Dulce&papanasi-sept-oct '07 (423) Bun venit Luiza!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza

Buna dimineata!
Noi cu vesti nu prea bune, de duminica am internat-o pe Antonia la spitalul Medlife, cu pneumonie interstitiala,aveam diagnosticul de pneumonieinca din 27.02, am urmat o saptamana de antibiotic Klacid si aerosoli, dar dupa tratament facea febra asa ca nu am avut de ales.Acum e mai bine, face antibiotic intravenos, aerosoli, analizele i-au iesitbine, fara ceva infectios, sta internata cu mamaie si eu ma duc dimineata is dupa-amiaza, nu mai are febra a inceput sa manance, sper sa fie tot mai bine.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si Filip Alexandru 12 07 2010

Sanatatae multa Antonia!!!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Gataaa, am ales in sfarsit scoala si cred ca este cea mai potrivita alegere pentru Alex, si cea mai pe sufletul meu ca si viziune educatioanala (unde mai pui ca e si aproape de noi).

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Felicitari, sa fie tot ceea ce v-ati dorit!!!

L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Ieri am avut serbarea de 8 martie la scoala, am avut surprize foarte placute din partea copiilor, declaratii de dragoste!

Azi are si Olivia serbarea, are de spus 2 poezii, foarte dragute, si 2 cantecele.

Alina,

Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Excelent!!!

Mergi la inceput

Alina, eu zic ca si gradinita il va ajuta sa scape de Pampers prin forta imitatiei. Nu dispera sunt sigura ca se va produce cit de curind dezvatarea.

Mergi la inceput

Yaia, petrecerea cu bunici si copii va fi la PN. Va avea si tortul super colorat cu, curcubeu si Tigger pe care mi l-am propus. Simbata vor fi doar nasii, ii vom luat motul si va fi o dupa-amiaza linistita si placuta.

Sa stii ca si eu sunt cu: asa am facut la Daria asa fac si la David, nu e vorba de reprosuri mai tirziu dar asa ma sint eu impacat cu mine.

Gabriela sanatate fetelor sa fie viroza cu febra minima, sa treaca repede. Offf tare e greu cind sunt bolnaviori.

Joi mergem si noi la un ORL_ist bun. programarea e de acum 2 luni, numai bine se nimereste pe inflamarea amigdalelor...

Hai ca mi-am luat prinzul cu voi. Va imbratisez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Multumim de urari, e mai bine azi, sper sa ne tina! Inca nu am indraznit sa o programez pe Sofi la vaccinul de 1 an, bine ar fi sa fie ok amandoua!

Felicitari minunatului gradinar! Eu zic ca va fi bine, si cu ajutorul educatoarelor si a ingrijitoarei, veti rezolva si problama pampersului, sa le atragi totusi atentia sa nu faca mare caz nici ele, nici copiii

Elena, super ati planuit petrecerea lui David, abia astept sa vad poze!

Yaia, si eu va felicit pt progrese. Desi va impartasesc opinia, tie si Elenei, vizavi de aceeasi conduita pentru ambii copii, in cazul nostru aproape totul a fost diferit la Sofi fata de Sara, diversificarea, olita, mersul, totul...Asa ca a trebuit sa adopt alta atitudine, sa apelez la alte strategii. Sunt asa diferite ca personalitate. Si asta ma incanta tare!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Ema, ce cauti pe forum la ora asta?

Eu imi iau frumos bagajelul, si am plecat spre casa, la serbare!

Pupici!Sa sarbatoriti frumos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani doamnelor! la multi ani mamelor!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Sanatate multa micutelor bolnavioare: Antonia, Maria, Sara! Sa reveniti curand cu vesti bune!

=====================

Mergi la inceput

Ceamica, felicitari micului gradinar pentru lipsa lacrimilor in primele zile!
Ce faci cu atata timp liber?

=====================

Mergi la inceput