Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Bambi ce mi-a placut filmuletul! Cred ca bunica a dat ceva lacrimi cand l-a vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

of, ziceam eu ca e porcarie flickr asta, la setari zice ca e public dar imi dau seama acuma ca nu se vad daca sunt delogata. Fac rapid un cont pe picasa si le pun acolo

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauri_ca

Bambi ce mi-a placut filmuletul! Cred ca bunica a dat ceva lacrimi cand l-a vazut.

Daaaa....pai si mie imi dau lacrimile cand il revad...ca mama il vede pe Matei doar pe Skype - s-a mutat de ceva vreme la Timisoara si e departe de Bucuresti, dar speram sa se schimbe in curand situatia, sa revina langa noi (adica in Arges unde locuieste de fapt).

Multumesc pentru aprecieri!L-am facut intr-o noapte, cand nu stiam ce sa ii trimit de ziua ei, iar melodia mie imi place la nebunie si Madalina Manole mi-a placut enorm...pana a luat cea mai gresita decizie si nu am mai inteles-o...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

laurica oul de prepelita doar galbenusul...ii dau 2-3 odata,chiar si 4 daca in ultimele zile nu i-am dat carne. 4 de prepelita=1 de gaina
cris multumesc de info....deci onorariul avocatului din ce mi-a zis ea ramane vreo 600

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

La multi ani, dragi mamici! Sa fiti fericite si iubite!

Imi place ziua de azi! am fost la masaj, copilul a dormit, ii dau sa manance si dupa iesim toti 3 la un restaurant.

Va pup si va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

La multi ani mamicilor....sa fiti iubite si fericite alaturi de puii vostri.....multi pupici de la Ramo si Sabinuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo1901

La multi ani mamicilor....sa fiti iubite si fericite alaturi de puii vostri.....multi pupici de la Ramo si Sabinuta...

ramo, nu fugi asa repede! mai povesteste-ne despre voi, cum va merge, cum mai cresteti si ce papati... poate va mai si vedem

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Hello si de la noi.
LA MULTI ANI MAMICI DRAGI CU OCAZIA ZILEI DE 8 MARTIE.!!!!

Si bineinteles LA MULTI ANI SCUMP MATEI SI YANIS

BAMBO petele de pe fata lui Paul sunt uscate,pielea din jur parca e ridata,insa nu il mananca deloc.Dr ne-a confirmat aseara ca e dermatita,din pacate are si intre degete si vom urma un tratament timp de 10 zile

RACUSOR daca nu mai vrei sa alaptezi nu are sens sa iei stimulente.Cred ca asa va fi si mai usor atat pt tine cat si pt Andrei sa va obisnuiti unul fara celalalt.Vaiii acusi te duci la munca

PUFESCULE tare-mi place stilul tau de viata.

Vazut si Mara cea zambareata cum papa ea ceapa cu incarcatorul in mana si filmuletul cu Matei pt bunica.
Si eu fac Video Call cu mama cel putin 3h pe zi,zilnic, sa-si vada nepotu,sunt indragostiti de el,il adora,il iubesc la nebunie.Ce-mi place la Video Call este ca se vede webu in timp real si in acelasi timp si putem vb asa ca ne simtim ca si cum am fi toti face 2 face.

Astazi de 8 Martie al meu copil mi-a facut 2 cadouri:s-a ridicat singur in picioare in patut,a facut si 2 pasi sprijinindu-se (pot spune ca m-am emotionat toata si o dadeam in bocete de curca) dupa care s-a aruncat din pat direct pe podea in cap.Mi-a stat inima in loc,m-am dus sa-l culeg de jos,el plangea de mama focului,era rosu ca un rac la fata si tipa,l-am luat rapid in brate,l-am dus la hota,dupa care i-am dat cu apa pe fata usor,m-am dus in pat si l-am pus la titi.In 5 min radea la mine de parca nimic nu s-ar fi intamplat.
Acum e "pedepsit" in tarc si se cearta cu un motan de plus.
Dar urata sperietura.
Off Rubia ce noapte urata ati avut .Sper din tot sufletul sa va dea DD bebele mult visat.

Crispo ma bucur ca ti-a priit iesirea,meriti sa te mai relaxezi un pic.Am cautat si eu poza cu Bumble.
Pai mai Alinuta tu chiar ai nascut???Aaa si Michelle ,parca nici ea nu ar fi nascut,arata foarte bine.
NU mai stiu ce vroiam sa spun.

AAa o intrebare VOI FACETI SFINTISORI???

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Am fost si noi aseara la medic.Toate bune si frumoase.Paul a luat aprox 700g in 6 sapt,rosu in gat nu mai are,fontanela e mult mai micuta,suflul sistolic nu mai e atat de pronuntat,cm nu stim cati.
Ne-a dat trimitere pt echo la inima caci trb sa mergem la ctrl de 6 luni si nu am ajuns.
Iar sotului i-a spus ca nu are prostatita cronica cum l-a diagnosticat un medic si i-a recomandat inca cel putin o vizita la un alt medic.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bambi, super fain filmuletul cu Matei. Eu m-am emotionat, d'apoi mama ta. La mine e nasol ca mama nu se stie cu netul, nu are calc, asa ca nu il vede pe copil.. l-a vazut ultima data cand avea o luna juma, si il mai vede cand va avea un an si 3 luni... ii mai trimit eu poze, atat... dar si alea , pana le scot, pana ajung pe posta... No, asta e...

Merg sa ii cumpar un cadou cumnatei, ca inca nu am apucat...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput