Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

bambi ca sa vezi shippingul trebuie sa urmezi toti pasii: Proceed to checkout, Dispatch to this address, apoi iti afiseaza daca sunt livrate toate produsele (scrie ce nu e livrat in ro) si apoi cat costa shippingul, inainte de a da Plade your order, ca tranzactia se va finaliza si iti ia banii de pe card. Eu am un cont dummy cu un card number gen 111111 si testez acolo ce si cum, apoi un cont real si acolo fac tranzactiile cand ma hotarasc.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

unchimiu e gemeni, si pe langa matusimea, mai are pe una. de vreo 10 ani se imparte intre nevasta + copii si amanta, cu care nu m-as mira sa aiba alt copil...

si am avut si eu un prieten gemeni, care tot asa :)) mai avea pe una

alice, al meu sot e Gemeni si, din care stiu eu, ne are doar pe noi. daca mai avea vreuna, in 18 ani m-as fi prins . Isa e tot in Gemeni, prietena mea cea mai buna din liceu e din Gemeni, pentru mine a fost perfect!

si, apropo de gatit la modul experimental, sotului ii iese mancarea delicioasa, chiar daca apoi bucataria arata ca dupa razboi . si cat am fost eu gravida cu Isa, nu era zi sa nu gatesc cate 2-3 feluri de mancare, unele pentru prima data! si-i ziceam sotului ca nu eu le fac, ci mititica din burtica

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Pentru voi:

DE CE O IUBESC PE MAMA

Mama si tata se uitau la televizor cand mama a spus, 'Sunt obosita si e tarziu. Cred ca ma voi duce in pat.'

O ia spre bucatarie ca sa faca sandvisurile pentru a doua zi.

Spala castroanele de popcorn, scoate carnea afara din congelator pentru cina din seara urmatoare, verifica cerealele, umple borcanul cu zahar, pune linguritele si castroanele pe masa si pregateste filtrul de cafea
pentru a doua zi dimineata..

Apoi pune niste rufe la uscat, mai baga niste haine in masina de spalat, calca o camasa si coase un nasture care cadea la o camasa.

Strange piesele jocului ramas pe masa din sufragerie, pune telefonul la loc, aseaza agenda de telefon la loc in raft.

Uda cateva plante, goleste un cos de gunoi si pune un prosop la uscat pe bara.

Se intinde, casca si o ia spre dormitor. Se opreste la birou si scrie o notita pentru profesoara, numara niste bani pentru excursia de maine si ridica o carte de scoala cazuta sub scaun.

Scrie o felicitare pentru ziua de nastere a unui prieten, o baga in plic, scrie adresa, o timbreaza si scrie o notita pentru cumparaturi. Le pune pe amandoua langa geanta ei..

Mama isi curata fata cu demachiantul ei 3 in 1, isi da cu crema de noapte antirid, se spala pe dinti si isi curata unghiile.

Tata ii striga,' Credeam ca te duci in pat.'

'Sunt pe drum', raspunde ea.

Adauga apa in vasul cainelui, da pisica afara si se asigura ca usile sunt inchise cu cheia si ca lumina e deschisa pe terasa.

Se uita in camera copiilor, le stinge lampile de pe noptiere si televizorul, ridica o camasa, arunca niste sosete murdare in cosul de rufe si vorbeste un pic cu unul dintre copii care inca isi termina lectiile.

In camera ei isi potriveste alarma la ceas, isi aseaza hainele pentru a doua zi si indreapta raftul de la pantofi.

Mai adauga 3 lucruri pe lista ei de 6 lucruri foarte importante pentru a doua zi. Isi spune rugaciunea si vizualizeaza implinirea dorintelor ei.

just...Minunat!

In acelasi timp tata inchide televizorul si anunta, nimanui in particular,' Ma duc in pat.'

Si o si face ... fara nici un alt gand.

Vi se pare ceva iesit din comun? Va mai mirati de ce femeile traiesc mai mult?

PENTRU CA SUNT FACUTE PENTRU CURSA LUNGA...( si nu am putea sa murim mai
repede pentru ca inca avem atatea de facut!!!)

Trimiteti unor femei extraordinare aceste randuri, o sa va multumeasca pentru asta. Eu tocmai am facut-o.

SI APOI DUCETI-VA IN PAT!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

LA MULTI ANI MAMICUTE FRUMOASE!!!

Eu am inceput ziua femeii cu o tura de bocit in forta, ca de vreo doua zile Medeea s-a suparat iar pe mancare si nu mai inghite nimic si aseara m-am mai certat si cu domnul. Dar diseara ma razbun... ma duc la un chef de fete . Acuma sper sa fie si ceva distractie ca nu stiu unde ma duc. M-a intrebat o prietena daca merg, am zis da si dup-aia am vazut ca e chef de-ala cu meniu, sarmale, etc.

Crispro tu esti o fiinta deosebita, asa ca de la mine ai un mare buchet de

Michelle nu mai trimiti pe mail lista cu ce mai iei de de amazon? . Nu de alta dar si eu sunt mare cumparatoare de acolo . Hai ca trimit si eu lista cu ce am mai luat poate ne inspiram reciproc.

Mergi la inceput

acuma am iesit si eu din bucatarie. si ce-am putut face decat prajituri?! dar cum o tava e prea putin, si sa fac doua la fel nu-mi place, am facut una de mere si una de visine . si carne cu tomate (pe care o vom manca maine, ca sotul tocmai m-a sunat ca iesim la chinezoi deseara...). Isa doarme de o ora si eu ma forumesc , mai aveam de cusut o husa la caruciorul primit dar a dat lenea in mine

tot uit, cris, sa te felicit ptr mersul la masaj, sauna, solar! incet-incet o sa-ti placa sa iesi, o sa fii iar multumita de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Facut si eu sfintisori cei cu zeama sunt gata, acum astept sa dospeasca cei moldovenesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Facut si eu sfintisori cei cu zeama sunt gata, acum astept sa dospeasca cei moldovenesti.

VREAU RETETELE TE ROG:D

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Citat:

adica mucenici? e totuna? mie imi plac, dar nu stiu cum se fac... poate fac si eu daca-mi spui cum...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Citat:

VREAU RETETELE TE ROG:D

lipseau 20 de secunde sa postam deodata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

odyka ce harnica esti....suna delicios ce ai facut tu pe acolo....distractie placuta disera la chinezoi....

Mergi la inceput