Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Am intrat si eu la ceas de seara sa va urez un calduros LA MULTI ANI MAMICI DRAGI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Vreau si eu sa incep masajul...off...numai sa gasesc pe cineva care sa vina acasa.
katalina ms

paula Raul in curand va merge ,al meu copil daca il pun in fund si are de ce se tine pt a se ridica o face daca nu ,sta acolo sau se pune pe burta si maraie sa ma duc s-o iau ca ea nu stie sa se tarasca...vreau si eu sa mearga in 4 labe; pe marginea tarcului sau langa masa mai face pasi singura pana cade in fund dar in rest -nu tarat ,nu mers i n 4 labe,foarte rar rasuciri de pe spate pe burta sau invers;in schimb noapte o face si se misca in pat o nebunie.Acum de cand cu febra dorm cu ea in patul mare si o gasesc in toate pozitiile,azi noapte la un moment dat era cu capul sub pilota si cu picioarele pe tablia patului(tablia de la cap) nu stiu cum a reusit ...
Se vede ca n-a dormit azi noapte mi-a dormit 2 ore la pranz si acum doarme deja de o ora(ea de obicei doarme noaptea de la 21.00 la 8.30 si ziua cate jumatate de ora cate 3 ori pe zi).Azi a fost record si am avut f mult timp liber si culmea nu am mai stiut ce sa fac,ma plictiseam...obisnuita cu totul la foc automat ,adica in 30 min trebuia sa fac ce am de facut si reuseam 99% iar in rest ne jucam amandoua.
Ma duc sa vad ce face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankank spune:

Buna seara,
Va citesc, dar nu prea am timp sa scriu. Vreau sa vedeti neaparat ce au anuntat despre acest vaccin, pentru ca am vazut ca ati discutat despre el. Nu stiu daca ati aflat pt ca nu am apucat sa citesc tot. Aveti grija!!!!!!!!!!1

http://www.b1.ro/stiri/eveniment/japonia-doua-vaccinuri-produse-de-pfizer-i-sanofi-aventis-interzise-dupa-ce-4-copii-au-murit-1065.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Sunt fan Raul

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Si vroiam sa spun legat de mucenici(cei cu Zeama) dobrogeni, noi punem si cacao. Sunt bestiali, se mananca reci.

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Raul s-a facut deja baiat mare din cate vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna seara mamici.

La multi ani si de la noi. Sa fiti mereu frumoase, sanatoase, pline de viata si de speranta ca primavara pe care o asteptam de atata vreme.

Eu azi am fost tare prinsa caci a venit femeia la curatenie iar Theo a fost agitat foarte tare din cauza asta. Am mai facut si o vizita in vecini (cu copii) si a fost tare bine.

Iar acum imi astept sotul sa vina acasa sa preia copilul caci eu ies in oras cu niste prietene.

Cristina, Denisa si celelate fete care au probleme cu pielea uscata a mainilor. Am luat de la plafar o crema austriaca cu extract de cartof. Sunt tare multumita de ea. O puteti vedea www.medikamente-preiswert-bestellen.de/medikament-kartoffel-hand-balsam/2365295-kartoffel-hand-balsam.html" target="_blank">aici

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput
Mergi la inceput