Mai asteptam datele castigatoarei senty_mary pana maine seara (5 aprilie - inclusiv) - nume complet, adresa, cod postal, nr de mobil, si daca aveti o fetita/baiat.
In cazul in care datele nu sunt trimise la timp, castigatorul va pierde premiul.
O zi buna in continuare! - A day without laughter is a day wasted (Charlie Chaplin)
Deoarece senty_mary nu a trimis datele cerute la timp, a avut loc o alta tragere la sorti, iar castigatoarea este RHYANNA
Astept pe PM datele personale cat mai curand posibil (nume complet, adresa, cod postal, nr de mobil, si daca aveti o fetita/baiat)
Felicitari!
O zi buna in continuare! - A day without laughter is a day wasted (Charlie Chaplin)
Citat: |
citat din mesajul lui Anda08 Deoarece senty_mary nu a trimis datele cerute la timp, a avut loc o alta tragere la sorti, iar castigatoarea este RHYANNA Astept pe PM datele personale cat mai curand posibil (nume complet, adresa, cod postal, nr de mobil, si daca aveti o fetita/baiat) Felicitari! ![]() O zi buna in continuare! - A day without laughter is a day wasted (Charlie Chaplin) |
am primit premiul care este foarte dragut si practic este modelul cu ochisori...si cred ca o sa-l si purtam zilele astea pt ca la noi astazi o nins:d
multumim pt premiu !
Am primit si noi astazi premiul...setul este superb,pacat ca este mic,doar fularul il poate purta la iarna.
Oricum,multumim mult.
multumim mult
am primi si noi premiul
este grozav si chiar il folosim acum ca este ff frig la noi 5 grade