Aspirante optimiste >20 ani Felicitari Lia!!!(648)
Raspunsuri - Pagina 9
ioana_iasi spune:
fetelor la ce pret este testul de ovulatie,si cate se prezinta intr-o cutie...nu stiu am emotii de a lua un test de sarcina,daca iau test de ovulatie....daca ar fii bebe ar trebui sa iasa pozitivce sa fac...???
asteptam un ,teodor de 2 ani,tati si eu!
Monique77 spune:
tocmai mi-am cumparat eu test de ovulatie
mi-am luat marca MINUT, sunt 3 teste la cutie si costa 13 lei
Mihaelafalt spune:
Salutare gagici.
Lia nici nu mai stiu daca te-am felicitat sau nu te rog sa ma scuzi si felicitari inca o data, sa fii sanatoasa si sa stea la tine in burtica inca aproape 9 luni, sa nu iti dea batai de cap.
kitty-27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monique77 tocmai mi-am cumparat eu test de ovulatie mi-am luat marca MINUT, sunt 3 teste la cutie si costa 13 lei |
eu iau tot minut..dar sunt 5 la cutie+ unul de sarcina...cele de ov sunt bune..dar cel de sarcina..nu.niciodata nu ies 2 liniute pe el...
ASPIRANTA LA BEBE
Monique77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kitty-27
eu iau tot minut..dar sunt 5 la cutie+ unul de sarcina...cele de ov sunt bune..dar cel de sarcina..nu.niciodata nu ies 2 liniute pe el... ASPIRANTA LA BEBE |
dada, chiar
ankcta spune:
Slutare gagici!
Am reusit sa citesc tot din urma tare vorbarete ati fost astazi!
Ancuta , in curand
ankcta spune:
Si eu vreau sa va urez de astazi La multi ani ! si sa va distrati de minune maine, 8 martie 2011 !
Ancuta , in curand
sophia_m spune:
setul ala de la Minut cu 5 teste de ovulatie si unul de sarcina parca in jur de 14-15 lei m-a costat.
si s-au pozitivat si alea de ovulatie si de sarcina
in curand,voi fi din nou
First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.
http://www.youtube.com/watch?v=RU7w0Z35XEE&feature=related
sophia_m spune:
ankcta, acu' vad, esti constanteanca de-a mea..ce mi-e dorrrrrrrr de mare si tare mi-e ca nu o vad la vara daca raman insarcinata
in curand,voi fi din nou
First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.
http://www.youtube.com/watch?v=RU7w0Z35XEE&feature=related