Gradinita 240 Fildesului

Gradinita 240 Fildesului | Autor: tapusele

Link direct la acest mesaj

Buna!

Stie cineva ceva despre aceasta gradinita?
Am o fetita de 3 ani pe care vreau s-o dau la gradinita din toamna (e la cresa acum). Am fost ieri sa vad cum arata 239 si 240 din exterior, arata bine amandoua, au si cate o curticica, dar la 239 am inteles ca nu au grupa mica, as aca ramane 240 pe lista. Dar nu prea am gasit informatii/pareri despre ea.

Merci!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tapusele spune:

vad ca nu a raspuns nimeni, asa ca revin eu cu o completare, pentru cine e interesat. Ambele gradinite, si 239, si 240 primesc copii cu varsta doar peste 4 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

Buna,
Fetita mea este clasa a II-a. Cand am inscris-o la gradinita am avut ca prime variante gradinita 240 care este cea mai apropiata de casa si gradinita 241 Pestisorul de Aur, care este la cateva sute de metri de prima. Nu mi-a placut de gradinita 240, in schumb am fost foarte multumita de gradinita 241. Eu am inscris-o inainte de a implini 3 ani; ea este nascuta in noiembrie.
Sper ca ti-am fost de folos.
Am scris ceva informatii si la topicul "top 10 gradinite in Bucuresti". Vezi pe la paginile 5-6.
De atunci insa, s-au construit inca 2 gradinite in zona: cea de la Liceul Dante si cea de la Scoala 89 Nicolae Labis.
Succes in alegerea gradinitei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

Ups...
Acum am vazut ca ai intrebat de 240 FILDESULUI...
Eu am raspuns pentru 240 ROTUNDA

Mergi la inceput