Dulce&papanasi-sept-oct '07 (423) Bun venit Luiza!
Raspunsuri - Pagina 10
luy spune:
Mandarinutza, multa sanatate Antoniei, offf, mititica !
Irina a fost bine ingrijita la Medlife in noiembrie, este clar o varianta mult mai buna decat un spital de stat pt ce se poate trata acolo. Tare greu cred ca-i este ca nu te-ai putut interna cu ea, sa stii ca de fiecare data cand i-a fost rau Mariei ma gandeam ca ar fi groaznic sa trebuiasca internare, ca eu nu as putea sta cu ea, ar trebui sa raman cu Irina. Bine ca o aveti pe bunica
. Sper sa se faca bine cat mai repede posibil
si sa revina acasa 
Gabriela, sanatate multa multa si Sarei, tot viroza si la voi ? Sper ca Sofi se tine departe de virusi
. Si eu am avut aceeasi problema cu termometrul digital, duminica se auzea acel piuit dar temperatura continua sa urce, nici nu mai stiam cat sa0l tinem
. A luat sotul altul, vad ca e Omron, pare ok pana acum.
Nu am mai scris zilele acestea pt ca nu prea am avut timp, marti am fost la dr cu fetele si ne-am dat tot programul peste cap, iatr ieri parca se vorbisera, cand termina una de plans incepea cealalta
. Aseara nervii mei erau prastie
.
De la doctor : Maria a facut o viroza, se pare ca duminica a fost valul cel mare, atunci cand a facut si febra. Gatul f.rosu, speram ca mucii sa nu ajunga pe la urecchi sa dea iar complicatii. Ia Prospan pt tuse, Tantum Verde pt gat, Vibrocil pt nas si Nurofen dimineata si seara. Sper sa-si revina incet-incet si sa nu vina si al doilea val al virozei.
A venit bunica de la Constanta, ca vrem sa o protejam cat se poate pe Irina. Si oricum in weekend sotul lucreaza, ceea ce inseamna ca sambata noaptea nu va fi acasa, deci ar fi trebuit sa dorm cu amandoua in aceeasi camera
.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Gabriela77 spune:
Sa urez si aici La Multi Ani, puiului superb al Erinei, David, care uite a implinit un anisor! Sa va traisca, Erina si sa va faca fericiti! Felcitari mami, tati si Daria!
Yaia, felicitari Alexiei, mi se pare grozav!
Sofi ne spune de fiecare data cad face kk, ba chiar ne arata olita, dar refuza sa stea pe ea. Nu am insistat sa nu prinda aversiune. In schimb, pare interesata de reductor, dar durata scurta. Oricum, deocamdata nu e stres. Ma gandesc ca la vara sa incep operatiunea mai serios
Luiza, m-am gandit la voi
Sanatate Mariei! Sara e bine, tuseste sporadic,febra a trecut atunci si nu a mai avut nimic, asa ca la dr nu am ajuns, nici tusea nu mi se pare serioasa. Sofi nu are nimic, sper sa nici nu apara, marti e programata la vaccin. Oricum, singura cu amandoua e balamuc. De-aici si absenta mea, motivata
Erina, mai vb noi la telefon

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Happiness_4_us spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Nana, mai hai sa ne zici de Maria! ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Nu e timppppp!
Maria sta ca o maimutzica atarnata numai de tzatzi iar Andrei s- a capatat cu o viroza cu febra, tuse, raguseala

. Dr zice ca e bronsiolita, azi e ziua 4 de tratament si nu prea se vad imbunatatiri.
Maria altfel e bine,o zambareata, vrea numai in brate, cum o adorm si opun in patut/ landou, face ochii cat cepele si incepe sa planga.
.Sanatate multa puilor bolnaviori iar voua mamicilor, un
mare si un buchet de
acum primavara"Mamica de Andrei si Maria
alehiam spune:
Multumesc mult pentru gandurile frumoase!
Noi suntem de luni acasa, in perioada de acomodare in 4. Micuta e cumintica deocamdata. Robert a reactionat cred ca destul de bine. Mai avem probleme la somn seara, cand nu poate adormi decat daca il tin eu in brate
. In vreo doua zile am reusit sa-i adorm pe amandoi in acelasi timp la pranz si tare bine a fost.
O sa trimit si pe mail poze cu buburuza, pentru fetele care nu au vazut-o pe FB.![]()
Sa aveti o primavara frumoasa si multi 
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007) si
Luiza Alexandra (05.03.2011)
ceamica spune:
Pupici speciali pentru proaspetele mamici NanaMotoc si Alehiam
Rox
multu
Erina
of ! Indicatie inseamna imediat ? va programati? Pupam iubita Daria 
Gradinita continuare: totul bine vis a vis de activitati si adaptare fara mine .
Cu pampersul e jale insa , s-a umplut tot mai rau decat un bebe . O fi si asta forma de refuz gradi ?!
Am demarat operatiunea olita .
Se incapataneaza insa , spune ca el nu mai vrea sa faca niciodata nimic
. Asa a zis si cu o seara inainte sa se murdareasca tot. Ieri dupa 4 schimburi in care doar ca am vrut eu sa-l schimb (hainele erau reci deja si el nu zicea nimic) am auzit primul ,,mama vleau olita, fac pipi''. Un pas de furnica inainte !
Asa ca stiti de mine , sunt acasa , cu gura pe Seb , urmaresc orice pasi face , il intreb daca face etc.
Trebuia sa iau taurul de coarne!!!!!
acum aud de dincolo ,, a fost odata ca niciodata o gaina proasta ...
''
ma scuzati , merg sa corectez un pic limbajul !!!!
va pup
Roxali spune:
Ce cutremur s-a abatut asupra Japoniei...bine ca Sabina e ok...sper sa nu se inregistreze multi morti
La multi ani DAVID! Sa va traiasca praslea si sa aiba parte numai de bucurii!
Nana pai daca ii place cu mami , sta si ea unde ii e mai bine
Erina spune:
Scriu rapid, sunt tare trista cu Japnia. Nici ca se putea abate asupra unui popor mai rafinat si muncitor!!!

Alina, operatio o vom face cit de rpd. Ar merge laSebastian sa ii spuna altcineva, o figura pe care o respecta. Zii pe aia ca are nevoie alt copil mai mic de ei apoi certat un pic mai ferm cind face in chilotel. E numai spre binele lui.
Imbratisari tuturor!!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
mandarinutza spune:
Buna dimineata!
Ieri a fost externata Antonia din spital , a stat pana la urma cu tati, ca si-a luat el liber. Pana la urma se pare ca nu a avut pneumonie, avem sindrom de lob mediu la plamanul drept, suspecteaza corp strain(o bucatica de mancare sau un obiect mic care sa fi ajuns acolo), asa ca marti va face o bronhoscopie la Gr Alexandrescu, sa ne tineti pumnii sa iasa totul bine. Am mare emotii, interventia am inteles ca nu presupune riscuri, o sa ii puna o mascuta pe fata ca sa o adoarma pt 20-30 min si in baga un furtunas pe nasuc, sper sa se rezolve cu asta, sa scoata tot ce e acolo si sa nu mai avvem nevoie de alte interventii sau spitalizare. Multumim mult pentru incurajari.
Luiza, am fost f bine tratati la Medlife, mai ales ca actualul sef al sectiei(numit recent) este dr recomandat de pediatra noastra, e specializat pe pneumofitziologie. I-au facut toate investigatiile, eco la inimioara.