Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Humusul meu a iesit pateu

Nu am mai citit nimic din urma, ramane pe maine dimineata. Distractie placuta, doamnelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo1901

Fetele am vazut azi in piata gramajoare de urzici...oare sunt indicate la bebei? Voi le dati? Si daca da,cum le preparati?

Ramona ,mamica scumpei mele Sabina Maria (18.07.2010)
Mie mi-a zis pediatra ca ii pot da urzici.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna ziua si de la noi si La Multi Ani FEMEI!!!!!

BTZ, noua ne-a spus pediatrul ca daca adoarme dupa cazatura sa o aduc la control neaparat, cica e semn de comotie, nu intotdeauna , poate fi si coincidenta dar trebuie dusa la medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Btz, ma bucur de vestile bune!!! Ioi, ce sperietura cred ca ai tras! E activ tare Paulica! il pup tare de tot, de frumos si smecher ce e el!

Ramo, si Sabinuta a fost bolnavioara? Draga de ea! Of, nu vreau sa ma gandesc ce a fost in sufletul tau, mai ales ca a si slabit atat. Bine ca a inceput sa manance acum, incet va pune la loc.

Ilinca, ce a crescut Victor!!! e bestial! si deja are prietena, vad. e un scump si un frumos!

Paula, Doamne, ce patanie!!! bine ca s-a deschis pana la urma usa, acuma chiar eram curioasa de finalul povestii, sa vad ce i-ai dat lui Raul sa manance... Ioi, ce imi place si de el, cat e de fain! Tare energic e si el, nu sta locului o clipa!

Anne, vazut Giuliano frumos! Si mi-au sarit ochii fix pe tort.

Alice, Sotul meu e gemeni...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Buna ziua si La multi ani tuturor!
Va scriu un mesaj pe care l-am primit si eu azi:
"Din stima si consideratie pt femeie,azi iti doresc sa fii barbat!Sa citesti presa,sa nu gatesti,sa uiti de nevoile tuturor celor din jur,pleaca la carciuma.Fii imuna la tot azi,maine o iei de la capat."In primul rand va multumim de complimente,o sa vad ce poze mai pun ,ieri a fost la repezeala ca era tarziu si le-am pus doar pe cele care le aveam salvate pe desktop.
Noaptea a fost una alba , nu putea bebe sa doarma din cauza nasului infundat,ce as putea sa pun in camera stiti cumva,adica eu stiam ca sora-mea folosea pe vremuri karvol(parca) pentru a respira mai usor;ser ii pun la greu+sterimer dar nu iese nimic din nas cu batista bebelusului.

EDIT:Citind acum ce am scris vad ca am fost taree incoerenta,sper ca ati inteles,majoc cu bebe intre timp si nu prea am fost atenta la semne de punctuatie(virgula,punct).Sorry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rubia, zicea Eladea de ceapa in camera copilului peste zi si noapte, taiata. Plus sa ridici un pic patutul cu niste carti.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Mersi crispro de raspuns,f prompta ai fost deci sa incerc si cu ceapa,ca patutul e ridicat deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

bumblebee, multumim de aprecieri . Guacamole il fac asa: la un avocado pasat cu furculita adaug 3-4 rosii cherry taiate marunt, un catel de usturoi si un pic de suc de lamaie, sare, piper. Se mai poate pune coriandru, dar eu n-am avut, sau zic eu niste chilli dar nici din ala n-am

paula, da ii place in apa de numai poate, nu degeaba e delfinas. Mare mester Raulica, cat ii plac lui cablurile. Abia astept sa vad poze si cu voi de la balaceala

of ramo prin ce ati mai trecut. Doamne da sa-si revina repede Sabina cu apetitul, ca pune ea la loc kg pierdute

bambi, ce frumos ai facut filmuletul Tare imi place cum ai potrivit textul si pozele

btz, tare nazdravan e Paul. Si ce surpriza ti-a facut de 8 Martie cu primii pasi. sa nu aiba nicio urmare cazatura si sa treaca cucuiul.

crispro eu am un prieten care a plecat in SUA de cativa ani cu Loteria Vizelor, iar mama lui, tot asa nu pusese niciodata mana pe calculator si nu stia o boaba de engleza. Ei, dar inainte sa plece i-a cumparat un laptop si a invatat-o babeste unde sa intre, ce sa faca, si-a facut un caiet in care a notat tot...iar azi e membru activ pe facebook. Deci eu zic ca daca o instruiesti putin pe mama ta cand vine acasa, imposibil sa nu invete

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Mie imi plac pers. nascute in gemeni. Sunt vesele, comunicative si f. prietenoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufescu

Tanti si pfa trebuie suspendat cat iei indemnizatia.Firma o sa fie cu 2 asociati(eu+iubirea vietii mele),sotul administrator(ca sa semneze el contracte,facturi,chestii) si tot el angajat cu jumate de norma.Eu muncesc dar pe hartie el presteaza activitatea(si el e tot arhitect,dar nu profeseaza in domeniu insa pe hartie are specializarea sa faca consultanta).

mami de Raducu, 10 august 2010

no hai, ca acu vin si eu cu intrebarile...daca esti PFA si n-ai avut activitate, adica zero venituri si cheltuieli...atunci cum sta treaba?

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput