buna

buna | Autor: viorica23

Link direct la acest mesaj

buna am 22 momentan ma aflu in italia ; vreau sa aflu mai multe despre problema mea . Va spun ca acum 2 saptamani am inceput sa am o mare durere in partea dreapta cam in zona ovarului drept , durerea incepuse sa fie tot mai mare incat nu puteam nici sa stau pe scaun incepusem sa schiopatez eu vazand toate astea m'am speriat si am mers la urgente , akolo mi'sa facut un contol: sange ginocologie ... etc prima oara mi-sa spus ca mi-a gasit sange in uter nu mult !! si ar putea fii de la o ruptura a unui chist . oare asa e ?? dupa care ma internat in aceeasi zi al doilea doctor care ma controlat a zis ca am o infectie si trompele trebuiesc desfundate . eu sincer nu-i prea inteleg pt ca in italia e mai greu si as vrea sa stiu ce se intampla exact . mi-sa spus ca trebuie sa imi faca o anumita operatia , imi va face 3 gauri in burta una in zona buricului iar celelalte 2 in zona ovarelor nu inteleg pt ce e aceasta operatie ?? crede-ti ca deasta nu am ramas insarcinata ??? oare daca imi vor face aceea operatie voi putea face un bebe ??? ce stiti depre un medicament antibiotic numit bassado ??? daca pute-ti va rog sa-mi dati cate un raspuns la aceste intrebari va multumesc anticipat o zi buna va doresc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eu n-am inteles nimic ... decat ca ai fost la urgente si ti s-a recomandat laparoscopie (oare depsre asta e vorba????).

Incerci sa ramai insarcinata? Ai fost la dr. pt. un control? Daca ti s-a dat un trat. cu antibiotc, fa-l ... or sti aia de ce l-au dat. Oricum, mai bine decat noi aici, pe forum.

Fii mai clara daca vrei sa obtii vreo informatie ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Mai eu initial am inteles ca ai 22 saptamani de sarcina , dar trag concluzia ca ai 22 de ani , nu? ca ai spus ca vrei un bebe. Odata ce ti-au spus ca ai trompele infundate , logic ca deaia nu ramaneai insarcinata.Tratamentul odata dat , ia-l ca vorba lui abramburika , stiu ei de ce ti l-au dat.
daca nu vrei sa ajungi intr-un stadiu mai grav , atunci fa aceasta operatie , care si eu cred ca e laparoscopia..
si fa-ti un control si analize mai amanuntite daca tot vrei bebe.
Multa sanatate!

22+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput