Dulce&papanasi-sept-oct '07 (423) Bun venit Luiza!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Buna dimineata intr-o zi frumoasa de primavara. M-am trezit energica dupa ce aseara am petrecut cu doua perechi de prieteni pana pe la 12 noaptea. Deci 6 adulti si 4 copii mici, zarva mare. Asa ca de casa noua. Cel mai cuminte David. Va multumesc pentru urari fetelor. Erina la multi ani sa fie David sanatos si sa fiti fwriciti toti 4. Noi ieri am fost in parc si la cumparat ultimele accesorii. Mai avwm perdelele si gata. Cecilia sa iasa cum va doriti voi si sa ca mutati curand in casa noua. E asa frumos! Luy sanatate Mariei. Apropo va invidiez ca sunteti in Buc si va puteti intalni toate . Fetele dinJaponia m-am gandit la voi. Sper ca totul e ok. Sa fereasca Dumnezeu de asa ceva la noi. Am fi praf. Pupici . Va doresc o duminica frumoasa. Mada mami de Luca si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

La multi ani Danuta
La multi ani Bikmaria
La multi ani Madalina
La multi ani Adriana30

Mandarinuta pumnii stransi si de la noi !

Erina am reusit ceva zic eu , in sensul ca in casa spune cand face , insa afara nu si daca-l cert ,imi spune ca nu face decat la olita lui. Cred ca era mai bine daca-l invatam direct la toaleta !
Noaptea e cu pampers !

merg si eu sa vad poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La multi ani Danuta
La multi ani Bikmaria
La multi ani Madalina
La multi ani Adriana30

Danuta, pot trimite si eu sacosele? Te imbratisez cu tot dragul! Sa fii fericita si implinita cu mamaruta ta!

Luiza, iti multumesc, sunt bine fetele?

Erina, te inteleg perfect, cu atat mai mult cu cat am trecut si eu prin asta, de asta mi-era si mie teama de anestezia generala, nu e usoara ziua cu pricina, nici pt ei, nici pt noi parintii, dar cand vad acum beneficiile ma bucur ca am facut-o! O sa fie bine, de asta sunt sigura!

Mandarinuta, pumnii stransi pt Atntonia, draga de ea!

Pt SabinaY, multi

Nici noi nu ne laudam, Sara mai tuseste putin, Sofi in schimb, ma igrijoreaza, de la ce am crezut ca e o iritatie de scutec, ea e supersensibila, am incercat REviken si Nidoflor, nu a trecut timp de o saptamana,arata urat e rosu, pare a fi o ciupercuta, nu stiu ce e, habar nu am, o duc maine la dermatolog. In rest, o las mai mult fara pampers, la caldurica pe paturica absorbanta. Asa ma enerveaza

Fug sa vad pozele lui David, abia astept!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Danuta!
La multi ani Bikmaria!
La multi ani alehiam!
La multi ani Adriana30!

Sa fiti sanatoase, fericite, implinite si iubite!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Multi pupici

La multi ani, Mad !
La multi ani, Danuta !
La multi ani, Maria !
La multi ani, Adriana !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

MADA tinem pumnii stransi si sigur va fi bine

Luy bine ca poate veni buni la voi...cand aud de boli la pitici...off
antibiotic cam de cate ori a luat , cam din luna in luna??(am si eu un fix)

Erina stiu prin ce treci, dar amigdalele sant pacatoase rau...eu inca mai papa inghetata incet (vara!!), fara apa rece (temp camerei), de frica febrei si tusei
nu stiu daca sti , dar dau si infertilitate la fetite...aici e recomandata operatie ptr fetite
va fi bine la operatie si pe viitor si mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Yaia,Mad,Erina,Ema,Gabriela,Carpatina,Roxali multumesc pentru urari

Noi am profitat de soare si caldura de afara,asa ca am plecat la malul Streiului pt cateva ore..Miruna nu si-a facut somnul de amiaza,si a adormit acum seara,acusi trebuie s-o trezesc,altfel nu mai doarme la noapte Bine ca a zburdat pe afara ca un iedut,a avut unde sa-si consume energia..ne-am saturat si noi iarna asta de stat mai mult pe acasa,apoi cei mici..

Multa sanatate bolnaviorilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La multi ani, Mad ,Danuta , Maria, Adriana !!!

Sa fiti sanatoase si sa aveti multe bucurii de la cei dragi!

Mandarinuta, o pup tare pe Antonia si va tin pumnii pentru marti!

Erina, mi se pare cam devreme pt scosul amigdalelor.....poate mai cereti inca o opinie.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Danuta, Maria, Madalina si Adriana sa fiti sanatoase, fericite si iubite!

Nanuta si Luiza, multa sanatate puilor!

Mandarinutza, va tinem pumnii voua, si multa sanatate! Nici nu stiam de asa interventie. Off, sper sa fie bine. Nu stiam nici despre afectiunea mentionata, ce anume presupune?

Erina, sa va traiasca baiatul, o sa vad maine pozele de la motz. Cat despre Daria, nu stiu ce sa zic...Eu nu sunt prea mare fan al interventiilor de tip scos polipi sau amigdale si ma opun de fiecare data si unei banale intrebari daca ar trebui. Va tinem pumnii, dar poate mai vorbim putin la telefon zilele viitoare. In rest, e incredibil ce s-a intamplat si se intampla in Japonia. Si eu am fost tare marcata, de fapt am avut cosmaruri repetate. Ma gandeam ce reactie calma au avut ei, si cum au rezistat. Probabil in alta parte a lumii ar fi fost haos.

Sabina, nu stiu daca ai postat pana acum ceva povestiri, sau te ai dat si tu cu gasca de pe FB. Tare voiam sa stiu de tine, dar pe FB n-am cont si nici n-am de gand sa fac.

Cumatra, tare. Mai ales pe cretofolinul de finut frumos si energic. Cum ati petrecut dupa-amiaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

La noi weekendul a fost in familie, cand la padure sa adunam ghiocei si viorele, cand in parc, cand prin curte. Azi am facut primul gratar din aceasta primavara. Sunt tare incantata de vremea frumoasa, parca am inflorit si eu, ma simt mai energica si plina de viata. Chiar nu mai suportam mocirleala si frigul. Joi si vineri dupa-amiaza am dedicat timpul copiilor si a meritat din plin pentru fericirea lor.

Joi am fost la gradi la Andrei pentru consultatii cu parintii. De fapt eu cerusem intalnirea pentru ca ma ingrijorase comportamentul mai nervos al lui Andrei de weekendul trecut. Insa am fost surprinsa sa aud numai lucruri bune despre el, probabil a fost o faza temporara, si pentru ca nu se simtea bine. La gradi e cuminte, respecte reguli, e sociabil si ordonat si participa la activitati. Nu ii place sa raspunda la activitati in fata grupei, dar in rest e foarte paticipativ si nu are refuzurile vehemente de acasa. Intelg ca si la gradi mai e suparacios, dar ii trece mai usor decat acasa.

Vineri am fost cu el la doctor sa facem un set de analize complete, ca ma secase cu dureri pe care eu le cred inventate (de picioare, de burta). Oricum trebuia sa verific. Am facut toate testele posbile de tip copro, plus urina, plus tone de teste de sange si exudatele. Vom merge si la ORL, si la eco si la un ortoped. In plus avea o tuse ciudatica si din cand in cand febra seara, si dupa ce citisem despre pneumonia interstitiala ma cam panicasem. Se pare insa ca e ok, dar a primit Klacid pentru febra careia nu ii dau de cap. Oricum nu are nici un simptom decat nas infundat si tusea rara, nu e exclus sa venim si noi cu vreo recomandare de scos polipi.

In fine, o sa vad rezultatele. Saptamanile urmatoare mi-am programat controale si pentru Alex, plus dentist si oftalmolog pentru amandoi. Sper sa am ceva mai mult timp cat e seful meu in concediu si pana la venirea noii sefe anuntate cu care nu cred ca o sa imi mai mearga asa usor.

O seara frumoasa va doresc si o saptamana usoara!

Mergi la inceput